Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Já si říkám,že aspoň příště vím,do čeho jdu 🙂 Poprvý je člověk hrozně vyjukany a j obzvlášť u těch léků,nesnáším je 🙂
Jsem si zašla nakoupit a lidi jsou jako magoři?? Tak co čekat v Lidlu 🙂 I tam chodili zřejmě nějací typci z kanclu,protože tam cumeli,co se tam děje 🙂 Omlouvali se lidem,že nemají tohle,tamto...
Holky díky za podporu,je to lepší. Spát jsem nemohla asi proto,ue jsem nebyla ve své posteli vedle svého miláčka. Jinak mi nabrali krev a podle výsledků se uvidí.kdyby byly dobré zítra nebo v sobotu me pusti
Já musím dnes nebo zítra do Globusu a už teď se toho děsím. A před vánocema to bude ještě horší 😨
Já bulela poprvé u knížky ... 100 dní štěstí .... je to o chlápkovi, který se dozví, že má rakovinu a prožívá svých posledních 100 dní s rodinou (předtím byl manželce nevěrný, tak je to takové zamotané). A pak si zařídí eutanázii....no mazec, ještě že přítel spal 😂
@handulkak aha, urcite to bude dobry, ja uz sem rikala kamosce, me uz videlo tolik doktoru, ze uz mi to prijde v podstate normalni 😲 Vesmes jsou pohodovi, ale obcas narazi clovek na doktora(ku) u kterych si rikas ze etiku a trochu empatie by meli ucit uz v prvaku na medine...
@pipinka drz se, urcite to bude uz jen lepsi
@sonisek jj prave sem taky hledala vsude mozne na netu co me ceka atd. jinak s obchodama.. no zacinaji predvanocni orgie, ja se zarekla ze do obchodu leda rano na 7 nebo do tesca jeste driv, sem ranni ptace a neva mi to, a obchody typu olympie na to prdim uplne. nakupuju darky pres net
Tak já myslela,že si koupím listový těsto a prd. Jsem tam šla za účelem něco koupit dobryho taťkovi a synovci k narozkám,v sobotu se bude slavit. Ale oni už i ti důchodci tam jsou taky a to jsem tam byla v půl 11. Ani jeden vozík,na košík jsem i počkala...tak mám hodně de facto za rohem. Ještě tu mám malý Albert,ale tam já nerada. Penny občas jako,ale jak je to u zastávky a v sídlišti,tak vecne něco nemají. V Globusu jsem byla včera,pro chleba,jinde lepší nemají 🙂 A u mě v práci máme Tesco,ta ráda chodím ráno v 7 před prací,mají nejlepší ovoce,zeleninu,jak to není prohrabany...
Jsem se prejedla,fuj 🙂 Jsem si udělala rizoto s kuřecím a zeleninou. Čekám naše a pak šup za kámoškou.
Holky,já si připadám jak blbec se zubařem. Našla jsem si tu,ale co jsme byli u dvou,tak se mi nelíbil přístup k dětem. Pak jsem dostala doporučení na výbornou zubařku,byli jsme u ní ani ne dva roky a ona otěhotněla a je fuc. Nastoupila tam nějaká mladá káča a s dětma to neumí. Tak buď počkám,zda po novém roce se vrátí tamta,nebo budu hledat dál,no...
Holky a dívaly jste se na Malé lásky? 🙂
já jsem se dívala. Líbily se mi ty asistentky, přišly mi hrozně fajn
Dotaz:dostala jsem to po IUI je tam ještě nějaká nadeje nebo není?Neskutečně me bolí v podbřišku ani ležet ne to nenechá.☹
Dobré ráno 🙂 Já už jsem celá nedočkava na práci 😂
Včera jsem jezdila s kočárkem a bylo mi fajn 🙂 Hlavně jsme pokecaly,protože jim to taky nešlo a po 3 letech se náhodou zadařilo,když už měli jít do Caru...
@crazy_girl3 jojo,ty asistentky mi přišly moc fajn,tak se na ně jednou těším 😀
@petulinkakadlecova to si možná zavolej k Dr.,nebo tam skoč a uvidíš...
Ahoj holky jste tu některá co v nejbližších dnech rozjíždí stimulaci? Nebo jsem jediná?🙂

@hribek 🙂 přesně.
Jen bolesti mám hrozné, na ultrazvuk už jsem se objednala tak uvidíme. 🙂
Jen můj lékař tam není a dostala jsem nějakou novou dr. tak jsem trochu nervozni