icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

hribek
4. lis 2017

@sonisek cauky tak co testik delalas dneska? Ja byla rano nakoupit pak obed ted peru. Manzel vezl na firmu letni pneu. Vcera sme prezouvali. Tak mam klidek a hackuju. Vcera sem odpadla uz v pul 9 a od 3 sem nespala😞

pipinka
4. lis 2017

@sonisek máme tam být mezi 7 a půl 8

sonisek
autor
4. lis 2017

Kdepak,test jsem nedělala...možná zítra ráno...možná v pondělí ráno...bojím se ho asi dělat a koukám,jestli to nedostanu 😀

hribek
4. lis 2017

@sonisek nekoukej. Nedostanes 😄😄tak drzim pesti a verim ze budou //

sonisek
autor
4. lis 2017

Tak my byli odpo u ségry,na kafi a tak. Nakonec bylo hnusne celý odpoledne,sluníčko nikde,škoda...Děti se vyřadily,že jsme museli malýho doma krotit. Péťa,neteř 10let,je živel a dělá si co chce,takže to taky tak vypadá...

sonisek
autor
4. lis 2017

@pipinka jak ti je?

sonisek
autor
5. lis 2017

u nas snehobílo víc než v Alpách....no nic...holt první bylo na zkousku :D Počítám, že krev bude stejně negativní :D Jsme teď s mužem projížděli net a koupili nějaké přípravky, tak mám objednáno...čaj z kotvičníku...prášek Maca...pro muže Selzink...atd :D hihi...rano jsem chvili pobrecela...a jako tech chvil bude jeste urcite dost...po o chci jít s malým do Techmanie...nebo jsem si rikala do bazenu...uvidime...

sonisek
autor
5. lis 2017

a hezkou nedeli preji 🙂
@pipinka tobě příjemný odběr, no možná už máš po...

hribek
5. lis 2017

@sonisek ☹ to me mrzi a kdy jdes na krev? treba se jeste ukaze? dava si nacas

sonisek
autor
5. lis 2017

@hribek v úterý jdu...břicho poboliva jak na ms...nevěřím tomu už

sonisek
autor
5. lis 2017

Dneska jsem 12.den od ET a jsem 27dc,to si myslim,že by muselo být videt

hribek
5. lis 2017

@sonisek to me mrzi ☹ doufala jsem ze to vyjde... a jak to ted budes mit? pujdes do KET?

sonisek
autor
5. lis 2017

@hribek my žádný mrazacky nemáme :( Takže budem čekat na další stimulaci...tak jestli se čeká 3m,tak asi až v unoru

hribek
5. lis 2017

@sonisek aha ja myslela ze jo ☹

veeev
5. lis 2017

@sonisek To me moc mrzi....chapu z vlastni zkusenosti 😢 Ale pristi nam urcite vyjde 🙂 Taky nemame zadny mrazacky...tak cele znovu. V pulce listopadu jdu na konzultaci co dal,tak dam pak vedet.

sonisek
autor
5. lis 2017

Brácha se mi ptal,jak to vypadá,tak pisu,že test negativní...a švagrová mi prý vzkazuje,že testuju moc brzo 🙂 haha...

Venku je pěkná zima..my šli s malým do science centra a manžel se šel podívat do garáže,chtěl už včera přezouvat,ale vzhledem k tomu počasí.
Tak já tu teď sedím,koukám a malej na velkým hřišti tady uvnitř.jen těch dětí a těhotných,je mi špatně... 🙂 Ale doma zalezla nebudu.

sonisek
autor
5. lis 2017

@veeev budem věřit na příští šanci 🙂 já si myslím,že půjdem až tak v lednu,únoru..uvidíme taky co nám reknou

sonisek
autor
5. lis 2017

Na jednu stranu jsem si doma odpočinula,pohodička..vyházela spoustu oblečení,kravovin...naobjednala skoro všechny vánoční dárky,tak pohoda 🙂

pipinka
5. lis 2017

ahoj holky, hlásím se po opu, máme 64 oocytů. dostala jsem poučení proti ohss, který dodržuji. jinak mi nic není, akorát jsem nafouklá a bříško bolí. a jak jste na tom vy?
@sonisek nevěš hlavu, test to ukáže později, věřím tomu

sonisek
autor
5. lis 2017

@pipinka ty brdo,tos reagovala krásne!! Zítra budeš volat,jak to vypadá? Tak hlavně,ať jsi ok.

hribek
5. lis 2017

@pipinka waw to je super. Tak hlavne aby mezi nima bylo par tech nejlepsich

pipinka
5. lis 2017

@sonisek
@hribek nechali jsme 15 oplodnit metodou isci a pak ty zbylá nám oplodní normálně jak nám radila embryoložka, prý tam šance je velká když jich je tolik, tak jsem zvědavá. ano zítra tam volám a kupodivu jsem pohodě, jen bříško bolí. sám primář říkal že jsem rekordmanka 😀

sonisek
autor
5. lis 2017

@pipinka to jestli se ti vsechno oplodni, tak budes mit mrazak jeden pro sebe :D :D :D hihi...Tak at jich je co nejvic a jsou hodne schopná 🙂

pipinka
5. lis 2017

@sonisek díky, manžel říkal že koupíme autobus 😀

sonisek
autor
6. lis 2017

dobré ránko 🙂

Holky, máte některá tyhle stranky jako aplikaci v mobilu? Jestli má cenu si to stahovat. Já si teďka chvíli zapla comp a pak půjdu něco dělat. Hlavně vyčistit křečky, už je na čase :D

crazy_girl3
6. lis 2017

Holky, tak jsem byla na té folikulometrii, mám 7 a 12 folikulů, všechny 13-15mm, což je prý fajn, jen 2 mají 19 a 20mm, prý můžou trochu dělat neplechu a kvůli nim, pokud by praskly, může být transfer až v prosinci :(
Jinak jsem doplácela jen 280Kč, ale po OPU se musí píchat nějaké injekce do zadku, tak musím někoho sehnat, kdo mi je píchne

hribek
6. lis 2017

@sonisek ja ji mam a celkem ok. Sem tam blbne ale minimalne.

crazy_girl3
6. lis 2017

@sonisek já je měla a smazala...pořád mi to pípalo, ale v tu dobu jsem semka moc nechodila. Pokud sem chodíš často, tak je to určitě pohodlnější

sonisek
autor
6. lis 2017

Tak já sem chodím převážně z mobilu,ale klasicky přes net...

sonisek
autor
6. lis 2017

Holky, kdyz bych těhu opravdu nebyla a beru pořád Gynprodyl, může stopovat menses? Mně tak jako pořád pobolívá podbřišek, tak čekám, že ms dorazí a ono nic?

Strana