icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

veeev
24. říj 2017

@pipinka Presne...kdyby se dalo zamrazit aspon neco,tak je to bomba,ze to ma clovek hned pripravene a nemusi nic pichat 🙂

hribek
24. říj 2017

@pipinka
@sonisek ja na to taky koukala, me naproti "koze" telku na ktere mi to ukazoval
@veeev dekuju, urcite napisu🙂

crazy_girl3
24. říj 2017

Holky, zkusím se zeptat vás a kdyžtak zítra pro klid duše zavolám do CARu. Minulé pondělí jsem dostala všechny léky a začala si píchat Diphereline. Zároveň jsem dostala rozpis kdy co a jak budu brát. Mám tam napsané, že ms musí přijít od 23.10.-30.10. a pak 31.10. začínám píchat Puregon. Takže když jsem ms dostala hned 23.10., tak až toho 31.10. píchnu první puregon? Zaráží mě, žě tam vlastně může být až týden rozdíl v cyklu, podle toho kdy ms přijde...

hribek
24. říj 2017

@crazy_girl3 no asi tak jak to pises ale je to zvlastni takhle dlouho. Ja po dvou dnech od MS mela pichat

crazy_girl3
24. říj 2017

@hribek a ty sis nepíchala Diphereline?

hribek
24. říj 2017

@crazy_girl3 nene k cemu je?

sonisek
autor
24. říj 2017

@crazy_girl3 to máš teda nějaký velký rozestup. Já si začala píchat druhý den ms.

petulinkakadlecova
25. říj 2017

Mám dotaz je to inseminaci nějaké omezeni?

sticker
sonisek
autor
25. říj 2017

@petulinkakadlecova nemělo by..já tam 20min ležela a pak jsme odjížděli na dovču do hor 🙂

sonisek
autor
25. říj 2017

Tak jak je,holky??

pokaja
25. říj 2017

Ahoj holky, tak jak se vám daří? Já jsem dnes 6. den stimulace a ve 3 jdu na první kontrolní ultrazvuk, mám strach, že tentokrát nereaguju. Minulý IVF jsem v této době už měla nafouklý břicho a cítila v něm každý krok. Musela jsem chodit hodně pomalu, jak kdybych se po.... 😀. Doufám, že to bude v pořádku.

evawest
25. říj 2017

Ja jsem dneska byla na druhem kontrolnim scanu v 9.den stimulace. Mam cca 8 folikul mezi 11 a 15mm. Dalsi kontrola v patek spolecne s intralipidama a odber nejspis v pondeli. 🙂

hribek
25. říj 2017

@pokaja
@evawest cauky treba mas jen klidnej prubeh. Ja jdu zitra na odber tak jsem zvedava jak to dam... dneska jeste vecer divadlo

veeev
25. říj 2017

@pokaja Já tedy břicho moc nafouklý při stimulaci neměla. Trochu jsem cítila vaječníky, ale ne nějak extra, tak to určitě bude v poho 🙂

veeev
25. říj 2017

@evawest Držím palce, to vypadá super 🙂

veeev
25. říj 2017

@hribek Užij si divadlo a zítra tfuj tfuj 😉

veeev
25. říj 2017

@sonisek Ahoj....tak já dnes 8. den po transferu....prsa pořád trochu bolí, ale už jsou o něco menší (potvory 😂). A břicho sem tam pořád bolí jako před MS, tak snad se tam pořád drží zuby nehty......jestli ne 😢

pokaja
25. říj 2017

@hribek tak tfuj tfuj, ať ti to dobře dopadne, nic to není, taky jsem se toho bála 🙂. Já mám nakonec na vlevo nějakých 6 folikulů o 10 mm, pak nějaký menší a vpravo jen 2 o 10 mm. Doufám, že ještě přibudou. Zvýšili mi dávku gonalu na 200 jednotek. Jinak mě překvapilo, že jsem ještě nedostala jiný injekce, ale tak snad ví, co dělají

pokaja
25. říj 2017

@veeev tak doufám, že jsem to nezakřikla 😀. Držím ti pěsti štěstí, ať se ti tam hezky drží 🙏

sonisek
autor
25. říj 2017

@evawest tak 8 folikul je prima 🙂
@hribek užij si divadlo a na zítra tfuj tfuj...já se odběru taky hodně bála a nakonec to nic nebylo..a kdyby mi hned uspali,tak to mohlo být ještě lepší 🙂
@veeev mne bolí děsně bradavky 🙂 Si na ně nenechám ani sáhnout...břicho bolí trošku,zas ten divnej pocit,když jdu čůrat,tam mi bolí..musim chodit čůrat dřív 🙂 A Gynprodyl super věc,jsem si byla nakoupit intimky 😀

Jinak pohoda,po jsem si šla číst,usnula u toho 🙂 A pro malýho si přijede dnes táta a vrátí v neděli,to bude vegac.

evawest
25. říj 2017

@hribek Ja mam prubeh vzdycky stejnej, tentokrat jsem mela akorat down regulaci o 5 dni dyl, protoze delozni stelka mela byt pod 5mm a ja ji mela 5,5mm. 😀 Ted ji mam 10mm a jeste asi poroste. 👍
@veeev Dekuju. Uvidime, no. 🙂
@sonisek Dekuju. Ono tam je jeste par mensich, ale ty uz to asi nedozenou, i kdyz mam pred sebou jeste cca 4 dny stimulace.

crazy_girl3
25. říj 2017

holky, ať vám ty odběry dobře dopadnou!!!

hribek
26. říj 2017

Tak uz cekam. Nevim proc ale v nemocnici mi vzdy mrznou nohy😄

sonisek
autor
26. říj 2017

@hribek tak at to mas brzo za sebou 🙂

hribek
26. říj 2017

@sonisek uz mam po a mame 10vajicek

sonisek
autor
26. říj 2017

@hribek ty jo, parada 🙂 tak at se drzi

hribek
26. říj 2017

@sonisek dekuju snad se udrzi😉 me se ten pocet zdal prave malej kez by jich aspon 5bylo v poradku az do ket

sonisek
autor
26. říj 2017

@hribek takze oni embrya nejdriv zamrazi? A kdy, musi se cekat na prodlouzenou kultivaci?

hribek
26. říj 2017

@sonisek mame ted 5dni kultivaci pak vemou vzorky na pgd. Embrya zamrazi snad bude co a asi zacatkem prosince by byl ket

sonisek
autor
26. říj 2017

@hribek takže ty testy se mohou dělat až teda z těch co vydrží...tak snad vám to vyjde 🙂

Já jedu odpo k nasim a jestli budou ještě šipky,tak si půjdu natrhat na sirup 🙂 Mládě odjelo včera večer,tak snad bude spokojený...má tam 5ti letého nevl.brachu,tak můžou dělat curbes 😀

Strana