Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@hribek tak to budete mít určitě větší šanci ;)
Jo,mají to vekove blízko (si tatínek tenkrát pospíšil no). Spíš malej často říká,že tam hrajou s tátou hry na PC apod. No snad je vezmou i nekam ven. Ani nevím zda on má dovolenou,když si pro něj přijel už takhle. Malej byl akorát smutný,že tu nebude v sobotu,protoze bude velký lampionový průvod v centru a pak na náměstí ohňostroj. Tak pak v prosinci pojedeme k našim na vesnici na průvod.
Jj,já budu čekat na //. Myslím pozitivně,hladím břicho a říkám mu,ať se hezky vyvíjí...nepripoustim si,že to nevyjde...manžel je asi opačného názoru,ale někde jsem četla,že člověk musí myslet pozitivně a věřit si 🙂 jestli to k něčemu bude...
😂😎prej nemysli na to 🙂 hihi...no snažím se,ale samo to nejde... 😀
Včera jsem byla se spolužačkami si sednout,večer,a v devet jsem snědla kuřecího Ondráše 😀 Čuník 🙂
Jestli budu dělat test,tak jsem si říkala příští víkend...na krev jdu pak v úterý
Holky jaktoze ste me nevarovaly ze to tak silene boli?
@evawest ja vim, to bylo mysleno spis z legrace.-) pocitala sem ze to bude bolet ale ne teda takhle. no pomalu zabira ibalgin tak uz je to lepsi.
Schvalne jsem se koukala na hodiny a prekvapilo me ze okolo zensky byly za 15min a pak mi to dr potvrdil, ale tak hlavne ze z tech 10 co jsem mela odebrali vsechny. zitra se uvidi jestli to stalo za to 🙂
@evawest
@veeev
@sonisek diky holky, jj byl to prvni tak sem ze vseho naka vyjukana 😲 tak se predem omlouvam za stezovani 🙂 zjistuju ze sem posledni dobou nakej hypochondr, ale nebojte, lecim se 😀
ted uz je to lepsi a doufam ze behem zitrka bude pohoda. manzel jede na sluzebku tak si s malou udelame pyzamovej den a pohadky
A čím mi stve chlap,že říká,že co když to nevyjde,že on by přece nemohl mít takový štěstí apod. Grrr....

@sonisek je tak to budou mit super. Takhle vekove k sobe to je fajn😉
Zitra po 10uvidime kolik bude embryii. Doufam ze tam neco bude. Manzel byl u odberu nervozni a ze mel malej vzorek jen tak snad z toho neco vyberou. Doporucili nam i metodu picsi ze to vlastne vybere ty nej spermie tak snad.
Ty uz ted vlastne cekas na vysledek jestli budou // ze?