Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Tak jestli se tam něco zajímavého dočteme 😀
@veeev jj je to naprd, prijela sem z obchodu a musela si jit lehnout, i tak to nepomohlo, pak 2 ibalginy zabraly mi az ted po 3 hodinach. tak snad bude aspon na noc klid.
@sonisek my mame imunologii za sebou a nic nenasli... doufala jsem ze treba u toho byl problem a meli bysme se ceho chytnout, ale bylo vse ok. ale brali nam jen krev teda. byli sme i na genetice a taky vse v poradku
@sonisek mrzí mě, že to nevyšlo...držím moc palecky na další pokus😘
Ahoj holky. Snad nevadí, když se přidám 🙂 Pročítala jsem pár komentářů a zjistila, že s @petruska23 máme možná hodně společného.. Konkrétně co se týče genetiky. U nás ale nejsme zdraví oba, ale manžel má genetické postižení - nově vzniklá genetická vada, v jeho rodině nikdy nebyla. A poté, co jsme si prošli pro mě peklem - nezájem gynekologů jakkoliv řešit naše 50% riziko dědičnosti postižení, 1x potrat v 8tt a s ním spojené komplikace - nakonec naštěstí bez revize, nekonečné čekání na výsledky když už jsme se rozhodli pro CAR - nakonec zjistili, že má jiné postižení než nám řekli před 5 lety na genetice kde jsme ze zvědavosti zjišťovali co mu je, neúspěšný začátek stimulace - musela jsem přerušit a šla na diagnostickou laparoskopii, hysteroskopii a chromopertubaci z důvodu podezření na endometriózu.... No prostě bylo toho mnohem víc.. A po tom všem jsem teď v očekávání MS, abych mohla začít stimulovat.. Čeká nás IVF s PGD s tím, že genetické vyšetření je připraveno, takže v tomto cyklu stimulace, odběr, oplodnění, vyšetření a následující cyklus by měl být transfer..
Moc Vám všem držím pěsti a vytoužená miminka! Nečetla jsem všechny příspěvky, ale když bude čas, tak si je pročtu. Ráda s Vámi budu sdílet naše radosti i starosti 🙂
@brambora28 Ahojky, jsme rády, žes sem zavítala 🙂
No, máte toho hodně, tak snad se vám už poštěstí 🙂 Zatím jsme tu 3, kterým to teď nevyšlo a u ostatních budem doufat, že se podaří 🙂
U mě to vypadá, že to dostávám, ráno jsem zašpinila, tak budu ráda, když to takhle brzy dostanu po vysazení Gynprodylu. A to jsem chtěla jít dneska dopol do bazénu, tak radši se na to vyprdnu a půjdu se podívat na trhy na náměstí.
@brambora28 ahoj, určitě se připoj. Prošla sis teda už hodně nástrahama, tak ti budu držet pěsti, aby ti to vyšlo!!
ahoj holky,k dnešnímu dni máme 4 oplodněná vajíčka metodou isci a 15 oplodněných normálně, snad to zvládnou všechny
@brambora28 ahojky, vítej, máš toho hodně za sebou ale neházej flintu do žita, určitě to ted vyjde. držím moc palečky
Jinak si přijdu hrozně divne...ale snad to brzo přejde...
Ahoj holky. Tak ja mam dojit 16.11. Na kontrolu sliznice a 24127 by nohl byt transfer
@luccak to je mi líto :(
U nás to bylo tak,že když manželovi vyšel blbě i kontrolní spermiogram,tak mu udělali rovnou i genetiku. A pak jsme šli do caru. A tam když viděli výsledky,tak první co,tak jsem musela na genetiku i já. A pak iui,ivf...a když se nezadarilo,tak nás teď posílají na imuno. Nechápu,že to teda nemůžou dělat hned taky. Manžel má taky nějaký to astheno...ooo.. 😀
@hribek Držím palce 🙂 Snad bude vánoční dáreček 👍
@brambora28 Teda, tak snad bude již trápení u konce a vyjde to 🙂
@sonisek Ahoj, moc děkuji. Mrzí mě, že to nevyšlo a věřím, že to musí být po tom všem hrozně těžké.. Člověk si řekne, že už se dostal tak daleko a ono o nevyjde.. Ale nesmíme to vzdávat, musíme mít naději 🙂
@crazy_girl3 Ahoj, moc děkuji 🙂
@pipinka Ahoj, děkuji, budu doufat, že tentokrát se posuneme zase o krok dál 😉
@luccak Ahoj, mrzí mě, že to nevyšlo. Co se týče té imunity, tak pokud myslíš imunilogii, tak mě dělali hned po nástupu do CAR (květen) imunologii, hematologii, hormonální profil, manželovi spermiogram a oběma genetiku. Ze všeho kromě genetiky jsme měli výsledky do měsíce, genetika trvala dýl, protože dělali nejen testy na cystickou fibrózu atd., aby vyloučili, ale zkoumali přímo manželovo postižení.. Říkali nám myslím 8 týdnů, čekali jsme na to 3 měsíce.. Zjistili, že má jiné postižení, než jsme předpokládali a pozvali si nás znovu na odběry, tentokrát i manželovi rodiče, dělali křížové testy, trvalo to pak další měsíc. Ale s tím, že teď je připraveno vše na vyšetření embrya, takže budeme mít mezi odběrem a transferem měsíc odstup (snad to nebude víc)..
Nejlepší je chtít po CARu ať udělají všechna možná dostupná vyšetření předem, ale nevím jak je to s placením.. My tím, že manžel to riziko dědičnosti má, neplatili za genetiku nic no.. Moc držím palce!
@veeev Ahoj. Moc děkuji. No, loni byl Vánoční dáreček taky, ale nedopadlo to, bohužel.. Tak věřím, že letos už ano!
kdybyste si chtely poslechnout...
https://www.youtube.com/watch?v=4B7RuvI05agholky, at je tu hodne krasnych darecku pod stromeckem 🙂
@sonisek No já si teda poslechla, ale vůbec mě to nezaujalo - paní mi připomněla moji profesorku na VŠ, při jejichž seminářích jsem měla chuť spát nebo odejít. Pro mě teda žádné nové informace a ještě jak se vyjadřuje.. To je ta doktorka, ke které máte jít..?
no ja uz na ni vcera koukala, kdyz byla tenkrat v Sama doma a jeji vyjadrovani neni zrovna uchvatny, uznavam...ani manzelovi jsem to nepoustela, protoze by si tukal na celo...ale treba ma tremu z kamer...no uvidime :D
@sonisek Spíš je pro mě taková nepřesvědčivá.. Na mě působí jako nějaká plačka nebo zaříkávač hadů, a já takové lidi prostě moc nemusím.. Určitě bude ve svém oboru odbornice, to nepochybuji, mě ale prostě moc nesedí jako typ člověka. Pak dej vědět, zajímá mě, jak bude působit osobně 🙂
tak jsem na vážkách, mám Ohss, můj gynekolog mi doporučil hospitalizaci nejlépe dnes a když jsem volala do heliosu, tak mudr texl že to není potřeba. jsem z toho zmatená, jet či nejet?

@sonisek Nas zatim na imuno neposlala,tak treba az tam pujdeme na dalsi konzultaci,tak se neco dovime.