Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@sonisek ajo, promin, jak procitam ruzny fora tak se mi to mota 🙂 diky moc, snad se zadari.
no ja bych to zkusila asi v tu sobotu, to budes 11den po tak uz by mohlo neco byt videt, a podle CAR to mas testovat kdy? budu drzet vse co mam at ti to vyjde🙂
no rikali mi ze jakmile dostanu MS, tak mam zavolat a ze uz me vrchni sestra rekne co a jak, ze uz by mohla vedet jak na tom budou s vysledkama a podle toho mi naordinovat leky bud jeste na listopadovej cyklus nebo pokud budou vysledky az pozdeji tak na ten prosincovej. Takze ja ted cekam na prvni MS po opu a uvidim, ve ctvrtek to bude tyden, tak pocitam ze behem pristiho tydne to dostanu a budu vedet pak vic
@handulkak tak to taky nevim 🙂 Já měla asi extra spavý dítě, protože v roce mi spával dvakrát za den a večer chodil v sedm :D Naštěstí jsem nikdy neměla problém, že by mi do desíti večer třeba ještě rajtoval po bytě :D To má jedna kamarádka, klukovi je šest a dřív jak v deset neusne. Ale každý dítě je jiný, ale já si myslím, že čím dřív po narození se začne s pořádným režimem a naučí se chodit brzo spát, tak se to vyplatí :D
@handulkak šípky jsem naložila do vody na 36h..a včera jsem to cedila, pak tu vodu prohřála, ne vařit, nasypala jsem do ní cukr a kyselinu citronovou, a pak to nalila do skleniček a mám to v lednici. A skleničky jsem vypláchla slivovicí :D Tak snad to chvíli vydrží. Malýmu jsem to odpo nalila do čaje a chutnalo mu to.
Jsem si uklidila ve skříni,vyházela pár triček a zjistila co stejne jich ještě mám 🙂 Dopere pračka a jdu na ten decak.
@handulkak tobě jestli mimi vyjde takhle brzo,tak to budeš mít fajn. Já jsem si od toho miminka nějak odvykla 🙂 Tak si říkám,jaký to pak bude. Navíc jak malej často někam jede - k našim,tátovi,berou si ji i babi s dědou od taty,tak máme dost víkendy frei,chodíme do kina,nebo někam razime...tak to bude s mimcem takové jiné. Ale muž se na to těší. Jdem na procházku a často vídáme tatínky jen s kočárkem,tak prý chce taky takhle chodit 🙂
Ahoj, holky. Tak nam zrovna zavolali z kliniky. Z nasich 11 vajicek bylo 7 dobrych na IMSI a 4 se oplodnila. 🙏
@handulkak
@sonisek presne tak, taky to tak mame 🙂 uz jsem si odvykla, ale mit deti takhle po sobe je parada, svagrova ma decka 1a pul roku po sobe a je to super, maji k sobe bliz 🙂 ja uz vysala, sklidila mycku, udelala si stavu z pomerancu 🙂 koukam na ulici, odpo prijde kamaradka s prckem tak si objedname sushi, uz se tesim
👏❤ super!

@hribek Tak to moc gratuluji.
Dvě jsou paráda. 🙂
@sonisek
Ona také chodila brzo, ale čím je starší , tím je to horší.
Snad se to ustálí.
Ale zase musím říct, že jinak je hodnoucka.