icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

sonisek
autor
24. led 2019

A zítra si malého vyzvedne odpoledne táta,tak bude do neděle pryč.

veeev
26. led 2019

@sonisek Zdravim Plzen 😁 Jedu na otocku domu a prestupuju v Plzni a cekam tu na vlak 😊

sonisek
autor
26. led 2019

@veeev tos mohla napsat dřív,mohla jsem tě přijít pozdravit 😂😂

sonisek
autor
26. led 2019

Exmanžel včera dovezl nějaké oblečení po dětech..tak jsem se v tom dnes Hrabala😂😂

sonisek
autor
27. led 2019

Ahojky, tak co,nerodí se nám tady? 😂😂😂 Blbá otázka,já vím 😀😀

My se flakame a čekáme na malýho,tak do hodiny tu asi jsou..

hribek
27. led 2019

@sonisek ja byych rodila ale mam jeste cas, vcera uz sem se trochu psychicky slozila. nedostatek spanku, hlidani decek i od svagrove, pupek a pitoma ryma a uz sem to nevydrzela ☹ dneska trochu lepsi. zitra jdu na kontrolu na diabetologii. hodnoty hodku po jidle mam super, sem zvedava na ten dlouhej cukr. dneska zacinam 8.mesic 😲 uteklo to rychle. tomas jede vecer do rakouska na otocku a vraci se v utery. a dalsi tyden jede na celej i s klientem. tak to bude trochu narocnejsi. ale to nejak zvladnem

veeev
27. led 2019

@sonisek To jsem mohla, nejak me to ani nenapadlo. Cekala jsem tam 25 minut a jeste k tomu 10 minut zpozdeni. Ale ted zpet to bylo ok. Iz jsem zase na hotelu. Doma to bylo vice nez prijemne. Ted si tady uziju posledni tyden 😁

hribek
27. led 2019

@veeev zeme se zachvela a je zaseto😂😂😂

veeev
27. led 2019

@hribek Zaseto je, jeste aby z toho ale nebyl plevel jako dosud 😂

crazy_girl3
27. led 2019

já bych rodila, ale není zájem :D :D

veeev
27. led 2019

@crazy_girl3 Sex pry funguje 😂😂😂

crazy_girl3
27. led 2019

@veeev nefunguje 😁

veeev
27. led 2019

@crazy_girl3 Tak dalsi rady uz neznam 😂 Mozna cas....ono ro prijde, az bude ten spravny cas a poradne "dopeceno" 😉 Ale zdalo se mi o tobe....zes nam psala sem, ze uz. To bude kazdym dnem 👍

sonisek
autor
28. led 2019

@crazy_girl3 porodí a @veeev zasela,tak je to jasný 😎 žádnej plevel nebude 😂😂😂

hribek
28. led 2019

@veeev no tak parada. Plevel neplevel zaseto je a to je dobry😋😋ted to vyjde.
@crazy_girl3 hele treba dneska?napadla kopa snehu. A vis jak... zakon schvalnosti....

Ja du dneska na diabetologii snad bude holky vse ok a nebudu muset pichat jeste inzulin😕kilo mam dole. Tak zatim celkem 3kg. To je super za tohle tehotenstvi😀

sonisek
autor
28. led 2019

@hribek tak ať ti to dopadne dobře ;)

Já už jsem doma. Šli jsme na sedmou na očkování,samozřejmě tam asi 4 nachcipany děti,ale naštěstí sestra nás vzala hned a nemuseli jsme čekat na doktorku. Ptala jsem se i na dvojky,zda mi je vezmou,tak jasné že jo,ale nový děti neberou,pokud tam nemáš další dítě už.

Tady sněžilo v sobotu do nějakých 15h a pak začalo pršet,oteplilo se a není samozřejmě už nic.

crazy_girl3
28. led 2019

jojo, taky si říkám, že je dneska ideální situace jet...muž přišel z noční, prý všude kolapsy..no hrůza...

@veeev zaseto je určitě!! Držím pěsti! Jinak se mi vrátil balíček pro tebe, že to nikdo nepřevzal :(

@sonisek já jsem si včera uvědomila,že nemám v průkajdě razítko od dětské doktorky. Chtěla jsem dneska jet, ale v tom počasí tam na to peču...

sonisek
autor
28. led 2019

@crazy_girl3 v prukajde,proč? Jako že tam k ní budete chodit?

Holky,já mám ty kalamity z domova ráda 😂😂 Koukat v telce,koukat z okna...ještě,že autem už de facto nejezdím 😁😂 To bych takhle pak nemluvila.

Tak já byla ještě venku,ale jen na poště a byla jsem líná jít,tak jsem 2 zastávky popojela tramvaji. Ale je docela teplo,ani čepici jsem neměla. Tak jsem dala prát pračku,k obědu mám ještě špagety ze soboty,tak nemusím vařit. Ale akorát si asi uvařím brambory na zítra,na francouzský. A jdu vyčistit to naše "prasatko" a vyluxovat.

hribek
28. led 2019

holky u nas takto. tomas je pryc tak sem odklizela pac proc by tchan, dravej chlap neco doma delal kdyz muze snacha v 8. mesici ze jo 🙂 ale tak dala sem si rozcvicku... jinak diabetologie super, vse ok hodnoty dlouhyho cukru klesly mam pokracovat v diete (zadnou nedrzim..)

sonisek
autor
28. led 2019

@hribek ty kráso,ženská v 8.mesici aby odklizela sníh :(
To je dobře,že ti to vyšlo dobře 🙂 A co bys jako měla správně držet za dietu??

hribek
28. led 2019

@sonisek 250g sacharidu denne. Asi je drzim. Sladky si dam ale min nez driv. A pecivo stridam s jogurtama. Driv sem na jogurt nemela chut.

Hele v poho. Aspon sem se protahla. On tchan pokud mu nereknes tak to neudela. A ja zas nejsem takova ze za nekym musim chodit a prosit o pomoc. Tak sem hrabala sama. Sice dyl ale pohoda

veeev
28. led 2019

@crazy_girl3 To me moc mrzi 😥 Vzdycky mi volali, ze tam mam psani a ted nic ☹

veeev
28. led 2019

@hribek No mate tam teda krasne. Tady uz neni ani tuk. Vcera u nas doma i krasne svitilo slunicko, jako kdyz prichazi jaro 😃 Uz se nemuzu dockat.

Je super, ze mas vysledky v pohode. Bylo jasne, ze te celou dobu jen prudi a vsechno bude naprosto v pohode 👍🤗

crazy_girl3
28. led 2019

já taky odklízím sníh, dobrovolně a furt nic :D :D tady do oběda fakt hustě sněžilo, všude 10-15cm, fakt krása. Zítra to snad bude ok, jedu do porodnice na kontrolu, tak snad už bude klid

@veeev zkusím to poslat znovu 😉

@hribek já držela jaterní dietu a testy rostly a rostly..přes vánoce jsem se na to vyprdla a první testy lepší, tak jí nedržím dál, jím čuňárny a testy pořád klesají, už skoro v normě...a to jsem si říkala, že kvůli nim by mi mohli vyvolávat porod jak s Jiříkem ale mám asi smůlu no :D :D

hribek
28. led 2019

@crazy_girl3 ja vicemene dodrzuju jidelak od dubna od nutricni, sem tam si dam sladky, obcas chleba se sadlem, ale dodrzuju piti a mnozstvi jidla a jde to samo 🙂 snad to tak bude i po porodu 🙂 no a vysledky super, pravda dneska na svacu lednacek a na obed ryzovej nakyp a hned to vyskocilo takze do vecera uz nic sladkyho ale da se to vybalancovat

veeev
28. led 2019

@crazy_girl3 Dobre 😊 Kdyztak dej vedet, kdy to posilas, ohlidam si to na recepci 😉

No jako, at se mimco snazi, ja ocekavam, ze nez se vratim z lazni, tak ty budes mit hotovo 😃

crazy_girl3
28. led 2019

@veeev no to bych si taky prosila...si říkám, že třeba je to vzorňátko a čeká zítra na termín :D :D

crazy_girl3
30. led 2019

Tak jsem tady! Večer na kontrole nic, udělám n Hamilton.bricho mě. Bolelo celý den, ale od 9ti docela pravidelně a silné. Kolem šesté ráno jsme Teda jeli, ale nález nic moc. Nicméně si mě tu nechali a bojujeme

veeev
30. led 2019

@crazy_girl3 Drzim moc moc palce a posilam spousty sil. Myslim na vas 😘 A jsem desne zvedava co tedy schovavas za prekvapeni 😃

Jo, a mimochodem, desne ti to slusi 👍

sonisek
autor
30. led 2019

@crazy_girl3 já myslela,že to je fotka už i s miminkem 🙂 Drž se,ať to máš brzy za sebou 🙂

Strana