Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Tak si tu ležím,pospavam..s mužem se prostě valime. Jeste,že ten malej je pryč...
A to jsem si zapomněla nechat neschopenku,tak jsme se ještě vraceli,ale nebyli jsme naštěstí daleko. Prijet dýl,tak už tam asi nejsou.
A byla jsem tam na odběru já a pak na pokoji ještě 3 a ty byly zrejme na ET. A pak mají dva jednolůžko a tam byly Němky...měli toho dneska asi dost.
Taky mi o pitnem rezimu a bilkovinach nic nerikali. Jen tedka rikal ze OHSS u mne nehrozi coz se ani nedivim pri 1 vajicku. Akorat si nejsem jista jestli to nahodou nebylo psane v lejstru o pouceni o IVF. To uz si nepamatuju. Dostala jsem ho u prvniho IVF akorat a to uz si nepamatuju. Ale v dobe internetu uz jsem si vse nacetla a nastudovala predem tak jsem byla pripravena. Prvni punkce byla uplne v pohode a tahle druha to byla uz po probuzeni slusna bolest. Asi to museli vice dolovat. Ale kdyby to ted vyslo tak je to mala obet. Jeste vydrzet do pondelniho telefonatu zda se vyviji.
Ahoj, holky. Zrovna jsem sem presla z beremese.cz. 🙂 Ted jsme ve fazi stimulace naseho ctvrteho IVF/IMSI. Kontrola na klinice v pondeli, ve stredu a v patek, takze predpokladany odber vajicek bud v nedeli nebo v pondeli. 🙏
@sonisek Dekuju. 🙂 Zatim dobry, tohle je teprve 5.den stimulace na 125 IU Gonal-f, takze nic moc zatim nenarostlo. Na baseline scanu mi napocitali 9 a 15 folikul, tak snad jich tam par bude. 🙂 Omlouvam se za anglicke nazvy, ziju v Anglii a vse podstupujeme taky tady, takze ceske nazvy moc neznam. 😅
@sonisek Jsem koukala, ze jsi zrovna byla na odberu. Pet vajicek je krasny pocet. Neni to o mnozstvi, ale o kvalite. 😉 Moje bricho vzdycky vypada uplne desne, ale tentokrat to taky docela ujde. Ja k tomu mam jeste samozrejme buserelin a Zomacton kazdy druhy den. Maraton injekci. 😀
@sonisek Ten Zomacton? Ten mam od druheho cyklu IVF, stejne jako skrabani endometria a infuze intralipidu. Bylo mi receno, ze je to na zlepseni kvality vajicek, v letaku je napsano, ze je to rustovy hormon, takze asi jo.
My mame smisene zkusenosti s jednou klinikou kousek od Cambridge. Prvni cyklus dobry, druhy naprosty des, treti lepsi a ted to taky ujde. Srovnavat s jinymi klinikami ale nemuzu, no.
holky mám na vás dotaz, kam dáváte prázdné ampule od léků a injekcí? do koše to házet nechci. díky

Holky,jsem doma..máme 5 zralých vajíček...docela to šlo,jen mi blbě napichla žílu...jsem čekala,kdy usnu a furt nic...