icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

sonisek
autor
13. lis 2017

@handulkak
@linusha
Holky,tak zítra hodně štěstí!! ;)

@veeev pejska z útulku nee :( Chceme malý štěňátko.

Tak já byla i dnes v práci,zítra taky ale jen na kratouckou 3 hoďky,ale i to jim pomůže a mně taky,hodina k hodině...

hribek
13. lis 2017

@handulkak
@linusha holky drzim pesti!

hribek
13. lis 2017

Ahojky, mam velkou radost, podarilo se nam vychytat par darku pro Jeziskova vnoucata, mala jim zitra bude delat pranicka. Strasne me to bavi delat nekomu radost.
na to ze to spousteli dneska, tak z nejakych 1500 prani zustalo nesplneno asi 80, coz je mazec

sonisek
autor
13. lis 2017

@hribek jsem se koukala,co to je...ty brdo,pro seniory jo? Já myslela,ze nejaky děti 🙂 Tak super,budou mít radost 🙂

sonisek
autor
13. lis 2017

my si pustili Vrchní,prchni a chlap mi tady už chrápe,to je večer 😂

petruska23
13. lis 2017

@handulkak
@linusha
Holky, moc moc držím palce na zítra❤

handulkak
14. lis 2017

Dobre ráno holky. Tak od noci mám hrozné bolesti v právem podbrisku, v levém občas pichne, tak uvidíme kolik jich tam bude, když mě to naposledy takhle bolelo, byla tam místo vajíčka 7 Cm cysta. Tak jsem zvědavá. Jdeme až odpoledne, tak je ještě času dost

veeev
14. lis 2017

@handulkak
@linusha
Holky, přeju hodně moc štěstí 😉

evawest
14. lis 2017

Ahoj holky, tak u nas to taky nedopadlo.

handulkak
14. lis 2017

@evawest a kolikaty den jsi?

evawest
14. lis 2017

@handulkak Presne den, kdy mi na klinice rekli, abych testovala. 15.den po odberu vajicek, 12.den po transferu.

handulkak
14. lis 2017

Ja jen ze koukám, ze mas 25, ja zkoušela u prvního 10 a byla slaboucka

handulkak
14. lis 2017

Tak jsem po ultrazvuku, vajíček celkem dost, jen jsou ještě maličké, tak znovu ve čtvrtek a uvidíme. 🙂

handulkak
14. lis 2017

@linusha a jak si dopadla ty?😊

linusha
14. lis 2017

@handulkak no na pravém vaječníku jich je dost s velikostí 14 až 7 mm ale levý trochu zahálí tak jich je míň s velikostí kolem 7mm takže zvýšeny dávky léků aby to ještě dohnal, další kontrola v pátek a odběr se přepokládá v příštím týdnu 🙂

evawest
14. lis 2017

@handulkak Tyhle testy mi dali primo na klinice. Takze u nas definitivne konecna.

handulkak
14. lis 2017

@linusha tak to je super, ze?
Mě nezvysila, jdu ještě ve čtvrtek a odběr vidí na sobotu 🙂

@evawest tak to mě moc mrzi

linusha
14. lis 2017

@handulkak no super nevím mam z toho takové smíšené pocity protože při minulých IVFkách obě strany reagovaly tak nějak nastejno. Ale mám radost že odběr bude už příští týden. 🙂 Jen pak to budou zase nervy jestli embryjka přežijí kultivaci, už teď se modlím aby aspoň nějaké přežilo.

handulkak
14. lis 2017

@linusha mě vždy prava více.
Ja se modlím aby jeste dorostly😊 všechny mají cca 9 mm.
Přesně tak, mě vrací vždy 3 denní, tak u nás to bude sup sup😀

linusha
14. lis 2017

@handulkak no my budeme mít ještě u embryek genetiku takže my budeme mít až KET.

handulkak
14. lis 2017

@linusha aha, to jsem nevedela🙂 ale určitě to dopadne dobre😊

hribek
14. lis 2017

@evawest to me mrzi☹ a budou delat jeste utz?

evawest
14. lis 2017

@handulkak Dekuju.
@hribek Dekuju. Ne, test je negativni a krvacet uz jsem taky zacala, takze zadny kontrolni test v den 18 nema smysl. Utz mi nikdy po negativnim testu nedelali.

pipinka
14. lis 2017

@evawest je mi to moc líto. četla jsem v jaké jste situaci a moc mě to mrzí, je to nespravedlivý-moc bych ti to přála. budeš mít ještě nějaké vyšetření? posílám srdíčko pro štěstí

linusha
14. lis 2017

@evawest to mě moc mrzí ☹ Hodně sil!!!!🍀

hribek
14. lis 2017

@evawest aha tak to pak jo ☹ mrzi me to

evawest
14. lis 2017

@pipinka Dekuju. Asi jsme ve stejny situaci, jako vsichni ve skupinach o IVF, vsichni si moc prejeme miminko a prirozene to nejde, akorat mame kazdy jiny duvod proc to nejde. 😔 Uz jsme rozhodnuti, ze zmenime kliniku, uz jsem i jednu v Londyne vybrala, tak mozna tam nas vysetri poradne, nebo aspon zmeni protokol. Nase tri posledni pokusy byly jak pres kopirak, stejne leky, stejne davky...

evawest
14. lis 2017

@linusha
@hribek Dekuju, holky.

sonisek
autor
14. lis 2017

@evawest ach jo :( to je mi líto...tak snad změna kliniky pomůže ;)

evawest
14. lis 2017

@sonisek Dekuju. Snad jo. Nechceme byt jen cislo na bezicim pasu a pak bud odfajfkovat nebo zaskrtnout.

Strana