Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@sonisek já jsem u prvniho opu mela taky špatně napichlou žílu a bolela mě šíleně celá ruka. Sestřička mi potom poradila, koupit si mast Hirudoid...a za 2 dny byl klid..
Jinak držím moc palečky...bude to bojovník❤
@petruska23 no já tu ruku nedokážu ani narovnat v lokti. Aspoň,že to je levá 🙂 Ale i tak mám pomalu problém se obléct,svlict... Podprdu...no zítra asi budu celý den doma 🙂
Manžel mi tu říká,že přeci když se to teď nepovede,tak se svět nezboří...já vím no...ale stejně budu zítra ráno jak na trní...
Malej už je zase doma,tak je tu veseleji.
@sonisek Tak jsem to taky měla a upozorňovali mě, že z toho může vzniknout zánět žil...zkus koupit tu mast/gel. Opravdu mi to pomohlo😘
Budu na tebe myslet❤
Dobre ranko, tak zitra jdu na ET, huraa. Uf, tak kez to jedno bude ok. Rikala mi, ze dnes je ctyrbunecny, tak asi budu hledat, coze to poradne znamena :D a udelaji teda AH
@danaet mame to trapeni, co...pak zas cekat, aby byly // na testu...ona rikala, mate ten ah zaskrtnuty, ze ho chcete a ja jestli je potreba...a ona, ze kvuli veku by to bylo dobre 🙂 tak aspon to mame teda, kdyz uz ne pk...
Holky, oni kdyz delaji metodu icsi, tak tou metodou oplodnuji jen jedno vajicko a ty dalsi nechaji klasicky? Nebo jakoby kdyz je pet vajicek, tak oplodni vsechny takhle? mi tak napadlo, ze vlastne jestli oplodnili jen jedno timto zpusobem, tak to pak chapu, ze by bylo jen jedno embryjko.
Ahoj holky tak uz mam po kontrole. Folikly vyrostly. Nejvetsi ma myslim 21mm a zbytek kolem 15. Je jich porad 10. Ve ctvrtek opu. Vysledky pgs nekdy v pulce listopadu a pak ket. Tak snad vse dobre dopadne a bude aspon jedno kvalitni embryo
Holky tak my koncime. Embryo se prestalo vyvijet. Dalsi pokus pry bud hned podle toho jak budou vypadat vajecniky a nebo az v lednu.
@sonisek odpocivej, ja taky dneska odpocivam, od vcera navareno, chlap v praci, mala ve skole, tak hackuju 🙂 a koukam na serialy. vcera sem zehlila, prala a prevlikala postele, a chtela sem umyt okna. dnes je venku hnusne a me se nic nechce
Ja mam chlapa furt stejnyho. u nas je komplet vse v poradku jen to proste uz nejde no. tajne doufam ze to vyjde napoprve, uz dalsi potrat nechci. je to na palici
Holky,ale pritel bomba.....byl i sam nakoupit,vyluxoval cely barak,prevlekl postel....ja ziram,jak najednou pecuje 😀
@danaet To mě moc mrzí❤budu moc držet palečky na další pokus❤

@danaet No uz je to pomelo ve mne 😀 Tak uvidim. Zatim tam nic neni a nesvedi to (asi ten ananas vyprchava) 😅 Me po opu bolelo bricho asi tri dny. Obcas se mi neslo ani narovnat,ale behem ctvrteho dne to uplne ustalo 🙂