Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@crazy_girl3 tady taky právě..synovec je Matěj..ale kamarádka má Matyáše..malej ve třídě zas má dva Tondy,Terezky...
Dobre ránko, holky mus v říct,že jsemsi teď uvědomila jednu věc...normálně jsem si nebyla jistá,ktery den zemřela v červnu babička...věděla jsem,že na pohřeb jsme jeli v pátek 29.A teď tu koukám na parte a zemřela 24.6. a to mám termin,jako mazec,normálně mě to sebralo...
@sonisek já jsem jela pro potvrzení těhu s Jiříkem k dr a když jsem ležela na uz, tak umřela manželova babička o kterou jsme se starali...některé náhody jsou divné že
@sonisek jejda nestras se snehem. u nas sviti krasne slunicko. sice chladno ale venku je jak jaro. jo no nekdy nas ten osud prekvapi s cim prijde.... me kdyz sem cekala izu umreli oba dedove, jeden 11.10. ten mel pohreb 20. a 23.10. umrel druhej. ten prvni na rakovinu a druhej uprostred vety v aute na ceste do termalu...
ja sem nas dneska objednala na foceni https://www.facebook.com/Veronika-a-Petr-Mlýnko... tak se docela tesim jen me tedkom ceka reseni co si oblict 😀 moc tehu veci nemam, krom kalhot a jednech satu vlastne nic. tak asi budu muset na nakup 🙂
Jinak se nam dneska vraci iza, meli prijet v 1 ale dojedou nejdriv ve 2, tak jeste zajedu na nakup a konecne na postu 🙂 Dneska mi prisla kojici podprda a pekne sedi z Astratexu.
a to jeste vlastne deda zemrel na Tomikovo 4.narozeniny rano...ta babi patrila k tomuhle dedovi...jako mazec vam rikam, jak kdybych s nima byla propojena, byla jsem nejmladsi vnouce 🙂
Tady je krasne, bych sla ven, ale mam zakaz :D Tak az prijde Luky dom a malej taky, tak se snad pujdem aspon projit, nebo mi doma jebne. Jsem umyla sporak, utrela vsude prach, umyvadlo a kousek vanu setrela. Ale tak jako delala jsem pomalu neco od rana. Nic namahavyho, ale pripadam si hrozne, ze nic nedelam :D
@hribek tak to je dobre, ze podprda sedi 🙂 Mne prisly 2 z Bonprixu, mam je na poste, ale vyzvednu si je az v pondeli a uvidim jaky budou. Jenze na ty moje prsa podprdy bez kostic, uvidime. Treba je vratim, kdyz nebudou sedet 🙂
Foceni budes mit super. Ja si minuly tyden taky zamluvila fotografku na tehu fotku, ale ze by to bylo az koncem dubna, v kvetnu, jak na tom budu....chtela bych venku u rybniku, uvidime, pripadne maji atelier a cena vychazela dobre. Manzelovi jsem to ani nerikala, ten by se asi netvaril a ja si klidne necham udelat fotky samotny 🙂
@sonisek ja taky nemuzu bez kostic, kazdy prso mi jde jinam 😀 sem rikala tomovi ze po detech si nasetrim na plastiku, ne zvetseni, ale upravu, aby ta gravitace tak nepusobila 😀 tak uvidime. ikdyz za ty prachy si mozna spis koupim kazdej rok podprdu za 2-3 tisice a vyjde mi to na dalsich 30 let 🙂 je mazec co dokaze poradna podprsenka vykouzlit. Dneska dojede kamos z UK tak snad mi donese tu tasku na kocar, uz se tesim jak vypada...
Holky,tak jsme koupili kočárek 😂😂 mazec no...včera Luky našel starší kolekci a že v Plzni ho má jeden obchod skladem 🙂 Tak jsme se tam jeli podívat,ale neměli ho na krámě,že je zabalený ve skladu a ani nebyl ještě vystaveny. Je to kolekce TfK z 2016,ale neva 🙂 Jen je světlá barva,paní říkala ve skutečnosti je to takový bílý kafe 🙂 tak jsme ho zaplatili a můžeme ho mít u nich schovaný dokud budem chtít. A že sklad mají kousek za naším barakem,tak stačí zavolat 2 dny předem a domluvíme se s Lukym a paní mu ho ukáže kvůli složení atd. Takže super.
@sonisek ten je super!! A kolik taková sranda stojí?
@hribek ten je taky pěkný 🙂
No já po Tomovi kočár taky mám u našich,ale jenom jeden ze 😂😂
Jinak tchánům se kočárek líbí,tak jsme rádi...ona tchýně je taková na ty barvy no...ale až ho úkazem našim,ti budou komentovat stylem, bílej jo,to se umaze apod. No comment.
Jinak teda vyšel na 17990 i s těma korbičkama.
Tak mám hotovo...brokolicová polívka,kuře na paprice s těstovinami...chlap je nemusí,tak má za úkol si koupit knedlík,až přijde. Je v garáži,něco dělá na autě znamymu. Nádobí se myje,zbytek doklizeny. A to ještě ráno na mě vypadla na fb jakási bábovka politá cokoskou,tak je taky hotová 😂😂 a venku krásne,to je jít na prochajdu k rybnikum.
@hribek To dáš...oni si fotografové poradí s každým 🙂
Tady je taky děsná kosa. Ale konečně včera poprvé za můj pobyt tady svítilo sluníčko. Tak jsme daly procházku, já teď udělám něco do práce a v 16:30 jdeme do posilovny, pak bazén a večeře. Náš každodenní večerní trojboj.
Ten váš kočárek je super. Mě se strašně líbí černé a šedivé. Si říkám, že barva se dá dohnat dekou, hračkama apod. 🙂
Tak tím,že bylo léto,tak jsme šli i pěšky na Komorní Hůrku,ale teď co tam... 😁
Zrovna jsem si taky říkala,jak poznám to tvrdnutí břicha 😁😁 Nepamatuju si,ale občas mám pocit,že mám břicho jak kámen...to je ono? Ale to mám třeba tak jednou dvakrát za den...
@hribek ta je taky pěkná 🙂 Mně se včera líbila jedná v tom obchode,stala skoro dvojku,ale fakt pěkná. Spousty kapes,spousta přihrádek,fakt super. A barva celkem ok. Našla jsem na netu jen v menším podání. Tak ještě uvidím,zda někde něco uvidím,jenže nevím jak se to pak hodí na tu velkou rukojeť
https://www.jenicek-vseprodite.cz/tasky-na-koca.... Jeeee ta je pěkná 🙂

@sonisek my jsme tady ty Matyáše a Tadeáše nechtěli. Nevím jak u vás, ale u nás je to každý druhý dítě teďka