Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Holky,děkuji,trochu jsem se uklidnila,manželovi jsem to ani neřekla...on stejně počítá s tím.,že to nevyšlo...já v sobě mám ještě kapku naděje,co kdyby to ještě klaplo...
Tak jeste abychom se nenudili,tak nas v aute dneska cestou z prace sestrelila nejaka pani 😢 Nastesti jsme ok,nikomu se nic nestalo...ale skoda pres 100 tisic....tak snad jsme si tu smulu vybrali a ted uz bude jenom lip 😉
No prý nás neviděla přes sloupek... ve tmě, když svítíme xenonama...ale to už je jedno, hlavně že se nikomu nic nestalo. Auto se opraví....akorát druhý auto musíme dát taky do servisu (tam zase svítí nějaká kontrolka), tak snad nám půjčí náhradní (já nechci jezdit do práce autobusem 😂 ) Teď už bude holky jenom líp....určitě 👍
@sonisek Uvidíš, co se má stát stejnak neovlivníme. A třeba to nemusí znamenat ms....a kdyby jo, tak si pak budeme zase držet palce při dalším pokusu 🙂 Já to teď mám delší, než obvykle. Normálně to mám 3-4 dny a dnes už 6. den....ale už se to blíží ke konci. Jsem ale ráda, že mi ty hormony aspoň nerozhodily cyklus a dostala jsem to ještě o 2 dny dřív než obvykle.
jezdis daleko do prace? Ja tady jezdivam mhd a jsem v praci za 30 minut...ale nekdy mi to taky stve, hlavne ten smrad ... na druhou stranu hromadna doprava je nekdy lepsi nez jezdit autem, hlavne rychlejsi, zvlast tramvaji...
Ja jsem se dneska pustila do bramborovyho salatu, ze bude na zitra k obedu, tak uz se chladi v lednici. A mam zadelane testo na satecky, tak cekam az mi vykyne a budu pect. Tohle mi docela bere myslenky... 🙂
Ahoj holky ja dneska v jednom kole. Pomoct nasim s barakem. Koupili na firmu a stehuji to tam. Prezout pneu. Odvozit bordel do sberu s malou na tenis. Uz se tesim vecer az si sednu.
Musim zaklepat ale dnes prvni noc a den bez kreci a bolesti bricha tak snad uz bude jen lip
@sonisek Jezdim daleko (jsem porad v jedne praci,ale stehovala jsem se vzdycky dal a dal)....takze to mam 30 minut na kraj Prahy a pak metrem jeste 50 minut 🙄 Ale urcite to bude uz jen na chvili 🙂
@pipinka Tak to mas krasne,ze jich je hodne...snad jich co nejvice vydrzi 🙂
@hribek Se teda taky nenudis 🙂 Ja jdu dneska s holkama z prace posedet,tak budu mit prijemne zpestreni 🙂
holky měla jste některá OHHS?
Holky,hezkou sobotu přeji ;) Tady zatím hnusná mlha,ale čekám,že by se to mohlo do poledního vybrat a odpo půjdu s malym ven,a vezmem asi i neteř...manžel půjde přezouvat auto.
@evawest jen odpočívej,dokud to jde...
Já včera říkala manzovi,že jsem si dělala ten test a že nic na něm nebylo...a on,že si myslí,že to stejně nevyšlo,že přeci šance je v průměru tak 40%...no ve mě je pořád naděje,že by ještě to vyšlo...že jsem si třeba test dělala moc brzo...ale ...
@sonisek Dokud nebude test negativni v den, kdy ti na klinive rekli, ze mas testovat, nic neni ztracene. A i potom nemusi. Ja mam vzdycky testovat v den 15 (kolekce vajicek je den 0), at uz je transfer v den 2, 3 nebo 5. A i kdyz by byl negativni, pokud nezacnu krvacet, mam opakovat test v den 18, protoze hcg bylo moc nizky. Takze hlavu vzhuru, nadeje umira posledni. Pozitivni myslenky at litaj vsemi smery. 🌹
holky, v pondělí jdu na folikulometrii, ale nikdo ni neřekl, jestli mi přidají nějaké léky, což předpokládám, že tam bude. Kolik jste toho cca dostaly a kolik cca doplácely?
@crazy_girl3 ahoj, já doplácela jenom za menopur, jedna ampule 380kč, celé balení 3800kč. oni ti dají léky přesně podle toho jak potřebuješ. mě zvedli dávku, proto jsem doplácela
@pipinka je mi to jasné, spíš abych věděla, kolik se tak průměrně doplácení, ať nejdu s prázdnou peněženkou 🙂
jako já šla prvně pro léky do caru a jsem si blahova myslela,že zaplatím kartou...no léky bohužel cash a kartou se dají platit jakože icsi,pk,ah,mrazení...jsem neměla dost peněz,tak jsem prostě doplácela 170 😂 Dr.si to tam zapsal 🙂
Tak my na to ježdění po hřbitovech nějak nejsme,asi na to máme ty rodiče no...ale tak jsem si zapálila doma svicku 🙂...a hlavně mne umřel zatím jen děda a ten je 130 km daleko pohrbeny...z mamky strany...z taťkovi strany je hřbitov u našich,jsou tam jeho rodiče,ale právě oni umřeli,když mne byli 2 roky,takže si je opravdu nepamatuju,tak člověk to asi bere jinak.
A jsem ráda,že jsem dom,protože mam práci v obchodním centru,které je naproti centralnimu hrbitovu,takže poslední týden tam je jaksi plno.
@crazy_girl3 pokaždé když jsme jezdili na UTZ měli jsme s sebou cca 5tisíc, kdyby náhodou

tak zítra další kontorola, vaječníky tlačí tak doufám že bude brzy opu
@sonisek vydrž dočkáš se 🙂