icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

sonisek
autor
27. říj 2017

@hribek tak co,je to dneska lepší?
Tady začlo pršet a je pořád tma,fuj...já nespím od pěti,co muž odešel...ale zas bude v půl 3 doma 🙂

hribek
27. říj 2017

@sonisek cauky, diky je to lepsi, sice porad chodim v predklonu, ale oproti vcerejsku parada. u nas v Brne je zatim polojasno ale koukala sem ze uz se to sem zene taky. my si s dcerou udelaly pyzamovej den 🙂

sonisek
autor
27. říj 2017

@hribek tak to je fajn 🙂
Já snidala u Vcelky Máji a v posteli předtím jsem si na YouTube pustila film Krakonoš a lyžníci,ten miluju 🙂

hribek
27. říj 2017

@sonisek takze taky lenosis 🙂 to je dobre je potreba se setrit. ja uz pocitam hodiny do 10 pak bych mela dostat prihlas.udaje na web abych mohla sledovat info o embryich

sonisek
autor
27. říj 2017

@hribek jeee,to můžeš takhle sledovat? To je supr.

Já hlavně jak zavádím ten Gynprodyl,tak po něm ležím min.pul hodiny...a to beru jeden ráno,jeden v poledne,dva na noc.

Dneska musím uvařit,mamka mi dala divocaka,tak ho udelam s mrkví. Ale jen trochu,muž by radši se zelím a knedlíkem,tak zbytek upeču a budu mít na zítra pečeno a jen dodělám zelí a knedlíky.

hribek
27. říj 2017

@sonisek no popisky k tomu budou o nasich embryich, obrazky budou ilustracni ale i tak, je super ze tam bude kazdy den napsano kolik jich prezilo atd.
ty jo tak to bude mnamka, ja zvladam uvarit klasicky jidlo, tohle bych asi nezvladla. Mame dneska zbytky 🙂 Lasagne a trochu lososa 🙂

sonisek
autor
27. říj 2017

@hribek lasagne jsou very goooood 🙂 mňam...

hribek
27. říj 2017

@sonisek jj ted se mi obzvlast povedly 😀 Sakras uz meli posilat pristupovy udaje, vcera dr rikal ze dokonce to posilaji lehce po 10, no tak je pul 12 a nic ☹

sonisek
autor
27. říj 2017

@hribek tak tam zkus zavolat

sonisek
autor
27. říj 2017

ja jsem trochu poklidila, umyla koupelnu a zapla jsem si notase...a nevim, jestli se nepujdu natahnout do postele :D

hribek
27. říj 2017

@sonisek jeste pockam, nechci vypadat jak hysterka ... aspon tam teda 🙂 tady uz vypadam 🙂 pudu nachystat obed a pak pohadku

sonisek
autor
27. říj 2017

@hribek tak ja bych byla taky nervozni ... my u nas volali kazdy rano v 8:30

sonisek
autor
27. říj 2017

@veeev tak coo, jak je?

hribek
27. říj 2017

@sonisek no taky ze sem ale rikam si ze nas tam bylo vcera minimalne 6 tak jim to asi trva

evawest
27. říj 2017

Holky, tak posledni scan byl supr, 8 folikul v kazdem vajecniku, odber v pondeli. 🙂

hribek
27. říj 2017

@evawest skvelej pocet! tak tfuj tfuj

sonisek
autor
27. říj 2017

@evawest príííma!!! Drzim palce 🙂

hribek
27. říj 2017

Tak uz mi to prislo:
Pocet ziskanych oocytu - 10, metoudou PICSI oocytu - 7, vzniklych embryi 5

sonisek
autor
27. říj 2017

@hribek tak 5 embryí je dobrý 🙂

hribek
27. říj 2017

@sonisek jo no, sem zvedava kolik se jich dotahne do konce....

petruska23
27. říj 2017

@hribek supeeer, 5 je krásný počet, tak držím palce❤

@evawest tobě držím moc palečky na pondělí😘

veeev
27. říj 2017

@hribek Krasna prace....5 je super a urcite to daji vsechny. At jsou mrazacci 🙂

veeev
27. říj 2017

@evawest Krasne,tak hlavne at odber neboli a je ti fajn 😉

veeev
27. říj 2017

@sonisek Ahoj,ja mam dneska pomerne klid v praci,docela se tu i nasmejeme,tak snad to tomu pomuze 😂 Ale dneska me teda desne bolj bricho,zase jako pred ms....tak nevim. Ale rano,kdyz jsem si myla vlasy,tak mi bylo nejak soufl,ale asi jen 5 min,jak jsem si asi mackala v predklonu bricho....No uvidim v nedeli....

veeev
27. říj 2017

Holky,jedna intimni otazka.....co sex po transferu? Me rikala sestra,ze 5-7 dni radsi nic,ze tomu ty pohyby vadi. Ale stejnak se s pritelem bojime i ted,ale uz je to k nevydrzeni 😂

sonisek
autor
27. říj 2017

@veeev nám řekli až do odběru krve bez sexu....copa já,to vydržím,ale ta dráha polovička 😀

evawest
27. říj 2017

@veeev Nam bylo receno, ze sice to neni nijak potvrzene, ale i tak doporucuji byt bez sexu do te doby, dokud neni tehotenstvi poradne rozvinute. Vubec nevim, jak dlouho to znamena. Jinak do negativniho testu, no.

hribek
27. říj 2017

@petruska23
@veeev dekuju snad bude co mrazit. Uz se tesim na zitra az budu kontrolovat😉

evawest
27. říj 2017

@hribek
@sonisek
@veeev Dekuju, holky. Zrovna mi volali z kliniky, spousteci injekce zitra v pul 10 vecer a nastup k odberu v pondeli v 7:15 rano. 😎

sonisek
autor
27. říj 2017

@evawest a píchala ve 22h 🙂 uz aby bylo pondělí vid

Strana