icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

hribek
15. led 2019

Tak k memu prekvapeni mam zuby v poradku😂super

sonisek
autor
15. led 2019

Tak hlásím,že odběr plodovky ani nic strasnyho není,spíš to čekání před. Nejdřív je při utz pěkně zkouknul,tak za tyden nabraly dalších 20g 😂 Už mají každý 180g. Zítra mi budou volat první výsledek...dle utz opět potvrzeno holka+kluk 😍 A ted už ležím a budu odpočivat a nic nedělat

hribek
15. led 2019

@sonisek super! tak drzim palecky at je vse ok. pokud budou ty prvni dobry, vetsinou pak byvaji dobry i ty za tech 14 dni.

Ja dneska u Vlasina, vse ok, prutoky placentou i vyziva v poradku, hlava odpovida 30+2 takze o tyden vetsi, nohy 27+3 takze o 2 tydny mensi... ale pry je to na hranici normy, my taky nejsme vysoci tak malej bude prcek 🙂 ma 1.5kg. Jinak Tom mi visi na ceste pred zilinou chudak. kolona se nehybe. tak snad se to rozjede, vcera vyjizdel v 11 vecer aby dojel do kosic. prespaval na benzince. a dneska po obede vyjel a ma jeste 180km pred sebou ale uplne naprd. to ma z toho ze tam neprespi.

crazy_girl3
15. led 2019

@hribek teď mě napadá, že já jsem vlastně na tom třetím screeningu ani nebyla...
jinak dneska v porodce jsem šla na řadu v 11. Ani jsem nesedla, doktorka mi říká, že výsledky jsou v pořádku. A jestli potřebuju vyšetřit. Tak jsem jí řekla, že po těch 3ech hodinách v čekárně asi jo, když už tam jsem. Tak otevřená na prst, hlavička naléhá, nic se nechystá...i s objednáním na příště jsem byla za 4 a půl minuty venku...kéž bych do příště porodila...to je hrozný tam. a ještě ke všem jsem se tam asi nachladla. Byla tam hrozná zima v čekárně a teď mě bolí hlava a mám oteklej krk...paráda

@sonisek to jsou tlusťoši už 🙂 hezky odpočívej

hribek
15. led 2019

@crazy_girl3 a ty chodis kam na obilnak nebo do bohunic, promin asi sem to nekde prehlidla. jo no je to naprd cekas 3hodky a pak si za par min hotova. a to ti netocily monitory? ja vzdy sla na vysetreni na kozu a pak rovnou na monitory, tam sem byla tak 15min pac se to blbe natacelo...

crazy_girl3
15. led 2019

@hribek do Bohunic. Monitor mi natočili v 9, po hodině v čekárně, doktorka byla v 11...ale tam je narváááno, to je šílený...na obilňáku to bývá dobré?

hribek
15. led 2019

@crazy_girl3 ja myslim ze to je uplne stejny. ja chodila na 11 a odchazela ve 13-15. narvano tam bylo taky. zkusim se objednat na co nejdrivejsi hodinu a snad to bude rychlejsi

sonisek
autor
16. led 2019

@hribek tak jak ti dojel Tom domu? Dobrý?
V tomhle počasí docela peklo... Výsledky fajn a 1,5 kg 😂 malel měl v 32. týdnu 2,2 kg😂😂😂 ale tak se taky narodil macek..

@crazy_girl3 tak abys ještě teď byla nemocná,to by byl pech :( To čekání je nejhorší a pak v ordinaci 5 minut,to známe ne jen z gyndy 😂

Já byla ráda,že s malým jsem chodila k mé dr až do porodu a do porodky jsem jela jen porodit .

sonisek
autor
16. led 2019

Jinak já snad dobrý...de facto mi trošku bolí jen po jednom vpichu,ten dělal těsně u pupíku. Druhej byl pod nim. Ale říkal den dva,že to může být citlivější.
A jako fakt prijemnej,mladej doktor 😎

hribek
16. led 2019

@sonisek jo dojel v pohode. Mel dve hodky na odpocinek v kolone pred zilinou a dojel o pul 10. Ja to bricho mela citlivy ty dva dny urco a pak uz to bylo lepsi. No co sem koukala do papiru tak iza mela ve 32tt 1.600g takze to asi budou oba prckove ne ze by mi to pri porodu vadilo. Pokud teda nebude cisar s tim ze si tam lezi napric. Ikdyz iza to myslim ted celkem dohnala vyskove. Ma tedkom 135cm a nejakych 32kg

veeev
16. led 2019

Ahoj devcata..koukam, ze tady za chvili bude spousta deti na svete 😁 Ja to dneska dostala o 2 dny driv. Ale teda fest. Je mi zle, cekam az mi zabere prasek. Nalada pod psa. Snad to zitra uz bude lepsi 😥

sonisek
autor
16. led 2019

Holky,je to OUKEJ a opravdu páreček 😍😎

hribek
16. led 2019

@veeev jeej to me mrzi☹ ale tak zas to bude brzy za tebou a treba ta bolest znamena ze se s telem neco deje 🙂 coz by byla pozitivni zprava. prosim te do kdy jsi tam? ja se pokusim balicek poslat dneska 🙂 uz ho nosim dva dny v kabelce a jak prijdu dom tak si vzpomenu ze sem neco zapomnela ☹
@sonisek tak super!!!! no vidis a muzes si oddechnout.

Holky ja uz nevim jak se hybat, jak si lehnout a to mam pred sebou 10 tydnu jeste. jakmile si lehnu tak nemuzu dejchat. na boku uz lezet nemuzu. vsude funim. a tezce zavidim @crazy_girl3 ze uz to ma za par...

veeev
16. led 2019

@sonisek Jeee, tak to je moc super 😍 V takovej dobrej konec jsi ani nedoufala, vid? Neboj, jeste klepu, nez porodis 😉

@hribek No ofiko tu mam byt do 27.1., ale asi si to tu o tyden prodlouzim, takze do 2.2. 😁
Uz trochu zabral prasek, tak je mi lip. Ja teda prvni dva dny vzdycky trpim a pokazde musim mit Brufen. Ale tentokrat to je vazne des. Jsem sla rano na proceduru na slatinny tampon a predtim jsem sla jeste curat a akorat zjistila, ze to prislo. Tak uz jsem tam ani nedosla 😕 Tak snad to tady nebudu mit dlouho.

Ono tech 10 tydnu utece jako voda, uvidis. Byt nechapu, jak ti je, tak uprimne si to dokazu predstavit. Holt to je udel za tu nasi posahanou touhu po detech 🤣

hribek
16. led 2019

@veeev jee tak to je super, to stihne i prijit 🙂 jj zenska toho vydrzi hodne, jen uz je to dlouhy a uz e to neba, ale hlavne at se tam dopece co nejdyl.
a jak to tedkom mas, kdyz to mas? na prcedury se nechodi?

hribek
16. led 2019

@veeev nejvetsi sranda je ze ti rikaji at ty posledni tydny nacerpas sily nez se to narodi, ale opak je pravdou ze ty posledni tydny sou fakt nejnarocnejsi,

crazy_girl3
16. led 2019

@hribek jak já ti rozumím...bolí mě záda jak pes, takže musím ležet ne boku, ale je to lepší na levým na tom se mi líp dýchá, ale zase mám skříplou tu levou kyčel, takže bych potřebovala ležet spíš na pravým, ale to mám pocit, že se dusím...jako fakt se začínám modlit za porod...těhle posledních pár dní je fakt naprd...a načerpat síly...jo to určitě :D

@sonisek super zpráva!!! A to už máš všechny výsledky nebo jen něco?

@veeev tak jednou to přijít muselo, tak to budeš mít brzo za tebou a zbytek pobytu si užiješ v klidu a třeba si fakt stihneš přivézt dáreček 🙂

veeev
16. led 2019

@hribek Na procedury se muze normalne chodit, jen se nemuze na ten slatinny tampon a na tu akupunkturu. Ostatni s tamponem nebo v mem pripade kaliskem se da zvladnout. Takze mi asi odpadne jen 2x ten tampon a za to si to muzu o tyden prodlouzit 😂 Akorat tu nechci byt do nedele, tak to dam jen do soboty, takze to bude prodlouzeni o 6 dni.

@crazy_girl3 Darecek urcite neprivezu. Peta prijede ted v nedeli. To mi to akorat skonci. A domu se budu vracet akorat par dni po ovulaci 😂🙈

sonisek
autor
16. led 2019

@veeev tak ať bolesti brzo přejdou! A zadaři se další měsíc ;)

crazy_girl3
17. led 2019

@veeev sakryš...třeba ovulace počká, než dojedeš domů

sonisek
autor
17. led 2019

@crazy_girl3 ještě asi dělají podrobnější výsledky,budou do 3 týdnů,přijdou poštou a tam že už většinou nic nenachází

sonisek
autor
17. led 2019

Včera jsme se jakože bavili o jménech a my asi máme vybráno 😂😂😂

veeev
17. led 2019

@crazy_girl3 No ted to mam vselijake, takze vlastne nic neni nemozne. Posledni 3 mesice jsem to mela o 4 dny dyl, o 4 dny driv a ted o 2 dny driv 😁

@sonisek Tak co, jaka budou ta jmena? 😉

crazy_girl3
17. led 2019

@sonisek taky mě zajímají jména!!!! Jiřík se kroutí na Lukáše, prej je to blbý jméno a chce Petra... :D :D takže já můžu každou chvílí porodit a my nemáme jméno :D :D

veeev
17. led 2019

@crazy_girl3 Tak vzhledem k tomu, ze mam doma Petra, tak za mne 👍 Ale Lukas je taky moc hezke jmeno 😊

sonisek
autor
17. led 2019

Petr i Lukáš jsou fajn jména...já říkala Lukymu,že dáme Lukáška a prej ne...mně se to taky nelíbí no,mít stejná jména jak rodiče..jako zatím vede Adéla a Jonáš...jsme se shodli všichni a ani to nebolelo 😂 jen na š konci jméno a na s začíná příjmení,uvidime

crazy_girl3
17. led 2019

@sonisek my ani jeden po sobě taky nechceme, takže to chápu.jména super, jen pravda s tím Jonášem, že to bude hodně syčet možná, ale není to žádná hrůza

@veeev když Petr Vlk je hrozně krátký...Jiří Vlk je teda úplně stejný no :D :D

sonisek
autor
17. led 2019

@crazy_girl3 ja jsem navrhovala Karolinu a ten muj rika, nebude to mit moc dlouhy? :D

crazy_girl3
17. led 2019

@sonisek Karolína je pěkný, ale u nás už je to švagrová...ono v naší extremně velké rodině (já 3 sourozenci, manžel 4) když vyloučíš všechny jména jejich i jejich dětí, tak ti nic nezůstane :D :D

sonisek
autor
17. led 2019

@crazy_girl3 tak u nas se Jonas jeste nastesti nevyskytuje :D Adela jo...ma ji moje sestrenice od Tabora, ale uz ji je 18 a jestli ji vidime jednou za rok, tak je to fakt hodne, takze tohle neresim. Tadeáš by se mi třeba taky líbil, ale teď ho dala kamarádka a myslím,že těch už je taky dost. Jonášů moc neni 🙂

Strana