icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

sonisek
autor
27. říj 2017

Jsme byli s mužem venku a vyjdu sluníčko,za 5 minut hnusne...a pořád dokola,ať žije apriiil 🙂

evawest
27. říj 2017

@sonisek Pichat budu v 21:30. 👍 Spis utery, to mi budou volat, kolik se jich oplodnilo. 🙏

crazy_girl3
27. říj 2017

Holky, já jsem asi jediná, co píchá diphereline a pak puregon...mám od středy tak šíleně nafouklé břicho a křeče, jak kdybych měla strhaný pupek, do toho poměrně nechuť k jídlu..na klinice mi řekli, že to je od léků, že se nemám děsit :(

sonisek
autor
27. říj 2017

@crazy_girl3 a ty beres k tomu jeste nejake prasky? Tak jestli mas velky brisko, tak holt se to tam vse utlacuje :( Tak at to mas brzo za sebou.

Ten Gonal pisou, ze je asi nejlepsi, nejkvalitnejsi...tak budu doufat...

crazy_girl3
27. říj 2017

@sonisek beru prednison a listovku

veeev
27. říj 2017

Dekuji za infa holky. Tak mame smulu,no...... Ty dva dny uz vydrzime 🙂 A kdyby to nahodou vyslo,tak nam je to pak asi fuk,ze si jeste chvili pockame 🙂

sonisek
autor
27. říj 2017

Holky,po Gynprodylu můžou bolet prsa? Jako večer se jdu umýt a jak si sundám podprdu,tak au au i těžký jsou 😀 Nebo doznívání po píchání?

veeev
27. říj 2017

@sonisek Ja myslim,ze to bude mit souvislost se stimulaci a vsema tema hormonama. Prsa uz mam ted dobry,ale predtim jsem se jich nemohla ani dotknout a kdyz jsem sundala podprsenku,tak to desne bolelo. Mela jsem je cele natekle (za to jsem ale byla rada...ty vystrihy 🙂 ). Ale dneska prvni den a ani uz neboli.

hribek
28. říj 2017

Nazdarek tak jak se mate? Ja dneska tour de hrbitov s babickou. Jinak uz mame jen 4embryjka

linusha
28. říj 2017

@crazy_girl3 já měla diferline při minulých 2 stimulacich a též jsem byla neskutečně nafouklá, vypadala jsem jako tak v 8. těhu měsíci
@sonisek kde jsi se prosím dočetla že gonal je nejlepší lék? měla bych jej mít ted pro další stimulaci tak si o tom chci načíst co nejvíc, děkuji

sonisek
autor
28. říj 2017

@hribek juj,tak ať se ty 4 udrží 🙂

@linusha no já nevím,asi všude možně po diskuzích....ale tak jsem to pochopila,že je drobet dražší a že je dobrý,no

sonisek
autor
28. říj 2017

@veeev kdy budeš testovat?

veeev
28. říj 2017

@sonisek Ahoj .... zitra rano. Bojim se uz ted. Byli jsme u tchyne na obede a byl spenat s trochou cesneku a je mi nejak blivno...kdyby to aspon bylo z neceho jineho 🙂

hribek
28. říj 2017

@veeev drzim moc palce!!!

veeev
28. říj 2017

@hribek Tak 4 jsou taky bomba pocet. Nam zbylo jen jedno,tak moc preju,at mas vetsi pocet nez ja 😘

veeev
28. říj 2017

@hribek Dekuji....dam zitra vedet.

hribek
28. říj 2017

@veeev zacinam trochu panikarit, ale co uz ted uz je to na nich, muzem jen doufat. premyslela sem ze pokud budeme mit 2 embrya, asi bych sla do obou naraz. treba by se uchytilo aspon jedno

sonisek
autor
28. říj 2017

@veeev juuu,tak hned dej vědět ;) Třeba miminku nesedl špenát 🙂

@hribek podívej,my tady s jedním embryjkem...

Jsme byli na delší procházce,tak jsem vyfoukana až až...tak už mám kafe a štrůdl 🙂 Jsem se omezila a místo 2 kafi si dávám jen jedno..i když ono jak to my napůl kafe napůl mlíko nemůže nic udělat,ne? 😀

sonisek
autor
28. říj 2017

@hribek já jsem říkala,že až bychom šli po 4.,tak si necháme dat dvě,ale toho se snad nedočkáme 🙂
Ver,že se udrží do 5.dne ;)

veeev
28. říj 2017

@hribek Presne tak,ted uz je to na nich. Musime jim jen prat hodne stesti 🙂 Ale hlavne lepsi,ze se vyselektujou ted,nez aby byly zbytecne v tobe. At se vyselektujou jen ti nejvetsi sampioni 😉 Doufam,ze do dalsich umelaku nikdo nedojdeme,ale vis o tom,ze standardne proplaci pojistovny 3 cykly,ale kdyz si pri prvnich dvou das jedno embryo,tak mas hrazene 4 cykly? 🙂 Kdyztak budeme taky tahle postupovat. Prvni dva cykly urcite jedno a dalsi klidne dve (kdyz bude z ceho brat) 🙂

veeev
28. říj 2017

@sonisek No me nedela cibule a cesnek dobre (kdyz nejsou peceny nebo poradne prevareny v omackach a tak),tak myslim,ze to je tim cesnekem. Ale treba to tomu vymodlenemu nedela dobre jako mamince 😂

veeev
28. říj 2017

Ja ted delam bezlepkovy pernik ke kavicce pro pritele,ale dam si taky 🙂

hribek
28. říj 2017

@sonisek
@veeev jj vim ale tajne doufam ze to vyjde ted napoprve. Asi bych to stejne vzala jen trikrat. Jedno dite mame a holt pokud se to nepodari v tech co proplaci pojistovna tak to tak ma asi byt. Uvidime😉 moc vam drzim pesti at to vyjde

sonisek
autor
28. říj 2017

@veeev já ten česnek taky moc nemůžu...jednu dobu jsem ji nemohla vůbec,teď troska mi nevadí...a prosím tě,já si to asi nepamatuju,ale tohle bylo vaše 1.IVF nebo ne?

@hribek určitě se povede 😍

veeev
28. říj 2017

@hribek Tak to jo. My nemame zadne mimco,tak si radsi pro jistotu nechavame vice moznosti 🙂 A dekuji za ty pesti 😘

@sonisek Jojo,nase prvni. Tak vubec nevim,co se deje a uvidime zitra 🙂

hribek
28. říj 2017

@sonisek
@veeev dik holky uz nebudu plasit 🙂 moc na vas myslim at to dobre dopadne! a zitra tu urcite uvidime prvni fotku // 🙂

sonisek
autor
28. říj 2017

Jsem začala přemýšlet,že jsem měla chodit do práce,aspoň by mi to uteklo,to čekání...ale zas když si vzpomenu,jak bych tam litala,nervovala se se zakaznikama,zaměstnancem a...do toho skládat xxxkg masa,závozy apod. Doma je doma 🙂

hribek
28. říj 2017

@sonisek a co delas za praci?

sonisek
autor
28. říj 2017

Holky,když je konec měsíce,tak bych asi měla jet do toho centra pro papír na peníze do práce,co...? A jestli tam můžu už v pondělí 30.?

sonisek
autor
28. říj 2017

@hribek dělám v KFC 😂

Strana