icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

sonisek
autor
21. říj 2017

Holky,jsem doma..máme 5 zralých vajíček...docela to šlo,jen mi blbě napichla žílu...jsem čekala,kdy usnu a furt nic...

danaet
21. říj 2017

@sonisek gratuluju. 5 je super. A jinak vse dobre? Me ted od opu pekne bolel spodek 2 dny. Des. Ale uz je to ok. Nastesti ja jsem 3x mela narkozu v poho. Hned jsem spala.

sonisek
autor
21. říj 2017

@danaet tak trochu spodek cítím,ale dá se to...tak se valim v posteli...navíc v noci jsem nemohla vůbec spát,tak jsem taková pořád mimo...a ani Dr při propouštění mi neřekl nic ó pití,ani bílkovinách...jsme stejně jeli nakoupit jogurty a už tu leju vodu do sebe...

veeev
21. říj 2017

@sonisek Pet je super...tak jeste at se jim vsem zadari 👍 Odpocivej a bude to fajn.... Tak uz nam to vsem pekne vychazi....takze ted uz jen ty pozitivni testy 😍

cambra
21. říj 2017

@sonisek Ty jo, to se divím, mě na vodu i bílkoviny důrazně upozorňovali... Držím pěsti.... 🙂

sonisek
autor
21. říj 2017

Tak si tu ležím,pospavam..s mužem se prostě valime. Jeste,že ten malej je pryč...

sonisek
autor
21. říj 2017

A to jsem si zapomněla nechat neschopenku,tak jsme se ještě vraceli,ale nebyli jsme naštěstí daleko. Prijet dýl,tak už tam asi nejsou.

sonisek
autor
21. říj 2017

A byla jsem tam na odběru já a pak na pokoji ještě 3 a ty byly zrejme na ET. A pak mají dva jednolůžko a tam byly Němky...měli toho dneska asi dost.

danaet
21. říj 2017

Taky mi o pitnem rezimu a bilkovinach nic nerikali. Jen tedka rikal ze OHSS u mne nehrozi coz se ani nedivim pri 1 vajicku. Akorat si nejsem jista jestli to nahodou nebylo psane v lejstru o pouceni o IVF. To uz si nepamatuju. Dostala jsem ho u prvniho IVF akorat a to uz si nepamatuju. Ale v dobe internetu uz jsem si vse nacetla a nastudovala predem tak jsem byla pripravena. Prvni punkce byla uplne v pohode a tahle druha to byla uz po probuzeni slusna bolest. Asi to museli vice dolovat. Ale kdyby to ted vyslo tak je to mala obet. Jeste vydrzet do pondelniho telefonatu zda se vyviji.

evawest
21. říj 2017

Ahoj, holky. Zrovna jsem sem presla z beremese.cz. 🙂 Ted jsme ve fazi stimulace naseho ctvrteho IVF/IMSI. Kontrola na klinice v pondeli, ve stredu a v patek, takze predpokladany odber vajicek bud v nedeli nebo v pondeli. 🙏

sonisek
autor
21. říj 2017

@evawest ahojky,tak vítej tady a držím palečky,ať se daří ;)

evawest
21. říj 2017

@sonisek Dekuju. 🙂 Zatim dobry, tohle je teprve 5.den stimulace na 125 IU Gonal-f, takze nic moc zatim nenarostlo. Na baseline scanu mi napocitali 9 a 15 folikul, tak snad jich tam par bude. 🙂 Omlouvam se za anglicke nazvy, ziju v Anglii a vse podstupujeme taky tady, takze ceske nazvy moc neznam. 😅

sonisek
autor
21. říj 2017

@evawest tak to je na dobrý cestě 🙂 Já píchala Gonal f 200. Jsem ráda,že už to mám za sebou,aspoň to píchání..bála jsem se toho,ale zas to nebylo až tak strasne

evawest
21. říj 2017

@sonisek Jsem koukala, ze jsi zrovna byla na odberu. Pet vajicek je krasny pocet. Neni to o mnozstvi, ale o kvalite. 😉 Moje bricho vzdycky vypada uplne desne, ale tentokrat to taky docela ujde. Ja k tomu mam jeste samozrejme buserelin a Zomacton kazdy druhy den. Maraton injekci. 😀

sonisek
autor
21. říj 2017

@evawest a to pichas k čemu? A jaká je péče v Anglii?

evawest
21. říj 2017

@sonisek Ten Zomacton? Ten mam od druheho cyklu IVF, stejne jako skrabani endometria a infuze intralipidu. Bylo mi receno, ze je to na zlepseni kvality vajicek, v letaku je napsano, ze je to rustovy hormon, takze asi jo.
My mame smisene zkusenosti s jednou klinikou kousek od Cambridge. Prvni cyklus dobry, druhy naprosty des, treti lepsi a ted to taky ujde. Srovnavat s jinymi klinikami ale nemuzu, no.

pipinka
21. říj 2017

holky mám na vás dotaz, kam dáváte prázdné ampule od léků a injekcí? do koše to házet nechci. díky

pipinka
21. říj 2017

@sonisek jů. 5 vajíček to je super, gratuluji

pipinka
21. říj 2017

@evawest vítej a držím moc palečky

evawest
21. říj 2017

@pipinka Ja je hazim do sharps box, co jsem dostala na klinice. Stejne jako injekce a vsechno s nimi spojeny.

evawest
21. říj 2017

@pipinka Dekuju, tobe taky. 🙂

danaet
21. říj 2017

@pipinka ja je nosim do CAR. Sestricky to tam davaji k likvidaci.

pipinka
21. říj 2017

@evawest mám takový kyblík na injekce na ředění krve, mohu to házet do toho?

evawest
21. říj 2017

@pipinka Ja bych to tam klidne hazela, jsou to nebezpecny substance tak jako tak, podle me je jedno na co je pouzivas. Nebo je odnes do lekarny mozna? 🤔

pipinka
21. říj 2017

@evawest i tak se zeptám v úterý v heliosu

evawest
21. říj 2017

@pipinka Urcite se zeptej, to bude nejlepsi. Ja jsem si puvodne myslela, ze ten kyblicek je jen na injekce a jine ostre predmety, ale na klinice mi rekli, at do toho hazim vsechno, i prazdne ampulky.

pipinka
21. říj 2017

@evawest přesně. psala jsem si s kámoškou a ona to hází do koše a to mi nepřijde dobré. sice tam nehází vše ale i tak...

hribek
21. říj 2017

@pipinka ja dostala krabicku a mam tam hazet veskery "infekcni" odpad a pak to mam odvezt na kliniku.
@sonisek paradni pocet. at se dari!

Ja jdu zitra na kontrolni ultrazvuk po pichani puregonu. jsem zvedava co bude

sonisek
autor
21. říj 2017

@hribek ju,tak ať je vše ok 🙂

Já si injekce dávala do misky s víčkem a dneska jsem to vše odvezla na kliniku. Sestra řekla,že to zlikvidujou.

hribek
21. říj 2017

@sonisek dekuju. snad bude "uroda" velka a kvalitni

Strana