Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Kdepak,test jsem nedělala...možná zítra ráno...možná v pondělí ráno...bojím se ho asi dělat a koukám,jestli to nedostanu 😀
Tak my byli odpo u ségry,na kafi a tak. Nakonec bylo hnusne celý odpoledne,sluníčko nikde,škoda...Děti se vyřadily,že jsme museli malýho doma krotit. Péťa,neteř 10let,je živel a dělá si co chce,takže to taky tak vypadá...
u nas snehobílo víc než v Alpách....no nic...holt první bylo na zkousku :D Počítám, že krev bude stejně negativní :D Jsme teď s mužem projížděli net a koupili nějaké přípravky, tak mám objednáno...čaj z kotvičníku...prášek Maca...pro muže Selzink...atd :D hihi...rano jsem chvili pobrecela...a jako tech chvil bude jeste urcite dost...po o chci jít s malým do Techmanie...nebo jsem si rikala do bazenu...uvidime...
Dneska jsem 12.den od ET a jsem 27dc,to si myslim,že by muselo být videt
Brácha se mi ptal,jak to vypadá,tak pisu,že test negativní...a švagrová mi prý vzkazuje,že testuju moc brzo 🙂 haha...
Venku je pěkná zima..my šli s malým do science centra a manžel se šel podívat do garáže,chtěl už včera přezouvat,ale vzhledem k tomu počasí.
Tak já tu teď sedím,koukám a malej na velkým hřišti tady uvnitř.jen těch dětí a těhotných,je mi špatně... 🙂 Ale doma zalezla nebudu.
Na jednu stranu jsem si doma odpočinula,pohodička..vyházela spoustu oblečení,kravovin...naobjednala skoro všechny vánoční dárky,tak pohoda 🙂
dobré ránko 🙂
Holky, máte některá tyhle stranky jako aplikaci v mobilu? Jestli má cenu si to stahovat. Já si teďka chvíli zapla comp a pak půjdu něco dělat. Hlavně vyčistit křečky, už je na čase :D
Holky, tak jsem byla na té folikulometrii, mám 7 a 12 folikulů, všechny 13-15mm, což je prý fajn, jen 2 mají 19 a 20mm, prý můžou trochu dělat neplechu a kvůli nim, pokud by praskly, může být transfer až v prosinci :(
Jinak jsem doplácela jen 280Kč, ale po OPU se musí píchat nějaké injekce do zadku, tak musím někoho sehnat, kdo mi je píchne
@sonisek já je měla a smazala...pořád mi to pípalo, ale v tu dobu jsem semka moc nechodila. Pokud sem chodíš často, tak je to určitě pohodlnější
Tak já sem chodím převážně z mobilu,ale klasicky přes net...
Holky, kdyz bych těhu opravdu nebyla a beru pořád Gynprodyl, může stopovat menses? Mně tak jako pořád pobolívá podbřišek, tak čekám, že ms dorazí a ono nic?

@sonisek cauky tak co testik delalas dneska? Ja byla rano nakoupit pak obed ted peru. Manzel vezl na firmu letni pneu. Vcera sme prezouvali. Tak mam klidek a hackuju. Vcera sem odpadla uz v pul 9 a od 3 sem nespala😞