icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

handulkak
31. říj 2017

@hribek Tak to moc gratuluji.
Dvě jsou paráda. 🙂

@sonisek
Ona také chodila brzo, ale čím je starší , tím je to horší.
Snad se to ustálí.
Ale zase musím říct, že jinak je hodnoucka.

sonisek
autor
31. říj 2017

@handulkak a kolik ji je?

handulkak
31. říj 2017

@sonisek
Bude ji rok. Je ještě maličká. Ale říkám si, kde bere v deset večer takové energie.😀

handulkak
31. říj 2017

@hribek
A jaké jsou? Ve stejné kvalitě?

sonisek
autor
31. říj 2017

Holky, vcera jsem si hrala :D Dělala jsem šípkový sirup. Já, která nikdy nic doma nevyráběla, tak na starý kolena asi začnu :D

handulkak
31. říj 2017

@sonisek
A jak ho děláš?
Já teď dělala z rakytníku a musela jsem ho za týden zlikvidovat. 🙂

hribek
31. říj 2017

@sonisek ajo, promin, jak procitam ruzny fora tak se mi to mota 🙂 diky moc, snad se zadari.
no ja bych to zkusila asi v tu sobotu, to budes 11den po tak uz by mohlo neco byt videt, a podle CAR to mas testovat kdy? budu drzet vse co mam at ti to vyjde🙂

no rikali mi ze jakmile dostanu MS, tak mam zavolat a ze uz me vrchni sestra rekne co a jak, ze uz by mohla vedet jak na tom budou s vysledkama a podle toho mi naordinovat leky bud jeste na listopadovej cyklus nebo pokud budou vysledky az pozdeji tak na ten prosincovej. Takze ja ted cekam na prvni MS po opu a uvidim, ve ctvrtek to bude tyden, tak pocitam ze behem pristiho tydne to dostanu a budu vedet pak vic

sonisek
autor
31. říj 2017

@handulkak tak to taky nevim 🙂 Já měla asi extra spavý dítě, protože v roce mi spával dvakrát za den a večer chodil v sedm :D Naštěstí jsem nikdy neměla problém, že by mi do desíti večer třeba ještě rajtoval po bytě :D To má jedna kamarádka, klukovi je šest a dřív jak v deset neusne. Ale každý dítě je jiný, ale já si myslím, že čím dřív po narození se začne s pořádným režimem a naučí se chodit brzo spát, tak se to vyplatí :D

sonisek
autor
31. říj 2017

@handulkak šípky jsem naložila do vody na 36h..a včera jsem to cedila, pak tu vodu prohřála, ne vařit, nasypala jsem do ní cukr a kyselinu citronovou, a pak to nalila do skleniček a mám to v lednici. A skleničky jsem vypláchla slivovicí :D Tak snad to chvíli vydrží. Malýmu jsem to odpo nalila do čaje a chutnalo mu to.

hribek
31. říj 2017

@handulkak dekuju 🙂, ju takovou malou prdolku to je parada 🙂 je tak to nevim v jake kvalite, pockam dopoledne jestli nezavolaji a pak tam kdyztak cinknu

@sonisek super a chutna? ja delavam z bezu a vzdycky ho rozdam, manzel bez nema rad a ja piju max vodu s citronem...

sonisek
autor
31. říj 2017

@hribek no já ho dělala spíš jako že přidávat do čaje nebo po lžičkách to cucat...nevim, jestli by to šlo udělat jako šťávu? Já taky chci dát ségře, mamce :D

No já taky lezu i na jiný stránky a tak pak se mi to motá, kdo kdy, co..po kolikátý :D

handulkak
31. říj 2017

@sonisek
Já testovala 14 den a už to byla čára.
Tak 11 den uz by mohla být vidět. 🙂

Já ji jako vykoupu, nakrmim, ale jakmile ji dam do postýlky, je řev, že nedýchá.

handulkak
31. říj 2017

@hribek
Protože třeba dvě rozdílné kvality nevracejí.
Chtěla jsem vrátit dvě, ale řekli mi ze pokud by to horší nepřežilo, vzalo by sebou i to druhé.
Tak jsme vraceli jen jedno.

Tak budu držet palce. 🙂

handulkak
31. říj 2017

@sonisek

Někdy když je hodně unavena, usne dříve, nejhorší je, že se probudí třeba v pul jedné ráno a už rajtuje.
A to moc nedávám.
:D
Tak ji pripoutam do kocarku, nebo sedačky a tam usne hned. Nechápu to. :D

hribek
31. říj 2017

@handulkak aha diky, zkusim tam odpoledne zavolat. Jo no ty jednorocni deti s tim spanim moc nenadelaji 🙂 chce to vydrzet 🙂

sonisek
autor
31. říj 2017

@handulkak tak asi potřebuje být nějak spoutaná 😀 hihi.

handulkak
31. říj 2017

@hribek
🙂
Ona nechce spát ani u nás. Ani v postylce, je to dilema.
Občas si říkám, co bude, až ji bude sedačka nebo kočárek malý. 🙂

sonisek
autor
31. říj 2017

Jsem si uklidila ve skříni,vyházela pár triček a zjistila co stejne jich ještě mám 🙂 Dopere pračka a jdu na ten decak.

handulkak
31. říj 2017

@sonisek
Mě to také napadlo. 😀
Zkoušela jsem i takové ty valecky do postýlky, ale to je málo. 😀

sonisek
autor
31. říj 2017

@handulkak vydržet 🙂

handulkak
31. říj 2017

@sonisek
To závidím. Já či uklidim, tak mi z druhé strany vyhazi.
Porad to tu vypadá jako po útoku. 😀
Teď jsem myla nádobí a mam ho vyndane na zemi.

sonisek
autor
31. říj 2017

@handulkak tobě jestli mimi vyjde takhle brzo,tak to budeš mít fajn. Já jsem si od toho miminka nějak odvykla 🙂 Tak si říkám,jaký to pak bude. Navíc jak malej často někam jede - k našim,tátovi,berou si ji i babi s dědou od taty,tak máme dost víkendy frei,chodíme do kina,nebo někam razime...tak to bude s mimcem takové jiné. Ale muž se na to těší. Jdem na procházku a často vídáme tatínky jen s kočárkem,tak prý chce taky takhle chodit 🙂

evawest
31. říj 2017

Ahoj, holky. Tak nam zrovna zavolali z kliniky. Z nasich 11 vajicek bylo 7 dobrych na IMSI a 4 se oplodnila. 🙏

hribek
31. říj 2017

@handulkak
@sonisek presne tak, taky to tak mame 🙂 uz jsem si odvykla, ale mit deti takhle po sobe je parada, svagrova ma decka 1a pul roku po sobe a je to super, maji k sobe bliz 🙂 ja uz vysala, sklidila mycku, udelala si stavu z pomerancu 🙂 koukam na ulici, odpo prijde kamaradka s prckem tak si objedname sushi, uz se tesim

hribek
31. říj 2017

@evawest super! a kdy mate transfer?

handulkak
31. říj 2017

@sonisek
Já z toho mám celkem strach, ale manžel řekl, že je to poslední pokus co bude, tak se modlím.
Bylo to pro nás náročné jak finančně, tak psychicky.
Ale hlavně, že už jí máme.

A ano, byla to změna, ale zase krásná.
🙂
A je fajn, že se muž těší. 🙂

sonisek
autor
31. říj 2017

👏❤ super!

handulkak
31. říj 2017

@evawest Tak to gratuluji 🙂

sonisek
autor
31. říj 2017

@hribek mne myčka domyla,ale ještě se mi na to nechce 🙂 Jsem se tu placla na postel a měla bych jít na to prádlo,ale zavíraji se mi oči 😂

handulkak
31. říj 2017

@hribek
Když jsem byla po šestinedělí na kontrole, dr říkal, co chci za antikoncepci, říkala jsem, že žádnou a on souhlasil. 🙂
Ze jeho brachu pocali a tři týdny po porodu a jsou jako dvojčata. 🙂

Strana