Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@hribek Hlavně, že se to dobře vyvíjí....ještě ty testy, ať dopadnou dobře 🙂
@brambora28 Ty loňský vánoce jsou škoda, ale letošní, ty budou určitě lepší 🙂 Já teda budu mít snad dáreček po vánocích. Teď v listopadu se jdu domlouvat na dalším postupu....kdy opět nastoupit (bohužel nemáme mrazáčky, tak celé znovu). A mimochodem, máš krásné psíky 🙂
@sonisek Těch dárečků tu bude určitě spousty.....jednou u všech 👍
@pipinka Taky bych radši jela...i kdyby jen pro jistotu, tak ať máš klid na duši 😉
Holky hlásím se vám z nemocnice. Prý me budou sledovat kolik vypiju,vycuram a kontrolovat. Mělo by to prý splasknout samo tak věřím ze ano
@brambora28 ahojky, tak to sis taky užila víc, než dost. Synek má právě taky poměrně nový genetický syndrom a hlavně hodně vzácný..takže jsme čekali 6 let na diagnózu( dozvěděli jsme se loni) a konečně mohli začít s IVF. Ale první se nepodařilo...zbylo jen jedno zdravé a nechytlo se. Teď máme zamrazeno 7 krásných blastocyst a čekáme na výsledky PGD❤
Tobě přeju úspěšnou stimulaci a ještě úspěšnější následující kroky, až k miminku❤
@pipinka držím palce, ať je brzy lépe a můžeš zase domů❤ zase je lepší, ze budeš jeden den pod kontrolou..přeci jen jsi měla rekordní počty😘
@sonisek
@petruska23
@hribek ahoj holky,dnešní noc byla příšerná. Spala jsem cca 2h
Včera jsem měla obvod břicha 99cm a dnes ráno 94cm.doufam ue tu moc dlouho nebudu
@pipinka pání, to je teda fakt hodně! Mě teda nenapadlo měřit si objem. Mám pupek docela velkej sám o sobě totiž :D A jak dlouho tam budeš? Věřím, že to bude brzo dobré 🙂 Posílám trochu štěstíčka
holky, tak ja dneska jeste pohoda a jdu patek, sobota, nedele na ranni, uf uf...se mi nebude chtiiiit :D
@sonisek ty jsi dneska poslední den doma co..tak zase v práci přijdeš na jiné myšlenky...Já právě váhám, jestli jít do práce nebo ne po OPU. Pokud bude transfer, tak asi zůstanu do té doby doma v klidu
@hribek no ono je nejhorsi to, ze jak jsou smeny uz naplanovane, tak jich moc volnych nebylo, takze pokryvam vikend, co jim chybelo...a zatim to vypada, ze po-ct budu doma, protoze tam nic volnyho neni :( Tak jedine zkusit jeste jinou restauraci. a pak pujdu na svatek, tak bude aspon priplatek :D Ja zas jak tu jsem porad sama, tak je to taky o nervy :D Sice mam klidek, pohodu, ale myslenky jinde...aspon si tu s vama muzu psat 🙂
@crazy_girl3 uvidis, jak ti bude 🙂 a co mas za praci, no...ja si rikam, ze priste mozna bych zustala doma od opu a treba 3 dny po et, a pak bych sla...ale uvidim...
A dneska jedou nasi sem nakupovat, tak se tu stavi a dovezou mi aspon domaci vajicka a brambory 🙂 a pak jdu s kamaradkou na prochazku, snad teda - kdyz vidim pocasi, ona se ji narodila v cervenci holcicka, ale snad to ustojim :D nema cenu se tomu vyhybat.
@sonisek já taky "težce" nesu miminka kamarádek, ale přeju jim to. Zase si říkám, že ještě díky bohu, že nemusí procházet tím, co já...
Já jsem v kanceláři a pobíhám tu po firmě, v pohodě a klidu, takže by to asi šlo...
@crazy_girl3
@sonisek
Holky, ty miminka kamarádek jsou těžký, ale tak to má prostě být. Já si s jednou plánovala, že budeme vozit spolu a jejímu malému už je skoro rok a půl ☹ Teď plánuje druhé, tak snad se nám zadaří. S druhou kamarádkou, která se mi teď odstěhovala, jsme také plánovaly, že budeme spolu vozit a navštěvovat se...mě pokus nevyšel a jí se zadařilo přirozeně asi za 3 měsíce (už je jí 40 a má jednu holčičku).....je to těžký, ale aspoň mám s nima vyžití a můžu si je pořádně pomačkat 🙂 Nám se to taky jednou povede, musíme tomu věřit. Ale je to někdy moc těžké...občas v metru, když potkám sympatickou maminku s nádherným prckem, tak je mi do breku, ale daří se to zkousnout zatím 😉
Ahoj holky.
Tak se to moje tělo asi těší na stimulaci MS dorazila včera večer o 7 dni drive😅
Jinak nevím, zda je to těma hormonama z minulého měsíce, ale teď někdy bych měla mít ovulaci (tenhle nebo příští týden - nehlídám to teď cíleně, necháváme tomu volno, třeba přijde zázrak, když jsem nadopovaná 🙂 ) a teda bolí mě dost břicho, jako před MS, tak je možné, že se mi po dlouhé době vážně povede ovulovat 😉 Uvidíme, co bude 🙂
@hribek Člověk by vždycky bral to, co nemá 🙂 Já bych třeba byla strašně ráda doma, v práci mě to nějak nebaví, ubíjí. Ale vím, že kdybych byla delší dobu doma, tak bych zase chtěla do práce. Měla jsem měnit práci a teď toho lituji, že jsem neodešla, ale to člověk neví, co by bylo.....třeba bych litovala a říkala si, že já nezůstala v té původní 😂 To je to samé s vlasama, mám dlouhé, chci krátké, mám rovné, chci vlnité 😂 😂 😂
Já ted delší dobu nosila krátké vlasy a teď bych si je chtěla nechat narůst...jenže mám teď blbou dylku,leze mi to do očí,přes uši 🙂 buď vydržím nebo se nechám ostříhat 😀 A já to mám tak,že buď mam dlouhý nebo pak úplně krátký 🙂
Ono je i děsný,vidět těhotný... Prostě vydržet,vydržet 🙂 A ono není na škodu si ponuchnat malý miminka a pak je zase vrátit 😀 hihi
A byla jsem nastvana na manzu...včera jsem si myslela,že by mohlo něco být a prd...jsem mu pak řekla,že ať dalsich 5 dní s ničím nepočítá,když to budu mít,včera by to ještě šlo... Jenže pak jsem šla něco dělat a začala řvát a že za všechno můžu já a že mě nechce apod. A pak přijde,že prý proč brečím...tak jsem mu to řekla a prý že jsem prdla,proč by mi nechtěl 🙂 A zase jako v pohodě vše,ale to jsou fakt takový situace...
@sonisek hormony :D :D
Manžel mi včera říká.." to když budeš těhotná, tak se zase nebudu moc koukat na dokumenty?" :D já v těhotenství řvala u všeho, buď se narodili mláďátka, tak to bylo dojemný, nebo někdo někoho ulovil, tak jsem řvala, že umřel, nebo měli hlad atd :D ale taková reklama se štěnětem a toaletním papírem byla taky dojemná věc :D :D
@crazy_girl3 to já dokážu řvát i netehotna 🙂
A nejlepší na to jsou třeba filmy Psi poslání nebo Hatchiko 😀 Jestli znáte...
@sonisek já u filmů většinou nebrečím, ale u 95% videí na FB jo :D :D nejhorší jsou s dětma a se psama :D
@veeev presne tak, ja jsem doma od cervna, rikali sme si ze to pujde prirozene a ze nema smysl nastoupit hned do prace a o´pak jim oznamit ze jsem v tom, to by mi prislo nefer... takze pres leto jsem praci mela na vinohradu, jezdili jsme postrikovat 1x tydne, sem tam pomuzu manzelovi a od novyho roku jsme si s kamoskou udelaly u nasich v praci dilnicku a snad se nam rozjede co planujem 🙂
@crazy_girl3 ja po opu byla rada ze sem doma, ty tri dny urcite, bolelo me jen se pohnout, ale u me lovili vajecniky kdesi nahore tak to tam asi trochu bolavejsi bylo nez obvykle
@handulkak tak super, aspon nebudes muset tak dlouho cekat
Ja sem brecela ted naposled u knizky, byla o vnucce velitele koncentracniho tabora a vypravela jaky to je dovedet se ve 40 o tom jaky zverstva delal dedecek...

@pipinka ja bych mozna radeji jela. max ti v nemocnici zkontroluji a poslou domu. mozna ti daji kapacku, tezko rict, ale asi bych se jela zkontrolovat