Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Holky, zkusím se zeptat vás a kdyžtak zítra pro klid duše zavolám do CARu. Minulé pondělí jsem dostala všechny léky a začala si píchat Diphereline. Zároveň jsem dostala rozpis kdy co a jak budu brát. Mám tam napsané, že ms musí přijít od 23.10.-30.10. a pak 31.10. začínám píchat Puregon. Takže když jsem ms dostala hned 23.10., tak až toho 31.10. píchnu první puregon? Zaráží mě, žě tam vlastně může být až týden rozdíl v cyklu, podle toho kdy ms přijde...
@crazy_girl3 no asi tak jak to pises ale je to zvlastni takhle dlouho. Ja po dvou dnech od MS mela pichat
@hribek a ty sis nepíchala Diphereline?
@crazy_girl3 nene k cemu je?
@crazy_girl3 to máš teda nějaký velký rozestup. Já si začala píchat druhý den ms.
Mám dotaz je to inseminaci nějaké omezeni?

@petulinkakadlecova nemělo by..já tam 20min ležela a pak jsme odjížděli na dovču do hor 🙂
Tak jak je,holky??
Ahoj holky, tak jak se vám daří? Já jsem dnes 6. den stimulace a ve 3 jdu na první kontrolní ultrazvuk, mám strach, že tentokrát nereaguju. Minulý IVF jsem v této době už měla nafouklý břicho a cítila v něm každý krok. Musela jsem chodit hodně pomalu, jak kdybych se po.... 😀. Doufám, že to bude v pořádku.
Ja jsem dneska byla na druhem kontrolnim scanu v 9.den stimulace. Mam cca 8 folikul mezi 11 a 15mm. Dalsi kontrola v patek spolecne s intralipidama a odber nejspis v pondeli. 🙂
@hribek tak tfuj tfuj, ať ti to dobře dopadne, nic to není, taky jsem se toho bála 🙂. Já mám nakonec na vlevo nějakých 6 folikulů o 10 mm, pak nějaký menší a vpravo jen 2 o 10 mm. Doufám, že ještě přibudou. Zvýšili mi dávku gonalu na 200 jednotek. Jinak mě překvapilo, že jsem ještě nedostala jiný injekce, ale tak snad ví, co dělají
@evawest tak 8 folikul je prima 🙂
@hribek užij si divadlo a na zítra tfuj tfuj...já se odběru taky hodně bála a nakonec to nic nebylo..a kdyby mi hned uspali,tak to mohlo být ještě lepší 🙂
@veeev mne bolí děsně bradavky 🙂 Si na ně nenechám ani sáhnout...břicho bolí trošku,zas ten divnej pocit,když jdu čůrat,tam mi bolí..musim chodit čůrat dřív 🙂 A Gynprodyl super věc,jsem si byla nakoupit intimky 😀
Jinak pohoda,po jsem si šla číst,usnula u toho 🙂 A pro malýho si přijede dnes táta a vrátí v neděli,to bude vegac.
@hribek Ja mam prubeh vzdycky stejnej, tentokrat jsem mela akorat down regulaci o 5 dni dyl, protoze delozni stelka mela byt pod 5mm a ja ji mela 5,5mm. 😀 Ted ji mam 10mm a jeste asi poroste. 👍
@veeev Dekuju. Uvidime, no. 🙂
@sonisek Dekuju. Ono tam je jeste par mensich, ale ty uz to asi nedozenou, i kdyz mam pred sebou jeste cca 4 dny stimulace.
holky, ať vám ty odběry dobře dopadnou!!!
Tak uz cekam. Nevim proc ale v nemocnici mi vzdy mrznou nohy😄

@pipinka Presne...kdyby se dalo zamrazit aspon neco,tak je to bomba,ze to ma clovek hned pripravene a nemusi nic pichat 🙂