icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

sonisek
autor
10. lis 2017

Kolikáté máte ivf? A co pichate?

handulkak
10. lis 2017

@sonisek dekujeme

handulkak
10. lis 2017

@sonisek
Ja už jsem psala, my čtvrté a snad posledni🙂

crazy_girl3
10. lis 2017

Já už cekam na pokoji na opu...Jen mám vyšší tlak, tak prý snad me budou chtít uspat. Ale ja to mam z nervů no

pxtulka
10. lis 2017

@crazy_girl3 já měla taky vyšší tlak, sestřička to tenkrát okomentovala: vy se asi hodně bojíte....Ale normálně mě uspali. Držím palce ať je OPU v pohodě 🙂

veeev
10. lis 2017

@handulkak
@linusha
Přeju hodně štěstí 🙂 Já jdu příští týden na konzultaci, co se bude dít dál (po první neúspěšném IVF). Tak když to půjde, tak bych chtěla další v prosinci, ale uvidíme. Když to nepůjde, tak leden nebo kdy mi doporučí MUDr.

veeev
10. lis 2017

@sonisek S tím zubařem mi povídej. Na zuby jsem děsně náročná, ale zase za ně nechci nechat celou výplatu....i když už v puse mám pěkných pár desítek tisíc. Než jsem se odstěhovala ze severu, tak jsem měla super zubařku, ale dojíždět se mi za ní nechtělo. Tak jsem si našla jednu, ale po první návštěvě pryč....byla v takové té komunistické ordinaci a já prostě musím mít u zubaře i hezké prostředí kolem sebe....působí to na mne hrozně neprofesionálně. Tak pak druhý zubař, ale to byl rusák, tak mi zpackal jednu stoličku a chtěl za to bambilion, že opět pryč od něj. Až jsem si našla jednoho, který se nastěhoval nově do Berouna a ten je absolutně skvělý 🙂 Hlavně se na návštěvu k němu vždycky těším...je to takový veselý vypravěč, tak ani nepostřehneš, že ti něco v tý puse dělá 🙂 Takže kdybyste chtěli dojíždět z Plzně do Berouna, můžu dát kontakt. Ale nevím, zda přijímá nové pacienty 😉

crazy_girl3
10. lis 2017

@pxtulka ja to mam taky z nervů. Normalne mam právě nízký tlak...Už tu cekam a je to nekonečný. ...Děkuji za podporu

pipinka
10. lis 2017

Ahoj holky,hlásím tw po obědě jdu domů. Jakmile budu doma,doctu si vás

crazy_girl3
10. lis 2017

@pipinka super zpráva! !

sonisek
autor
10. lis 2017

@pipinka tak super!!! Už bude jen dobře ;)

@veeev noooo,do Berouna asi fakt nee 🙂 ale děkuji za tip ;) Já myslím,že tu snad někoho seženeme.

hribek
10. lis 2017

@pipinka skvela zprava. Hodne odpocivej!!!

My se byli dneska mrknout na auto v chlumci a pak neco vyzvednout v praze. Jedem po D1 a je to des bes

sonisek
autor
10. lis 2017

@hribek a vy jste z Brna? No moje ségra dneska taky jedou na Moravu na husu 😀 Tak jsem zvědavá,jak dojedou,ve 12 měli jet z Plzně.

hribek
10. lis 2017

@sonisek jj z brna, nastesti to jelo v pohode, kolony sme objeli

petulinkakadlecova
10. lis 2017

@sonisek odpoledne jsem si vzala prášek a prospala jsem ho.Bolest trošku ustoupila.Doktora ma az v Budějovicích a tam jsem se neměla jak dostat přítel v práci a musel si vzít i auto.Asi už to je bez naděje co holky?

hribek
11. lis 2017

@petulinkakadlecova a kde bydlis? neni nekde okolo porodnice? tam maji pohotovost tak leda tam. jinak holt pockat na pritele a pak zajet.test sis delala?

hribek
11. lis 2017

ahoj, nemate prosim nejakou radu na migrenu? trapi me vzdy okolo MS, tedkom me to boli uz od pondelka, nastesti to neni ta co by me uzemnila do postele a do sera, boli dost, ale fungovat musim☹ 2ibalginy uz sem si dala ale zatim bez ucinku ☹

sonisek
autor
11. lis 2017

@hribek ty jo,tak to nevím :( Mne na občasnou bolest hlavy pomůže Ibalgin,i ten 200tkovy. A jiný prášky jsi zkoušela? A přímo na migrénu nic nevyrábí?

Já už jedu zas do práce,jako včera a i jako zítra pojedu 😀 Včera byla celkem pohoda,dnes to bude asi horší,při sobotě. Mám jen do 14h a pak jedem k bráchovi,slavit narozky synovce a našeho tatky.

Tak hezký den 🙂

hribek
11. lis 2017

@sonisek jj algifen, ten taky nezabira, no asi to budu muset vydrzet. pomaha jen studenej obklad na hlavu ale to taky neni reseni, kdyz musim varit a uklidit...

tak at ti to rychle utece a uzij si oslavu!

crazy_girl3
11. lis 2017

Holky, tak jsme měli 12 folikulů a jen 4 embrya :(

hribek
11. lis 2017

@crazy_girl3 bud rada za 4, z toho se da vybrat. my meli 10, oplodneno 5 a zustaly nam jen 2

crazy_girl3
11. lis 2017

@hribek no čekala jsem více. ...Budu se modlit aby těch 5 dni nějaký prezilo

hribek
11. lis 2017

@crazy_girl3 jo no je to narocny a dlouhy, ja kdyz videla jak kazdej den to jedno vzdalo tak mi bylo fakt do breku☹ ale nakonec ten 5.den prezily dve a jak mi volala embryolozka tak jedno ma super kvalitu, jedno o neco nizsi ale zamrazili obe dve tak uvidime jak vyjdou vysledky, snad aspon u jednoho budou ok a chytne se...za 14 dni uvidim

crazy_girl3
11. lis 2017

@hribek me je na nic už tedka. Radovala jsem se na už ze jich je 20. Včera odběr 12 a oplodnenych jen 4...Už ted mam strach, že to nevyjde

evawest
11. lis 2017

@crazy_girl3 Ja jsem mela 11 vajicek a z nich taky jen 4 embrya. A dve uz jsou zpatky ve mne a v utery uvidime, jestli to vyslo. Takze hlavu vzhuru. 😉

sonisek
autor
11. lis 2017

@crazy_girl3 vím,jak ti je... :( Z těch mých 5ti se oplodnilo jen 1 a nevyšlo to :(

crazy_girl3
11. lis 2017

@evawest
@sonisek to je hrozny holky ze. Jak kdyby nestačilo to trápení s neúspěchem, léčbou a pak to stejne ani nemusí dopadnout no...Budu doufat, že to všem vyjde co nejdriv

crazy_girl3
11. lis 2017

holky, mám od včera pocit hrozně nafouklýho břicha a to jediný mě asi bolí. Ty vaječníky cítím občas jenom. Myslíte, že je to k tomu?

veeev
11. lis 2017

@crazy_girl3 Presne jak vsichni pisou....ja mela taky 12,z toho jen 9 zralych,oplodnilo se sest a zustalo jen jedno ☹ Sice ani to nedopadlo,ale neves hlavu,urcite to dopadne 👍 Ale chapu,je to k breku,kdyz jich je malo nebo postupne odchazeji. Ale lepsi,at se vyselektuji hned,nez aby byl pokus neuspesny 🙂 Jinak to bricho muze bolet,je to tam jeste podrazdene.

veeev
11. lis 2017

Jinak holky,ja mam mit ted nekdy ovulaci a to je teda bolest. Jako kdyz to mam dnes dostat...boli to i kdyz mam plny mocak. Vcera me to dokonce i dost bolelo pri sexu,jako kdyby mi tam ty vajecniky nekdo propichoval......Tak snad to je jen stale k te stimulaci minuly mesic 😕

Strana