icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

pipinka
2. lis 2017

tak zítra další kontorola, vaječníky tlačí tak doufám že bude brzy opu
@sonisek vydrž dočkáš se 🙂

sonisek
autor
2. lis 2017

Holky,děkuji,trochu jsem se uklidnila,manželovi jsem to ani neřekla...on stejně počítá s tím.,že to nevyšlo...já v sobě mám ještě kapku naděje,co kdyby to ještě klaplo...

sonisek
autor
2. lis 2017

@pipinka tak ať to máš brzo za sebou a s velkým počtem ;)

veeev
2. lis 2017

@pipinka Drzim palecky 🙂 My jdeme 16.11. na konzultaci pred dalsim pokusem.

@sonisek Jeste neni nic ztraceno....muze tam byt 😘

veeev
2. lis 2017

Tak jeste abychom se nenudili,tak nas v aute dneska cestou z prace sestrelila nejaka pani 😢 Nastesti jsme ok,nikomu se nic nestalo...ale skoda pres 100 tisic....tak snad jsme si tu smulu vybrali a ted uz bude jenom lip 😉

hribek
3. lis 2017

@veeev jezis 😲 tak hlavne ze jste v poradku!! Zrovna pred vanocema a IVF to jsou fakt radosti ☹ hlavne at uz se nic nedeje a verim ze uz bude lip!

sonisek
autor
3. lis 2017

@veeev ajaj,tak hlavně,když jste v pořádku,ale nas....to. Já některý ridice nechápu...

A já se cítím,jak kdybych to měla dostat,břicho poboliva a celkově nafouklá. Tak se uvidí.

veeev
3. lis 2017

No prý nás neviděla přes sloupek... ve tmě, když svítíme xenonama...ale to už je jedno, hlavně že se nikomu nic nestalo. Auto se opraví....akorát druhý auto musíme dát taky do servisu (tam zase svítí nějaká kontrolka), tak snad nám půjčí náhradní (já nechci jezdit do práce autobusem 😂 ) Teď už bude holky jenom líp....určitě 👍

@sonisek Uvidíš, co se má stát stejnak neovlivníme. A třeba to nemusí znamenat ms....a kdyby jo, tak si pak budeme zase držet palce při dalším pokusu 🙂 Já to teď mám delší, než obvykle. Normálně to mám 3-4 dny a dnes už 6. den....ale už se to blíží ke konci. Jsem ale ráda, že mi ty hormony aspoň nerozhodily cyklus a dostala jsem to ještě o 2 dny dřív než obvykle.

sonisek
autor
3. lis 2017

jezdis daleko do prace? Ja tady jezdivam mhd a jsem v praci za 30 minut...ale nekdy mi to taky stve, hlavne ten smrad ... na druhou stranu hromadna doprava je nekdy lepsi nez jezdit autem, hlavne rychlejsi, zvlast tramvaji...

Ja jsem se dneska pustila do bramborovyho salatu, ze bude na zitra k obedu, tak uz se chladi v lednici. A mam zadelane testo na satecky, tak cekam az mi vykyne a budu pect. Tohle mi docela bere myslenky... 🙂

pipinka
3. lis 2017

ahoj holky, tak jdu neděli na odběr, mám takové množství vajíček že jsem ráda když sedím nebo ležím
@veeev ježiš to je hrozný, věř že bude dobře

sonisek
autor
3. lis 2017

@pipinka hlavne at ti to probehne hladce a co nejvice jich vydrzi 🙂

pipinka
3. lis 2017

@sonisek moc děkuji, věříme že ano 🙂

hribek
3. lis 2017

Ahoj holky ja dneska v jednom kole. Pomoct nasim s barakem. Koupili na firmu a stehuji to tam. Prezout pneu. Odvozit bordel do sberu s malou na tenis. Uz se tesim vecer az si sednu.
Musim zaklepat ale dnes prvni noc a den bez kreci a bolesti bricha tak snad uz bude jen lip

veeev
3. lis 2017

@sonisek Jezdim daleko (jsem porad v jedne praci,ale stehovala jsem se vzdycky dal a dal)....takze to mam 30 minut na kraj Prahy a pak metrem jeste 50 minut 🙄 Ale urcite to bude uz jen na chvili 🙂

@pipinka Tak to mas krasne,ze jich je hodne...snad jich co nejvice vydrzi 🙂

@hribek Se teda taky nenudis 🙂 Ja jdu dneska s holkama z prace posedet,tak budu mit prijemne zpestreni 🙂

sonisek
autor
3. lis 2017

@hribek tak aspoň se nenudíš ;)

Já čekám na malýho,přijde ve tři a pujdem někam ven,když je krásně.

@veeev tak příště se urco zadari ;)

pipinka
3. lis 2017

holky měla jste některá OHHS?

sonisek
autor
3. lis 2017

@pipinka já neměla...máš pocit,že budeš mít? Nebo máš? Já ani nevím,jestli se může projevit už před odběrem? Ale jestli máš hodně vajíček,tak je možný,že se mu nevyhnes. Tak jak se tu radilo,hodně pij a jez tvarohy ;)

pipinka
3. lis 2017

@sonisek asi nemám,. piju hodně, chodím hodně čůrat 🙂 a tvarohy papkám. mám z něho trochu obavy-když mám tolik vajíček a ještě PCO

sonisek
autor
4. lis 2017

Holky,hezkou sobotu přeji ;) Tady zatím hnusná mlha,ale čekám,že by se to mohlo do poledního vybrat a odpo půjdu s malym ven,a vezmem asi i neteř...manžel půjde přezouvat auto.

evawest
4. lis 2017

@sonisek Tobe taky hezkou sobotu. 🍂 Tady je zatazeno a nevypada to, ze by se slunce dneska chystalo vykouknout. U nas uz je treti den lenoseni po transferu, oba se nudime, ale musime to prekousnout a vytrvat. 😀

sonisek
autor
4. lis 2017

@evawest jen odpočívej,dokud to jde...
Já včera říkala manzovi,že jsem si dělala ten test a že nic na něm nebylo...a on,že si myslí,že to stejně nevyšlo,že přeci šance je v průměru tak 40%...no ve mě je pořád naděje,že by ještě to vyšlo...že jsem si třeba test dělala moc brzo...ale ...

evawest
4. lis 2017

@sonisek Dokud nebude test negativni v den, kdy ti na klinive rekli, ze mas testovat, nic neni ztracene. A i potom nemusi. Ja mam vzdycky testovat v den 15 (kolekce vajicek je den 0), at uz je transfer v den 2, 3 nebo 5. A i kdyz by byl negativni, pokud nezacnu krvacet, mam opakovat test v den 18, protoze hcg bylo moc nizky. Takze hlavu vzhuru, nadeje umira posledni. Pozitivni myslenky at litaj vsemi smery. 🌹

crazy_girl3
4. lis 2017

holky, v pondělí jdu na folikulometrii, ale nikdo ni neřekl, jestli mi přidají nějaké léky, což předpokládám, že tam bude. Kolik jste toho cca dostaly a kolik cca doplácely?

pipinka
4. lis 2017

@crazy_girl3 ahoj, já doplácela jenom za menopur, jedna ampule 380kč, celé balení 3800kč. oni ti dají léky přesně podle toho jak potřebuješ. mě zvedli dávku, proto jsem doplácela

pipinka
4. lis 2017

@sonisek ahojky u nás také pod mrakem, je to takové pravé dušičkové počasí. jinak dnes musíme vyplnit papíry před opu, a pak se chystáme objet hroby a k našim a manželovým rodičům-zítra nebudu schopná.jinak se těším až to budu mít za sebou, šíleně to tlačí

crazy_girl3
4. lis 2017

@pipinka je mi to jasné, spíš abych věděla, kolik se tak průměrně doplácení, ať nejdu s prázdnou peněženkou 🙂

sonisek
autor
4. lis 2017

jako já šla prvně pro léky do caru a jsem si blahova myslela,že zaplatím kartou...no léky bohužel cash a kartou se dají platit jakože icsi,pk,ah,mrazení...jsem neměla dost peněz,tak jsem prostě doplácela 170 😂 Dr.si to tam zapsal 🙂

sonisek
autor
4. lis 2017

Tak my na to ježdění po hřbitovech nějak nejsme,asi na to máme ty rodiče no...ale tak jsem si zapálila doma svicku 🙂...a hlavně mne umřel zatím jen děda a ten je 130 km daleko pohrbeny...z mamky strany...z taťkovi strany je hřbitov u našich,jsou tam jeho rodiče,ale právě oni umřeli,když mne byli 2 roky,takže si je opravdu nepamatuju,tak člověk to asi bere jinak.

A jsem ráda,že jsem dom,protože mam práci v obchodním centru,které je naproti centralnimu hrbitovu,takže poslední týden tam je jaksi plno.

pipinka
4. lis 2017

@crazy_girl3 pokaždé když jsme jezdili na UTZ měli jsme s sebou cca 5tisíc, kdyby náhodou

sonisek
autor
4. lis 2017

@pipinka a jdeš hned ráno?

Strana