Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@hribek Nakupy se zadarily,myslenky se aspon na chvili rozptylily,ale stejnak mi je dnes smutno. Nejak jsem si delala asi moc velke nadeje...
@danaet Ja to vidim ted na prosinec...pokud to pujde,listopad si dam pauzu (s pritelem jsme oba narozeny v zari,tak jsme rikali ze kdyby nahodou,tak by bylo fajn si taky udelat zarijacka). Ale zkusim taky poresit tu stravu trochu vic (i kdyz uz ted ji mam vicemene super) 🙂
@sonisek Problem ma pritel (ma jich min a min kvalitnich),ale i mne,mam PCOS,takze normalne skoro zadna ovulace (a ja se kdysi divila,proc mi ovulacni testy nic neukazuji).... Ale dekuji,snad to priste bude cele lepsi 🙂
Jinak tfuj tfuj vam vsem,snad to bude lepsi,nez u mne 😘 🙏
@hribek A jinak tri jsou taky super. To uz urcite daji 🙂
@sonisek A s tou praci to mam to same....akorat ja tam uz budu devet let 😲 Ted jsem pred 2 mesici ztratila trpelivost a nasla si neco jineho,ale sefka me skoro jednou tolik preplatila a navic jeden den v tydnu home office,tak neni co resit. Ale obcas si rikam,jestli jsem nemela jit....ve St bych ted nastupovala. Ale melo to byt asi takhle (porad si rikam,ze co kdyby ta materska a navic tady mam odchody k doktorum v pohode).
@veeev nam jestli to nevyjde,tak budu asi taky z toho špatná,možná manžel víc...uvidíme no...
Jinak jsem si říkala,že kdytak bychom šli po novém roce,my jsme zase v listopadu oba dva,dva dny od sebe,tak jsme si taky pořád přáli mimi na listopad...ale tak i červenec by byl fajn...
Holky,vy se tak všechny dobre stravujete 🙂 To my zaostavame,resp my jsme hodně klasický a musím pomalu do sebe soukat zeleninu,ovoce...teď si říkám,že bych měla zvýšit příjem no...já to většinou nakoupím a dávám víceméně malymu...teď jsme od našich dostali bedýnku domácích jablek a ty jsou mnam
@sonisek ja taky zaostavam s jidlem. Ale zitra zas najizdim na trochu dietnejsi stravu. Uz jednou sem upravila jidelnicek a bylo mi supr ale ted se to pokazilo tou stimulaci kdy sem jedla jak zbesila. Teda ne mnozstvi ale spis sladkosti. Takze zitra zase zelenina a bilkoviny a omezit cukry a tuky
@veeev
@petruska23 diky no doufam ze uz nebudou ztraty uz toho zklamani bylo hodne😐
@petruska23 Dekuji 😉
Ahoj.
Můžu se přidat?
V listopadu začínáme IVF.
Popravdě z toho mám celkem strach.
Holky, jak se to vubed da zvladnout jit tolikrat na IVF? Psychika a tak? Ja si rikam, ze jestli tohle nevyjde, tak v prosinci zaridim nejaky vikendovy pobyt na odpocinek, jinak nevim...
Holky, tak uz to mam za sebou a mame 11 vajicek. Zitra budou volat, kolik jich bylo zralych a kolik se oplodnilo. 🙏
@handulkak Jj, ctvrty cely cyklus IVF, nikdy jsme nemeli embrya na zamrazeni, takze pokazde mame fresh embryo transfer. Ja beru nejdriv 2-3 tydny Suprecur (buserelin), pak 112.5, resp.125 jednotek Gonal-f spolecne s nizsi davkou Suprecur, obden pak k tomu Zomacton cca 12 dni plus aspirin a vysokou davku kyseliny listove. Ode dneska budu mit Crinone vaginalni gel - progesteron.
@sonisek Je to tezky, my jsme po prvnim neuspechu leteli na tyden do Vegas. Po druhem ted honem nevim, jake odreagovani jsme zvolili, ale potreti to bylo dva mesice pred svatbou, takze zarizovani pomohlo samo o sobe. Ja si ted rikam, jestli to vubec nekdy vyjde...
@sonisek
A centrotide, dobry? Nebo nějaké nezadouci ucinky?
My jsme se snažili tři roky, pak jsem dostávala clostyl, ale bez reakce a dr mi nechtěla dat žádanku do CAR, takže jsem si obvolala, kde nás vezmou bez ní a už to bylo.
První cyklus dobrý, jedno vajíčko, ale transfer nějak nesel, druhý už náročnější, už jsem byla nervózní, transfer dobrý, ale TT negativní , třetí jsem měla cystu a čtvrtý 11 vajíček a 4 použitelné, třetí den jen jedno.
Nebylo mi ten cyklus dobře, bolelo mě bricho jako před MS, a nakonec to vyšlo.
Ale pro mě psychicky náročné.

@danaet jj to vim. Prave sem si rikala ze pokud by to ted nevyslo zkusila bych zajit za homeopatkoua domluvit se s ni na necem.
Dneska se nam naskytl peknej vyhled z okna😉