icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

handulkak
9. lis 2017

@hribek 🙂 přesně.
Jen bolesti mám hrozné, na ultrazvuk už jsem se objednala tak uvidíme. 🙂
Jen můj lékař tam není a dostala jsem nějakou novou dr. tak jsem trochu nervozni

hribek
9. lis 2017

@handulkak neboj vsecko bude ok. clovek je nervozni, nevi co ho ceka (aspon me teda 🙂) ale pak to urcite bude ok 🙂 jdes poprve?

handulkak
9. lis 2017

@hribek nene po čtvrté jen jsem vždy měla stejného lékaře. 🙂 ale snad to bude ok🙂

sonisek
autor
9. lis 2017

Já si říkám,že aspoň příště vím,do čeho jdu 🙂 Poprvý je člověk hrozně vyjukany a j obzvlášť u těch léků,nesnáším je 🙂

sonisek
autor
9. lis 2017

Jsem si zašla nakoupit a lidi jsou jako magoři?? Tak co čekat v Lidlu 🙂 I tam chodili zřejmě nějací typci z kanclu,protože tam cumeli,co se tam děje 🙂 Omlouvali se lidem,že nemají tohle,tamto...

pipinka
9. lis 2017

Holky díky za podporu,je to lepší. Spát jsem nemohla asi proto,ue jsem nebyla ve své posteli vedle svého miláčka. Jinak mi nabrali krev a podle výsledků se uvidí.kdyby byly dobré zítra nebo v sobotu me pusti

veeev
9. lis 2017

@hribek Držím palce, ať plány s kámoškou vyjdou 🙂 Třeba se i myšlenky posunou jinam a bude překvapení 🙂

veeev
9. lis 2017

Já musím dnes nebo zítra do Globusu a už teď se toho děsím. A před vánocema to bude ještě horší 😨

veeev
9. lis 2017

Já bulela poprvé u knížky ... 100 dní štěstí .... je to o chlápkovi, který se dozví, že má rakovinu a prožívá svých posledních 100 dní s rodinou (předtím byl manželce nevěrný, tak je to takové zamotané). A pak si zařídí eutanázii....no mazec, ještě že přítel spal 😂

hribek
9. lis 2017

@handulkak aha, urcite to bude dobry, ja uz sem rikala kamosce, me uz videlo tolik doktoru, ze uz mi to prijde v podstate normalni 😲 Vesmes jsou pohodovi, ale obcas narazi clovek na doktora(ku) u kterych si rikas ze etiku a trochu empatie by meli ucit uz v prvaku na medine...

@pipinka drz se, urcite to bude uz jen lepsi
@sonisek jj prave sem taky hledala vsude mozne na netu co me ceka atd. jinak s obchodama.. no zacinaji predvanocni orgie, ja se zarekla ze do obchodu leda rano na 7 nebo do tesca jeste driv, sem ranni ptace a neva mi to, a obchody typu olympie na to prdim uplne. nakupuju darky pres net

sonisek
autor
9. lis 2017

Tak já myslela,že si koupím listový těsto a prd. Jsem tam šla za účelem něco koupit dobryho taťkovi a synovci k narozkám,v sobotu se bude slavit. Ale oni už i ti důchodci tam jsou taky a to jsem tam byla v půl 11. Ani jeden vozík,na košík jsem i počkala...tak mám hodně de facto za rohem. Ještě tu mám malý Albert,ale tam já nerada. Penny občas jako,ale jak je to u zastávky a v sídlišti,tak vecne něco nemají. V Globusu jsem byla včera,pro chleba,jinde lepší nemají 🙂 A u mě v práci máme Tesco,ta ráda chodím ráno v 7 před prací,mají nejlepší ovoce,zeleninu,jak to není prohrabany...

sonisek
autor
9. lis 2017

Jsem se prejedla,fuj 🙂 Jsem si udělala rizoto s kuřecím a zeleninou. Čekám naše a pak šup za kámoškou.

handulkak
9. lis 2017

@hribek přesně tak.😀
Vybrala jsem si tam jednoho skvělého lékaře a pak za nim jezdila ještě 120 km každý tyden🙂
Tak mě to teď trochu mrzí.
Ale jak píšeš, mě vidělo tolik doktoru, že mi to také přijde normální - i když člověk má lepší pocit když ho alespoň trochu zná

sonisek
autor
9. lis 2017

@pipinka to se ti nedivím,já taky nerada spím sama bez manzi. Když chodíval na noční,tak jsem malej spával u mě,ale to bylo na jaře. A včera mi řekl,že snad v březnu by měl jet na tyden do Kamýku něco vařit do elektrárny.ufuf

hribek
9. lis 2017

@sonisek ja dneska pecu dort, synovec si porucil 3patrovej 🙂 tak delam mensi korpusy, jeden mramorovej, tchyne ze ma orechy tak mi za chvili donese a upecu orechovej a horni nejak uplacam asi z odrezku

sonisek
autor
9. lis 2017

@pipinka a jsi s někým na pokoji?

sonisek
autor
9. lis 2017

Holky,já si připadám jak blbec se zubařem. Našla jsem si tu,ale co jsme byli u dvou,tak se mi nelíbil přístup k dětem. Pak jsem dostala doporučení na výbornou zubařku,byli jsme u ní ani ne dva roky a ona otěhotněla a je fuc. Nastoupila tam nějaká mladá káča a s dětma to neumí. Tak buď počkám,zda po novém roce se vrátí tamta,nebo budu hledat dál,no...

sonisek
autor
9. lis 2017

Holky a dívaly jste se na Malé lásky? 🙂

handulkak
9. lis 2017

@sonisek a odkud jsi?

sonisek
autor
9. lis 2017

@handulkak z Plzně ;)

crazy_girl3
9. lis 2017

já jsem se dívala. Líbily se mi ty asistentky, přišly mi hrozně fajn

petulinkakadlecova
9. lis 2017

Dotaz:dostala jsem to po IUI je tam ještě nějaká nadeje nebo není?Neskutečně me bolí v podbřišku ani ležet ne to nenechá.☹

sonisek
autor
10. lis 2017

Dobré ráno 🙂 Já už jsem celá nedočkava na práci 😂
Včera jsem jezdila s kočárkem a bylo mi fajn 🙂 Hlavně jsme pokecaly,protože jim to taky nešlo a po 3 letech se náhodou zadařilo,když už měli jít do Caru...

@crazy_girl3 jojo,ty asistentky mi přišly moc fajn,tak se na ně jednou těším 😀

sonisek
autor
10. lis 2017

@petulinkakadlecova to si možná zavolej k Dr.,nebo tam skoč a uvidíš...

linusha
10. lis 2017

Ahoj holky jste tu některá co v nejbližších dnech rozjíždí stimulaci? Nebo jsem jediná?🙂

handulkak
10. lis 2017

@linusha Ahoj ja dnes🙂

linusha
10. lis 2017

@handulkak jé tak to začínáme nastejno, já si jdu pro první aplikaci léků za necelé 2 hodiny 🙂

sonisek
autor
10. lis 2017

@handulkak
@linusha
Holky,hodně zdaru ;)

handulkak
10. lis 2017

@linusha na mě už čekají skoro čtyři týdny doma v lednici a ve skříni 🙂
Ja začínám dnes večer. 🙂

linusha
10. lis 2017