Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Holky, já jsem asi jediná, co píchá diphereline a pak puregon...mám od středy tak šíleně nafouklé břicho a křeče, jak kdybych měla strhaný pupek, do toho poměrně nechuť k jídlu..na klinice mi řekli, že to je od léků, že se nemám děsit :(
@crazy_girl3 a ty beres k tomu jeste nejake prasky? Tak jestli mas velky brisko, tak holt se to tam vse utlacuje :( Tak at to mas brzo za sebou.
Ten Gonal pisou, ze je asi nejlepsi, nejkvalitnejsi...tak budu doufat...
@sonisek beru prednison a listovku
Dekuji za infa holky. Tak mame smulu,no...... Ty dva dny uz vydrzime 🙂 A kdyby to nahodou vyslo,tak nam je to pak asi fuk,ze si jeste chvili pockame 🙂
Holky,po Gynprodylu můžou bolet prsa? Jako večer se jdu umýt a jak si sundám podprdu,tak au au i těžký jsou 😀 Nebo doznívání po píchání?
@sonisek Ja myslim,ze to bude mit souvislost se stimulaci a vsema tema hormonama. Prsa uz mam ted dobry,ale predtim jsem se jich nemohla ani dotknout a kdyz jsem sundala podprsenku,tak to desne bolelo. Mela jsem je cele natekle (za to jsem ale byla rada...ty vystrihy 🙂 ). Ale dneska prvni den a ani uz neboli.
Nazdarek tak jak se mate? Ja dneska tour de hrbitov s babickou. Jinak uz mame jen 4embryjka
@crazy_girl3 já měla diferline při minulých 2 stimulacich a též jsem byla neskutečně nafouklá, vypadala jsem jako tak v 8. těhu měsíci
@sonisek kde jsi se prosím dočetla že gonal je nejlepší lék? měla bych jej mít ted pro další stimulaci tak si o tom chci načíst co nejvíc, děkuji
@veeev juuu,tak hned dej vědět ;) Třeba miminku nesedl špenát 🙂
@hribek podívej,my tady s jedním embryjkem...
Jsme byli na delší procházce,tak jsem vyfoukana až až...tak už mám kafe a štrůdl 🙂 Jsem se omezila a místo 2 kafi si dávám jen jedno..i když ono jak to my napůl kafe napůl mlíko nemůže nic udělat,ne? 😀
@hribek Presne tak,ted uz je to na nich. Musime jim jen prat hodne stesti 🙂 Ale hlavne lepsi,ze se vyselektujou ted,nez aby byly zbytecne v tobe. At se vyselektujou jen ti nejvetsi sampioni 😉 Doufam,ze do dalsich umelaku nikdo nedojdeme,ale vis o tom,ze standardne proplaci pojistovny 3 cykly,ale kdyz si pri prvnich dvou das jedno embryo,tak mas hrazene 4 cykly? 🙂 Kdyztak budeme taky tahle postupovat. Prvni dva cykly urcite jedno a dalsi klidne dve (kdyz bude z ceho brat) 🙂
Ja ted delam bezlepkovy pernik ke kavicce pro pritele,ale dam si taky 🙂
Jsem začala přemýšlet,že jsem měla chodit do práce,aspoň by mi to uteklo,to čekání...ale zas když si vzpomenu,jak bych tam litala,nervovala se se zakaznikama,zaměstnancem a...do toho skládat xxxkg masa,závozy apod. Doma je doma 🙂
Holky,když je konec měsíce,tak bych asi měla jet do toho centra pro papír na peníze do práce,co...? A jestli tam můžu už v pondělí 30.?

Jsme byli s mužem venku a vyjdu sluníčko,za 5 minut hnusne...a pořád dokola,ať žije apriiil 🙂