icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

sonisek
autor
21. říj 2017

A teda mi musela tu látku do ruky píchnout jinam,protože já mi ta ruka bolí...no jdu namazat nějakým Ibalgin krémem a ledovat. Mezi loktem a ramenem ji mám i trochu zcervenalou a nemůžu tu ruku mít ani nataženou,jen pokrčenou...co to bylo za vseumelkyni,to netuším 😖

A jinak domácí pohoda vládne 🙂 Břicho trochu poboliva,ale nic hrozného.

hribek
21. říj 2017

@sonisek jauvajs to ti nezavidim ☹ manzelovi minule hledala zilu asi 10min, ma je blbe viditelny, napoprve nenapichla tak tam rejdila a je to 14 dni co jsme tam byli a modrinu ma velkou jak golfovej micek

sonisek
autor
21. říj 2017

@hribek no asi se jim nedařilo :( To jsou sestry tohleto...

sonisek
autor
21. říj 2017

Já jsem cítila,že mi to napíchl a pálilo mi to v ruce a nespala jsem....

veeev
21. říj 2017

Ja jsem taky dostala boxik na injekce a ten jsem pak vratila v Podoli,kde to zlikvidovali. Ale prazdne injekce se mi tam nevesly,tak ty bohuzel sly do kose 😕

veeev
21. říj 2017

@sonisek Tak preji,at ruka prestane bolet. To bylo nejake eso ta sestra 🙄 Me napichli,rekla mi,ze kdyby se mi zacala tocit hlava,tak mam zavrit oci...hlava se mi zacala tocit hned,tak jsem zavrela oci a v tu chvili jsem nic nevedela. Probudila jsem se az na pokoji 😀

veeev
21. říj 2017

Holky,myslite,ze se jeste ted (kdyz uz mam po transferu a nic si nepicham,beru jen listovku a Utrogestan) muzu z neceho osypat....hormony? Na nic alergicka nejsem,ale osypaly se mi nohy (trochu stehna,narty a kotniky) a desne to svedi. Nikdy jsem to nemela,tak nevim. Jeste jsem snedla ananas,tak me napadla nejaka reakce,ale nikdy se mi to ani z toho ananasu nestalo😵

danaet
21. říj 2017

@veeev ano muze to byt reakce na ten ananas. Mi se to stalo minule pred ket. Reakce zase na grepy a ananas to pak taky zhorsoval. Je to spis reakce ovoce vs leky. Na zklidneni pomaha kalciova tableta a mi pomohly i studene obklady.

veeev
21. říj 2017

@danaet Dekuji...ja mam pocit,ze si to snad rozskrabu do krve 😢 Jeste achilovky me zacaly svedit. A to pritel dneska koupil dalsi ananas (a ja ho tak rada)....

sonisek
autor
22. říj 2017

Tak máme 1 embryo…uvidí se zdá vydrží do zítra…a taky jestli se u ostatních nestane zázrak…transfer by byl v úterý…uvidím co zítra se dozvím…

sonisek
autor
22. říj 2017

Jsem z toho nějaká přešla...

veeev
22. říj 2017

@sonisek To nebud a mysli na to jedno 👍 Podivej na mne,ze 12 mi zbylo taky jedno a to mam u sebe. Tak mu budeme drzet palce...
@danaet ma taky jedno....to asi tu skupinu tady prejmenujeme na jedno emryovou 😉 (to jen trocha vtipu na odlehceni). Ale vazne nebud smutna,tomu jednomu bojovnikovi se urcite zadari 😉

sonisek
autor
22. říj 2017

@veeev myslím na to,že to vyjde...

sonisek
autor
22. říj 2017

Asi jsem měla velký ambice... No nic 🙂 berme to jak to je... A jestli nám vyjdou ta jedna,tak to bude priiiima. Fakt jednoembryjky 🙂

hribek
22. říj 2017

Jahoj holky tak na kazdym vajecniku 5vajicek. Jedno 18mm zbytek kolem 12 a 2 maji 10mm. Pichla mi dalsi puregon. Plus menopur a cetrotide a zitra kontrola zda vyrostli aspon trochu. Opu asi v patek

danaet
22. říj 2017

@veev @sonisek jo jednoembryjky 😀 aneb jak doktor rekl Nechceme prece zpusobit populacni explozi. Jinak taky pokud se embryo bude vyvijet, mam vklad v utery. @sonisek takze to mame stejne,taky cekam na zitrejsi info. @veev co alergie, uz je to lepsi?

veeev
22. říj 2017

@sonisek Presne...nezastiram,ze jsem ty moje potvory neobulela. Ale bohuzel se to neda nijak zmenit,tak musime myslet jen na to,co mame a byt stastne aspon za to. V Podoli jsem zazila jednu pani,ktera po nekolikate nemela ani jedno vajicko a resila uz darcovske....to je pak na budku 😢

danaet
22. říj 2017

@hribek supr, tak at hezky rostou.

veeev
22. říj 2017

@danaet To budete mit tyden ode mne. Ja mela transfer take v utery...takze uterni jednoembryjky 😂 Ted to nesvedi,ale vecer jsem si to ze spani asi rozskrabala a musela si jit pro studeny kapesnik a chladila to (fakt pomaha studeny obklad 👍). Tak snad se to bude uz jen zlepsovat. Chodim tady kolem toho noveho ananasu po spickach 😅

veeev
22. říj 2017

@hribek Tak to je pekne....preji hodne stesti...oni mrsky dorostou 😉

danaet
22. říj 2017

@veeev tak se na ten ananas ani nekoukej 😀 akorat by jsis to pak zhorsila. Jo jo s koprivkou a alergickou reakci mam bohate zkusenosti. Dva roky mne trapila a pricina nebyla zjistena. A pak jsem se osypala jeste z antibiotik asi 3x. A posledne pred KET jako dusledek leku vs grep a ananas. Takze v krizovych situacich zodac nebo analergin a v tech snesitelnejsich studene obklady a kalcium. To kalcium mi poradili kdyz jsem volala na pohotovost kdyz jsem se osypala z augmentinu. Ted uz to mam celkem v pohode, ale na citrusy a kyselejsi ovoce si davam bacha.

sonisek
autor
22. říj 2017

@hribek krásný,tak ať rostou 🙂

@danaet tak snad se nám povede 🙂

sonisek
autor
22. říj 2017

Jinak ruka mi bolí pořád stejně :( to mi zmrvili víc než dole...

sonisek
autor
22. říj 2017

A je možný,že se ostatní můžou ještě změnit? Tu přemýšlíme,cim vsim to může být...

A jestli bude vloženo,tak ty nervy pak jestli se chytí...

veeev
22. říj 2017

@danaet No nebudu si ho davat ani omylem. Tohle je vazne des. Snad uz to bude dobre. Ale teda asi pekne svinstvo kombinace leku a agresivnejsiho ovoce. Ted si davam pomelo,tak snad to taky nezhorsim 🙂

veeev
22. říj 2017

@sonisek Me kdyz se postupne zastavovala ta vyvijejici se embrya a zustalo jen to jedno,tak jsem to probirala s embryolozkou a rikala,ze se nemam stresovat,ze je to pomerne caste. Ze nemuzou presne rict,cim to je,ale ze to neukazuje na nejaky problem (myslela jsem genetika,problem s vajicky apod.). Muze to byt vsim moznym....stres,jidelnicek apod. Ale neni to pry nic neobvykleho 😕

veeev
22. říj 2017

@sonisek A jestli se ty ostatni vajicka podarilo oplodnit a jsou jen opozdena,tak to muzou dohnat. Na ty moje cekali az do konce,jestli to nahodou nedaji. Ale nedaly...

hribek
22. říj 2017

@danaet
@veeev
@sonisek dekuju holky

danaet
22. říj 2017

@veeev citrusy bych to nepokousela. Spis bych si dala asi banan treba. Jinak davej pozor i takove jablko to muze zhorsit.

Jinak ja si rikam jestli nemam lehkou formu OHSS. Podbrisek od opu stale boli. Vecer jsem si lupla ibalgin a chodim v predklonu. Bricho se mi ale nenafouklo ani jine obtize mne netrapi. No zvysim pitny rezim a prijem bilkovin. Snad se to zlepsi.

danaet
22. říj 2017

@sonisek zalezi jestli se ty 4 povedlo oplodnit, ale jsou pomalejsi. A nebo je neoplodnovali s tim, ze jeste nebyly zrale. Jestli jsou oplodnene, ale pomalejsi, tak to muzou dohnat.

Strana