Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Ahoj děvčata...začala jste některá se stimulaci v 1.den MS?
@crazy_girl3 jj, ja byla nafoukla a citila vajecniky jeste 8.den po, pak to postupne ustalo, hodne pij, to mi radil i doktor
Né.Měla jsem dlouhý protokol.Bylo to,ale neúspěšné.Teď mi Dr. navrhla ,, speciální" protokol..ale ještě jsem ó tom neslysela
🙂
@handulkak Hmm...asi jsme výjimečné 🙂 už čtvrtý den mě bolí podbřišek hoodne.Byla jsem na pohotovosti,tam mi bylo řečeno,že je to ovulaci....obvodní gyndarka zase,že cysta...stimulovat mám mám právě první den MS.Ale co když nezmizí cysta,pokud tedy to je cysta.nechci pod Kudlu a ani odkládat stimulaci.Nevim si rady jak to zkloubit.Musim čekat do pondeli,abych se informovala v CARU.Je to dlouhaaa doba ☹Četla jsem ó punkci...😖
@hribek porodnice je az v Prachaticích nebo Strakonice taky z ruky.Počkala jsme a jela. Test jsem dělala ale nefunguje na me.☹
Holky,musíme věřit,že jednou se to všem povede 😍
My byli včera u bráchy a než jsme odjížděli,tak se nás na to zeptali a akorát předhazoval kamaráda,co mají velkou holku,menší postiženou,jedna jim zemřela a najednou že pak otěhotněla,nikdo ó tom nevěděl,a mají zdravého chlapečka. A mám pocit,že každý mi všude něco předhazuje.... Asi to znáte...ale dobrý,už z toho nebrecim 🙂
A zrovna jsem v takovém nadšení, protože přemlouván může,abychom si koupili Čivavu 🙂 Ač malý pejsek,tak do bytu ideální 🙂 Tak zkouším hledat na netu. Proti není,jsem ráda. Malý je taky nadšený 🙂 Tak snad do Vánoc bude.
A já zas frčím makat. Včera mi pak tak bolela záda,hlava,že jsem si večer doma vzala růžovku a bylo mi hej. Akorát mi začíná povolovat v krku,tak snad to vyženou sama.
@sonisek to nesnasim, kdyz se na to nekdo pta a vyklada ze uz bysme meli mit dalsi, tak rikam ze dalsi bude az to zdravi dovoli a uz k tomu nikdo necekne. takhle sme meli chytrou sousedu, ze mala uz by potrebovala sourozence atd atd tak sem rekla ze az to pujde tak to pujde, a je klid
@sonisek
@hribek nás se na druhé taky pořád každý ptá, tak všem říkám, že druhý mít nemůžeme a každýmu sklapne..Rodina a kamarádi samozřejmě ví, že chceme, ale takový ty "cizí" lidi, co mi už tři roky vykládají, že není dobrý mít jedno dítě...ty bych asi bodla do oka...
Jinak mi čivavu máme. Koupili jsme si jí před 8mi lety s tím, že když se nám jí povede vychovat, tak si pořídíme dítě...No pes je rozmazlenej a díte vlastně taky :D :D
@crazy_girl3 jeeee,ta je pěkná 🙂 my spíš koukáme po krátkosrsté,ale uvidíme ;) Mne se jako líbí i jiní pejsci,ale do bytu nechceme. U našich máme vlčáka,známý mají labradora, retrívra...ale i ten malej pinda by se nám hodil 🙂
Já spíš spoléhám na to,ze nás osvítí bůh svatej a půjde to normálně 😂😂 ale to jsem asi hodně naivní 🙂
@sonisek Bricho jeste trochu boli,ale uz je to trochu lepsi. Ale porad to boli,kdyz jdu na zachod na malou a zatlacim. Snad to tam funguje,jak ma 🙂 Taky stale doufam,ze se stane zazrak 🙂 Jinak ja po vysazeni HA mela menstruaci tak 5-6 dni a posledni dobou jen 3-4,ale ted po stimulaci rocny tyden 🙄
Tak zítra jdu na ultrazvuk, tak uvidíme co tam na nás čeká 🙂

@veeev přesně, my jich měli 64 a z toho zbyla 3