icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

veeev
21. led 2019

@hribek Dekuju za darecek 😍 Myslim, ze do vecera nevydrzi 😁

hribek
21. led 2019

@veeev doufam ze bude chutnat, je to vyhlasena brnenska cokoladovna 🙂

veeev
21. led 2019

@hribek Vypada luxusne. A vse kokosove ja moc rada 😁

hribek
21. led 2019

@veeev super to sem rada ze sem se trefila 🙂

veeev
21. led 2019

@hribek Naprosto 😚 Akorat jsem se cune prezrala na veceri, tak dneska na ni nedojde. Ale zitra ji ztrestam 😂

veeev
21. led 2019

@crazy_girl3 Jsi nam nejak ztichla.....ze by? 😁

crazy_girl3
21. led 2019

@veeev neboj, já pořád nic 😉

veeev
21. led 2019

@crazy_girl3 Myslim na tebe kazdy den 😚 Te uz vsichni prudi otazkou, zda uz, vid? 😂

crazy_girl3
21. led 2019

@veeev no slyším to tak 15x denně.....ale tak je to pekny, že se lidi zajímají

hribek
22. led 2019

@crazy_girl3 ja uz se radeji neptam. Vim jak sem to nesnasela s izou😂😂

Ja byla na ekg. Ted jeste na krvi. Vcera s nutricni poradkyni. Vtipny docela. Pecivo 3x tydne. Na druhou veceri ovoce. Docela me to udivilo pac to ma byt snizeni cukru a takhle tyjo bych cukr mela vicemene porad.
Jinak hodnoty nalacno i po hodine po jidle mam ok. Uvidime v pondeli jakej bude dlouhej cukr. Parkrat sem zhresila tak snad nic hroznyho

sonisek
autor
22. led 2019

Ahojky, mně se tak nic nechce... :(

To vyptávání se na to,už rodis???? Je šílený 😂 já to nesnášela ...

sonisek
autor
23. led 2019

Holky,to byla noc :( Jednak večer po večeři mě začalo tak tlačit břicho,že jsem nechápala. V 8 jsem šla do postele a měla problém se otočit vlevo,vpravo,když jsem byla na zádech ještě dobrý jako. Ale ze zad třeba stočit doleva,no peklo. Bolelo mi nad pupíkem,spíš až pod žebry. A když jsem vydechovala,tak to bylo nejhorší. Pak jsem nějak usnula,vzbudím se v 23 a pořád bolest..pak jsem si něco googlila,usnula a někdy v půl druhý zas vzhuru a bolelo pořád. Jsem začala panikařit,co to je,jestli není něco po plodovce. Ale teď manžel vstával,vzbudím se a nic. Co myslíte,že by se nějak roztahovalo děloha? Když jsem vstala,šla na malou,tak břicho tvrdý,když ležím tak měkký. Jako zažívací potíže nemám. Nevím,nechápu. Třeba na začátku tehu a tak kolem 12tt jsem se v noci vzbudila s obr krecema v podbřišku,že jsem myslela,že umru,ale většinou to přešlo,tak jsem to spojovala s tím,jak se to dole napíná. Ale takhle nahoře… No uvidíme,už jsem si říkala,jestli mi to do rána nepřejde,zajedu na gyndu. Tak počkám…co bude.

hribek
23. led 2019

@sonisek ja myslim ze se ti roztahuje deloha. vis co dvojcata jsou na to roztahovani horsi.a vez ze bude hur. ja sem 3x za noc vzhuru, otocit se je nadlidskej vykon. ale pokud se ti neco nebude zdat skoc si k dr pro jistotu, lepsi plasit nez neco podcenit. nasad horcik na to tvrdnuti

hribek
23. led 2019

@veeev tak co nezmrlzlas tam? jak to jde v laznich?

sonisek
autor
23. led 2019

@hribek no já doufám,že to fakt je jen k tomu těhotenství,ale člověka to vyřeší šíleně :(
H

Holky,za dvacet minut porodim😂😂😂strašný,10 let...

sonisek
autor
23. led 2019

Odpoledne přijedou naši,tak jsem ráno šla do Lidlu,tak jsem namazala bagetky se syrovo-cesnekovou pomazánkou,peču ještě pár muffinu a mamka přiveze dort. Tak jen decentní oslava. Malýmu jsem koupila Gravitraxu,tak snad se bude líbit a do dárkový tašky nějaký mňamky.

sonisek
autor
23. led 2019

@crazy_girl3 tak kalhoty mám na poště,vcera tu byla posta,když jsem nebyla zrovna doma a dneska se tam asi ani nedostanu. A ještě mám na cestě Bonprix,tak počkám na zítra nebo pátek a vezmu to najednou. V pondělí jsem vyzvedla podprdy,teď jsou na cestě trička,tak jak budou.

veeev
23. led 2019

Holky....mam to tu prodlouzene, doplatek jen 1500 Kc 🤗 Tak mam desnou radost. To musime dneska oslavit.

@sonisek Hezky si uzivas s mimcama. Hele, a nemohl to byt skriply nerv nebo sval? Jak tam zacina byt malo mista....? Tim umistenim bolesti by to i odpovidalo.

@hribek Nezmrzla, ale kosa je tu jako blazen. Vcera jsme byly na vylete v prirodni rezervaci a total tam promrzly. Ale krasne to bylo 😁

veeev
23. led 2019
sonisek
autor
23. led 2019

@veeev jste byli v tom SOOS? 🙂

sonisek
autor
23. led 2019

@veeev no v létě je to lepší...i když my tam byli v dešti 😂

hribek
23. led 2019

@veeev juu vypada to pekne! no ja pokud nemusim tak me ven nikdo nedostane....
@sonisek ja ted asi mela poslicky, ztvrdlo bricho a takova zvlastni bolest. jak sem rodila izu vyvolanim tak nevim jak to vypada. ale jestli to jsou tak prisly nejak moc brzo, sem 31/32tt

crazy_girl3
23. led 2019

ahoj holky!!!

@sonisek malýmu všechno nejlepší!!! to bude to roztahování dělohy, já takovou "křeč" měla párkrát taky. Doktorka mi napsala ten Magnosolv

@hribek s tím otáčením na posteli mi něco povídej....jak nemůžeš použít břišní svaly, protože neexistují, tak je to samo o sobě těžké, ale když se mi k tomu přidá ještě stříplá kyčel, tak to prostě nejde...pořád říkám, že bych potřebovala tu hrazdičku nad postel, jak mají důchodci...a když už se konečně otočím a usádlím, tak si uvědomím, jak moc se mi chce vlastně čůrat (samozřejmě že skoro nechce, ale pocitově máš pocit, že se počůráš)...no samá krása!! Jinak ty poslíčky mám taky už vcelku dlouho. Úplně mi ztvrdne břicho a cítím jako ms bolesti

@veeev to je super...stejně před pár dnama jsi řešila, že ti to snad doktorka ni nepodepíše a teď už máš půlku za sebou...a jak ti je, odpočíváš hlavou?

Holky, já včera začala 40tt...to snad není pravda jak to uteklo...no a dneska v -12 stupních jsme vyrazili s kamarádkou vyfotit pupík...jsem zvědavá, co z toho vyleze...ale jsem ráda, že jsme to stihli

crazy_girl3
23. led 2019

tak holky....20min akce, -10,5 stupne, nudle u nosu a hnusný slunko svítící do očí, že se nešlo normálně podívat...ale mám radost, že přece jen něco mám
https://www.modrykonik.cz/blog/crazy_girl3/albu...

sonisek
autor
23. led 2019

@crazy_girl3 fotky teda parádní 🙂 Krása!

hribek
23. led 2019

@crazy_girl3 waw fotky krasny!!! To je super mit takhle kamaradku co foti. Jo no s tim curanim sme na tom stejn😀😀 me navic malej slape co chvila na mocak az tady skucim bolesti. Tomas uz to ani neresi ze zas hekam. 😂 toto leti. Davam ti tak tyden. Do pristiho ctvrtku😉ten zvedak nad postel bych brala taky😂😂

crazy_girl3
24. led 2019

@sonisek
@hribek díky holky. Není to nic jak z katalogu, ale i tak mám radost, že se to stihlo...

To čůrání a bolení je mor. Já už to mám tak klidně tři měsíce, že to dítě si prostě jaksi blbě lehne a bolí to, jak když máš zánět močáku...strašný...a teď jak je veliký a nemá místo, tak to tak bolí skoro pořád...už říkám, že mě kouše

veeev
24. led 2019

@sonisek Jojo, v Soos. I kdyz byla kosa, tak to tam bylo super. Navic jsme tam byly absolutne samy 😁

@crazy_girl3 Fotky mas krasne. Strasne moc se mi libi 👍😍 Lepsi nez nahaty fotky....ty se mi nelibi 🤣 A silene to utika....ani se to nezda, ale uz tu jsem 18 dni 😱

hribek
24. led 2019

@veeev to je mazec, ani se nenadejes a budes doma 🙂 a to by bylo aby nebylo 🙂

sonisek
autor
24. led 2019

Ahoj holky 🙂

Ty brdo,
@veeev ,ty budeš odpocata 🙂 Už ti aspoň skončila mrcha? Já teďka nevím,kdys to dostala. Tak ještě budeš chodit na tamponky? 😂

Malej teda dobrý,hraje si zatím stále s Gravitraxem 😀 Snad ho to bude bavit ještě příští týden..aspoň můžeme pak dokupovat další věci k tomu,když něco bude mít,jako brzy zase svatek 🙂

Já včera pak relativně dobrý,jen jsem si připadala divně,asi střeva...dneska vše v poho,po o jsem si zdřímla a odpol mi něco zas prohnalo,ale jestli to nebyl ten oběd,co jsem měla ještě od včera,kuře na kari se smetanou 😂😂 Ale snad už dobrý 😀😂

@crazy_girl3 kalhoty přišly a dobrý 🙂 Sice jak trošku odstávají pod pupkem ( jak je konec kalhot s knoflíkem),ale ještě naberu,tak budou perfect 🙂

A přišly mi 3 tricka,co jsem si objednávala na Bonprixu,tak super sedí teda 😍 Nejsou to tehu,jen trička proste,ale na břicho budou good.

Tak nevím,co jsem ještě chtěla napsat 🙂 Taky jsem si objednávala v Maxovi něco pro mimca,tak to taky jsem vyzvedla ( 2 dudlíky,krém na opruzeniny,olejicek,přebalovací podložky,vlhčené ubrousky, nůžtičky,caj pro kojící) 😎 A v DM ještě koupila hřebínek a teploměr do vany 😂😂 No blázen jako 😀😂 Sice jsem někde četla,že teplota se má měřit podle sebe,ale já bych je určitě spařila 😂😂

Strana