icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

hribek
26. říj 2017

@sonisek je tak to budou mit super. Takhle vekove k sobe to je fajn😉
Zitra po 10uvidime kolik bude embryii. Doufam ze tam neco bude. Manzel byl u odberu nervozni a ze mel malej vzorek jen tak snad z toho neco vyberou. Doporucili nam i metodu picsi ze to vlastne vybere ty nej spermie tak snad.

Ty uz ted vlastne cekas na vysledek jestli budou // ze?

sonisek
autor
26. říj 2017

@hribek tak to budete mít určitě větší šanci ;)
Jo,mají to vekove blízko (si tatínek tenkrát pospíšil no). Spíš malej často říká,že tam hrajou s tátou hry na PC apod. No snad je vezmou i nekam ven. Ani nevím zda on má dovolenou,když si pro něj přijel už takhle. Malej byl akorát smutný,že tu nebude v sobotu,protoze bude velký lampionový průvod v centru a pak na náměstí ohňostroj. Tak pak v prosinci pojedeme k našim na vesnici na průvod.

Jj,já budu čekat na //. Myslím pozitivně,hladím břicho a říkám mu,ať se hezky vyvíjí...nepripoustim si,že to nevyjde...manžel je asi opačného názoru,ale někde jsem četla,že člověk musí myslet pozitivně a věřit si 🙂 jestli to k něčemu bude...

hribek
26. říj 2017

@sonisek urcite tim nic nezkazis😉 drzim moc palce at to vyjde. Kdy mas testovat?

evawest
26. říj 2017

@sonisek Pozitivnim myslenim urcite nic nezkazis, ja to spis doporucuju. Takze tfuj tfuj tfuj. 😉 A jeste jednu radu na zaver (kterou ja teda osobne nesnasim 😀 ): nemysli na to. 👍

sonisek
autor
26. říj 2017

😂😎prej nemysli na to 🙂 hihi...no snažím se,ale samo to nejde... 😀

sonisek
autor
26. říj 2017

Včera jsem byla se spolužačkami si sednout,večer,a v devet jsem snědla kuřecího Ondráše 😀 Čuník 🙂

Jestli budu dělat test,tak jsem si říkala příští víkend...na krev jdu pak v úterý

evawest
26. říj 2017

@sonisek Presne. Ja vzdycky tech 14 dni do testu nemuzu myslet na vubec nic jinyho, zvlast, kdyz se mam chovat jako kdybych tehotna byla a do toho jeste ruzny tehotensky priznaky pro dozravaci injekci... 😂

sonisek
autor
26. říj 2017

@evawest mě teda pořád bolí bradavky 😂 a taky si říkám,jestli to třeba poznám na sobě,že se povedlo? 😀

Holky,bude sněžit,prý 😂😂

evawest
26. říj 2017

@sonisek Me vzdycky bolely bradavky a trpela jsem obcas nespavosti a tak. 😅 Zatim mi to vzdycky jen motalo hlavu, protoze se nepovedlo. Ale kdo vi, pro tebe to muzou byt poslicci dobrych zprav. 🙏

hribek
26. říj 2017

Holky jaktoze ste me nevarovaly ze to tak silene boli?

sonisek
autor
26. říj 2017

@hribek co tě bolí ? Mně bolelo břicho tak jako trochu na menses,ale nic co by se nedalo vydržet. Ale tak kdoví jaký máš teda problémy při ms ty.

sonisek
autor
26. říj 2017

@hribek tak ať tě to brzo přejde!!!

hribek
26. říj 2017

@sonisek me boli bricho dost teda. Na sale sem byla pres pul hodky. Mam vajecniky hodne vysoko pry a nemohli se k nim dostat tak kdovico mi tam udelal

evawest
26. říj 2017

@hribek Pres pul hodiny? 😲 Urcite ti tam nic neudelal, jen to bylo trosku komplikovanejsi bez "normalni" odbery. Preju, aby ses brzo citila lepe.

hribek
26. říj 2017

@evawest ja vim, to bylo mysleno spis z legrace.-) pocitala sem ze to bude bolet ale ne teda takhle. no pomalu zabira ibalgin tak uz je to lepsi.
Schvalne jsem se koukala na hodiny a prekvapilo me ze okolo zensky byly za 15min a pak mi to dr potvrdil, ale tak hlavne ze z tech 10 co jsem mela odebrali vsechny. zitra se uvidi jestli to stalo za to 🙂

evawest
26. říj 2017

@hribek Jasny. 😉 To byl tvuj prvni odber vajicek? Pokud bys mela fakt moc velky bolesti i pres prasky, radsi zavolej na kliniku nebo skoc k doktorovi. Pokud ale doktor nic nerekl, proste to jen trvalo dyl a vsechno je v poradku. Urcite to za to stalo, 10 je krasny cislo. 👍

veeev
26. říj 2017

@hribek Tak to je pekne,urcite vydrzi 🙂

sonisek
autor
26. říj 2017

@hribek tak to bude asi tím,že ti ryli výš než normálně. Tak snad to brzo přejde ;) Kdyby něco,tak určitě nekm volej.

veeev
26. říj 2017

@hribek Ale to bricho mas urcite bolave,jak se je snazili dostat ven 🙂 Snad to brzo prestane 🙂 Ja mam zas nejak hur nahnutou delohu,tak jim zase trva,nez se do me dostanou pri transferu a tak 😀

veeev
26. říj 2017

@sonisek Tak jak drzis? Ja se chytam kazdeho priznaku a tajne se "modlim" 🙂 Testovat budu v nedeli a jak se to blizi,tak se nejak bojim 🙏

hribek
26. říj 2017

@evawest
@veeev
@sonisek diky holky, jj byl to prvni tak sem ze vseho naka vyjukana 😲 tak se predem omlouvam za stezovani 🙂 zjistuju ze sem posledni dobou nakej hypochondr, ale nebojte, lecim se 😀
ted uz je to lepsi a doufam ze behem zitrka bude pohoda. manzel jede na sluzebku tak si s malou udelame pyzamovej den a pohadky

veeev
26. říj 2017

@hribek Taky jsem porad ze vseho vyjukana...divim se,ze pritel jeste snasi to ne informovani ho o vsem

veeev
26. říj 2017

@evawest Tak me bradavky taky boli,ale spis zase porad spim 🙂 Do toho obcasne boleni bricha jako pred ms a nafouknute bricho 🙏

hribek
26. říj 2017

@veeev no manzela to omrzelo hned od zacatku tak se o tom bavim s kamoskama, mam dve nej a s tema si pisem vsechno, sou jak moje segry, tak probirame skoro vsechno .-) radosti i strasti

sonisek
autor
26. říj 2017

@veeev no já na sobě nic nevidím jinýho,ale tak by to bylo stejně brzo...už aby bylo za týden 🙂

Já kdyz začala píchat,když jsem šla na odběr...jsem se furt bála,že mi něco bude,že mi bude blbě,že tohle tamto...jak člověk pročítá diskuze a sleduje,co komu je,není... 😀

sonisek
autor
26. říj 2017

@hribek tak si užijte holčičí den 🙂
Manžel má volno až sob+ned,tak se asi budem válet,malej tu není,počasí bude pod psa,co tak hlásí.

veeev
26. říj 2017

@hribek Taky se sveruji dvema kamaradkam 😂 A teda tady 🙂 Ale pritel zatim taky nalezite posloucha 🙂

veeev
26. říj 2017

@sonisek Podle pocasi to bude teda paradne valeci vikend 🙂 Me neni zle nebo neco podobneho,jen ty prsa a bricho,to boli skoro porad....

hribek
26. říj 2017

@sonisek jojo to je idealni uzit si klidku bez deti jen sami dva
@veeev s zenskyma se to lip probira, ti chlapi obcas na vsechny ty informace o zenskym reprodukcnim systemu nejsou staveni, nebo aspon ten muj se evzdycky tvari tak nejak vselijak 🙂

sonisek
autor
26. říj 2017

A čím mi stve chlap,že říká,že co když to nevyjde,že on by přece nemohl mít takový štěstí apod. Grrr....

Strana