icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

handulkak
30. říj 2017

@handulkak
A teď už jsi samoplatce?
Mohu se zeptat, kolik platíte?
Já jsem samoplatce už po čtvrte, tak jen pro srovnání. 🙂

handulkak
30. říj 2017

@evawest A teď už jsi samoplatce?
Mohu se zeptat, kolik platíte?
Já jsem samoplatce už po čtvrte, tak jen pro srovnání. 🙂

sonisek
autor
30. říj 2017

@hribek to jsou nervy :( Hlavne, at neco zbyde...moc na tebe myslim!

sonisek
autor
30. říj 2017

@evawest tak parada! Tak uz at je zitrek, vid 🙂 Drzim palecky, at jich je co nejvic!

evawest
30. říj 2017

@handulkak My zijeme v Anglii a platili jsme si to pokazde sami.
@sonisek Dekuju, tenhle prvni den cekani je pro me vzdycky nejhorsi.

Poprve jsme meli 12 vajicek, ale jen 6 jich bylo dobrych pro ICSI a oplodnila se jen 4. Tak snad jich ted bude vic.

sonisek
autor
30. říj 2017

Já si pamatuju,jak mi Dr.delal ten první utz po 4 dnech píchání a říkal,no moc folikulů nemáte,ale zas někdy je důležitá kvalita a ne kvantita. To pak rikal i na dalším utz. A pořád na to myslím a doufám,že to jedno je to nejlepší co tam mohlo být.

veeev
30. říj 2017

Holky, tak prý musím ještě na krev, aby to vyloučili úplně (negativní test a menstruace jim asi nestačí)... 🙄 Ale tak třeba budou z té krve ještě něco zjišťovat. Ale musím říct, že nálada se od včerejška zlepšila o dost, takže už je to lepší 🙂 Všem přeji moc moc štěstí, diskuze se tu pěkně rozjela, tak ani nevím, komu k čemu přát víc, ale všeobecně ať dopadnou odběry dobře, transfery dobře a tak 🙂 Nesmíme se vzdát 😘

sonisek
autor
30. říj 2017

@veeev tak asi chtějí mít raději jistotu ;) Kolikátý DC jsi to dostala?

handulkak
30. říj 2017

@evawest
Aha. 🙂
My platili už čtyřikrát, pokaždé nechám udělat něco na víc. 🙂

@sonisek
To mi říkal také. Tak jsme se radovali i z jednoho. 🙂

handulkak
30. říj 2017

@veeev
Mrzí mě to, měla jsem to také tak.
Ale určitě to vyjde, uvidíš.
Kolikáté IVF to je?

petruska23
30. říj 2017

@hribek držím palce, ať vydrží obě❤

@evawest gratuluji k úspěšnému odběru a držím palečky na zítra❤

@handulkak ahoj a vítej...Držím palce na další pokus😘

veeev
30. říj 2017

@sonisek Mela jsem to dostat zitra (cyklus mam 29 dni),takze 27 den. Jeste se me ptala,jestli to je skutecne menstruacni krvaceni...jako ze muzu lehce krvacet i kdyby nahodou jo. Asi me neslysela,ze jsem rikala,ze mam i test negativni.

@handulkak Prave ze prvni,tak jsem nevedela co cekat,ale tajne jsem doufala,ze by to mohlo vyjit napoprve.

handulkak
30. říj 2017

@veeev
A nějaké k zamrazení byly?

veeev
30. říj 2017

@handulkak Bohuzel....podle ultrazvuku mely byt 3-4,nakonec jich vydolovali 12,ale zralych bylo jen 9. Po oplodneni zustalo 6 a ty postupne odchazely,az zustalo jenom to jedno. Tak jsem si rikala,ze aspon to jedno a to bohuzel u mne nedopadlo. Tak snad to priste bude lepsi. A co ty,jak jsi na tom?

sonisek
autor
30. říj 2017

tak jsem si jela pro ten lístek na peníze a sestra byla nějaká divná, prý to si musíte chodit až poslední den v měsíci, že mi to teda jako vystaví, ale se zítřejším datumem, tak to musím d opráce dát až zítra. No příjemná jak prdel :D :D :D Jsem tam byla po druhý odpol a jak tam nikdo nebyl. A ráno/dopoledne je tam narváno.

handulkak
30. říj 2017

@veeev
Já to měla také tak. Vždy zůstalo jen jedno.
Jednou dvě, ale jedno A a jedno B.

@sonisek
Také mi je psala až k poslednímu dni, dřív vůbec a to jsem třeba dva dny před koncem měsíce měla kontrolu. :/

hribek
31. říj 2017

Dobre rano holky, tak co mate dneska v planu? Ja dneska 5.den kultivace a jsem kupodivu klidna 🙂 Vcera vecer naopak, dcera se porad drbala na hlave tak jsem ji prohlizela, protoze cca 14 dni zpet meli ve skole vsi, no a co myslite ... uz je chytla taky, nastesti jich bylo jen po skrovnu, takze paranit a deratizace, prevlict postele a dneska od pul 7 peru 🙂 Ze vsi mam respekt, kdyz sme byli mali tak nam rovnou strihali vlasy, nevim proc, a ja sem mivala krasny husty dlouhy do pul zad, tak z toho mam trauma jeste ted 🙂

sonisek
autor
31. říj 2017

@hribek ahojky ;) V kolik budeš vědět výsledek? My tu dosnidavame u Dečka,malej rád kouká na to s tím psem 🙂 A až po půl půjde do školy,je tam do 10ti minut pěšky. Já bych chtěla dopoledne vytřít obývák,pokojík...drobet mu tam poklidit. Občas je dobrý mu tam uklidit,když tu není,mužů vyhodit co chci 😂 Tím myslím ty jeho papíry pokresleny z jedny strany nesmyslama apod 😀 Prádlo sklidit. Od tří má plavani,tak zatím co tam bude,Zajdu vyzvednout co jsem objednala kalendář rodičům k Vánocům a malymu svetelny luk 😀 A v pět bude tma,tak už se toho moc nestihne.

Vši jsou potvory,naštěstí jsme se s nima ještě nesetkali,ale taky nosí občas v zakajde,ať prohlížíme vlasy. Já si tak akorát vzpomenu na jednu Výměnu manželek jak tam taky měli vši... Tak dřív se vlasy rovnou strihaly,bohužel...dnes už je více možností,tak paráda. Takže nejde do školy?

handulkak
31. říj 2017

@hribek
Ahojky.
To jsem ráda, že někdo píše tak brzo.
My jsme vzhůru už od čtvrté ranní. 😀
Ale jsme tak vzhůru skoro pořád, takže si člověk pak už zvykne.

A šampon zabral?

hribek
31. říj 2017

@sonisek ja budu taky dneska uklizet, sundala sem vsechno povleceni, mame par polstaru s perim a to kdyz sem sundala potah tak peri vsude, takze vysavat taky. navic maji dneska dovezt kolejnici na dvere do sprchy tak chci aby tu nebylo jak po vybuchu.
Do skoly chodi sam? To je super. My mame skolu tak 15min salinou, nebo autem, vetsinou ji vozi manzel a pak ma ruzne vyrizovani. Pristi rok s ni chci jezdit salinou aby se naucila kde vystoupit, kde davat pozor na prechodu, a od te treti tridy by mohla jezdit sama, ale uvidime, zatim je takovy trdlo, ze mam strach ze ji neco zajede nebo k nekomu nastoupi ☹
Vysledky kolem 10 a nevim jestli mi pak i budou volat nebo si tam mam volat sama, tech informaci bylo tolik ze sem je samozrejme zapomnela 😲

@handulkak jaktoze vstavas tak brzo? sampon zabral, jeste sem ji dneska vycesavala a kupodivu tam uz nic nebylo, tak jsme to asi podchytili brzo snad. Jak na potvoru maji dneska ve skole Halloween, muzou prijit v maskach, takze do skoly sla, ma zakaz si menit cepice a klobouky, tak snad to dodrzi .

handulkak
31. říj 2017

@hribek
My už máme doma jednu malou krasavici, ale trapi nas se spánkem. Chodí spát okolo jedenácté a vstává co tři hodiny.
Do práce jsem vstávala o pul čtvrté.
Takže o čtvrté je to pohoda, ale člověk by si někdy rad odpočinul déle.

hribek
31. říj 2017

@handulkak tak to verim 🙂jak se clovek nauci vstavat v urcitou hodinu uz pak nepotrebuje ani budik

handulkak
31. říj 2017

@hribek
Tak tak.

hribek
31. říj 2017

Holky dekuju za drzeni palcu, zustaly nam 2 embrya!!! mam takovou radost!

sonisek
autor
31. říj 2017

@hribek jj, chodí sám...už jsem ho naučila od druhého pololetí v první třídě, takže teď ve třetí už pohoda. Hlavně je tu dobrý to, že vlastně od bytovky seběhne kopec dolů a je ve škole, parkem, samé bytovky, nikde žádná silnice, auta, takže tohle je super. Mohl chodit do jiné školy, ale to by bylo přes hlavní silnici, semafory, takže tohle je mnohem lepší. Teď jak jsem doma, tak pro něj ani nechodím odpo, taky přijde sám. Když chodím do práce, tak ráno jdu s ním a pak rovnou na tramvaj a z práce zase pro něj a domů.Ze to mi vycházelo akorát. Klíče svoje ještě nemá, protože se bojíme, že je někde ztrací, je to taky takouvej ňoumík :D

@handulkak ty brďo, takhle brzo..uf uf...neřikám, že vstáváme pozdě, ale čtvrtá by byla asi i na mě moc :D My máme nařízený budík na sedmou ráno a stejně malej je vzhůru někdy po půl sedmý..já někdy taky, nevydržím spát dlouho. Zato večer chodíme spát brzo, do deseti jsme většinou tuhý s manželem :D Malej chodí v osm.

sonisek
autor
31. říj 2017

@hribek 2 je super!!!! Paráda!!!!A teď teda co bude? něco z nich vezmou a zamrazí je? Nebo už jsou v mrazáčku?

sonisek
autor
31. říj 2017

za to já mám pocit, že jsem nervozni jak prase :D :D :D Nevim ani jak bych to nazvala... :( Navíc jak ta kolegyňka z práce je těhotná...a to jsme ještě v době, kdy jsem si píchala injekce chodili ven i s klukama, na hřiště a ona, jak to nedostala atd. A najednou po dvou letech otěhotní v době, kdy já si píchám...tak mi to mrzí no :( Zas by bylo fajn, kdybychom byly obě :D Sice v práci je asi už ranila mrtvice, ale což...

hribek
31. říj 2017

@sonisek mame objednany, PGS, tim ze jsme oba zdravi, vsechny testy v poradku tak je jedine tohle nejaka moznost zjistit co a jak, takze vezmou nejaky bunky, budou je testovat a mezitim tyhle zmrazi, podle toho jak rychle budou mit vysledky, tak me budou chystat na KET jeste ted v listopadu nebo az pak v prosinci, ja tajne doufam ze to vyjde uz ted v listopadu 🙂 a rikala sem si ze asi pujdu do obou, pokud vyjdou oba dobre, ze treba by se aspon jedno mohlo chytnout

hribek
31. říj 2017

@sonisek a ty to mas ted jak? cekas na test?

sonisek
autor
31. říj 2017

@hribek tak třeba se zadaří obě 🙂 Moc ti to přeju, po těch neúspěších :( A KET bys měla v přirozeném cyklu? A to bys k tomu něco brala? Tak snad výsledky budou brzy 🙂

Já jsem dneska týden od ET, takže čekám a čekám 🙂 Nerada bych testovala moc brzo. Až za týden jdu na krev, tak chci test zkusit až třeba v sobotu? Nebo jestli je to taky brzo?

Strana