Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@hribek jeee,to můžeš takhle sledovat? To je supr.
Já hlavně jak zavádím ten Gynprodyl,tak po něm ležím min.pul hodiny...a to beru jeden ráno,jeden v poledne,dva na noc.
Dneska musím uvařit,mamka mi dala divocaka,tak ho udelam s mrkví. Ale jen trochu,muž by radši se zelím a knedlíkem,tak zbytek upeču a budu mít na zítra pečeno a jen dodělám zelí a knedlíky.
@sonisek no popisky k tomu budou o nasich embryich, obrazky budou ilustracni ale i tak, je super ze tam bude kazdy den napsano kolik jich prezilo atd.
ty jo tak to bude mnamka, ja zvladam uvarit klasicky jidlo, tohle bych asi nezvladla. Mame dneska zbytky 🙂 Lasagne a trochu lososa 🙂
ja jsem trochu poklidila, umyla koupelnu a zapla jsem si notase...a nevim, jestli se nepujdu natahnout do postele :D
Holky, tak posledni scan byl supr, 8 folikul v kazdem vajecniku, odber v pondeli. 🙂
Tak uz mi to prislo:
Pocet ziskanych oocytu - 10, metoudou PICSI oocytu - 7, vzniklych embryi 5
@sonisek Ahoj,ja mam dneska pomerne klid v praci,docela se tu i nasmejeme,tak snad to tomu pomuze 😂 Ale dneska me teda desne bolj bricho,zase jako pred ms....tak nevim. Ale rano,kdyz jsem si myla vlasy,tak mi bylo nejak soufl,ale asi jen 5 min,jak jsem si asi mackala v predklonu bricho....No uvidim v nedeli....
Holky,jedna intimni otazka.....co sex po transferu? Me rikala sestra,ze 5-7 dni radsi nic,ze tomu ty pohyby vadi. Ale stejnak se s pritelem bojime i ted,ale uz je to k nevydrzeni 😂
@petruska23
@veeev dekuju snad bude co mrazit. Uz se tesim na zitra az budu kontrolovat😉

@hribek tak co,je to dneska lepší?
Tady začlo pršet a je pořád tma,fuj...já nespím od pěti,co muž odešel...ale zas bude v půl 3 doma 🙂