Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Ahojky, mam velkou radost, podarilo se nam vychytat par darku pro Jeziskova vnoucata, mala jim zitra bude delat pranicka. Strasne me to bavi delat nekomu radost.
na to ze to spousteli dneska, tak z nejakych 1500 prani zustalo nesplneno asi 80, coz je mazec
my si pustili Vrchní,prchni a chlap mi tady už chrápe,to je večer 😂
Dobre ráno holky. Tak od noci mám hrozné bolesti v právem podbrisku, v levém občas pichne, tak uvidíme kolik jich tam bude, když mě to naposledy takhle bolelo, byla tam místo vajíčka 7 Cm cysta. Tak jsem zvědavá. Jdeme až odpoledne, tak je ještě času dost
Ja jen ze koukám, ze mas 25, ja zkoušela u prvního 10 a byla slaboucka
Tak jsem po ultrazvuku, vajíček celkem dost, jen jsou ještě maličké, tak znovu ve čtvrtek a uvidíme. 🙂
@handulkak no super nevím mam z toho takové smíšené pocity protože při minulých IVFkách obě strany reagovaly tak nějak nastejno. Ale mám radost že odběr bude už příští týden. 🙂 Jen pak to budou zase nervy jestli embryjka přežijí kultivaci, už teď se modlím aby aspoň nějaké přežilo.
@pipinka Dekuju. Asi jsme ve stejny situaci, jako vsichni ve skupinach o IVF, vsichni si moc prejeme miminko a prirozene to nejde, akorat mame kazdy jiny duvod proc to nejde. 😔 Uz jsme rozhodnuti, ze zmenime kliniku, uz jsem i jednu v Londyne vybrala, tak mozna tam nas vysetri poradne, nebo aspon zmeni protokol. Nase tri posledni pokusy byly jak pres kopirak, stejne leky, stejne davky...

@handulkak
@linusha
Holky,tak zítra hodně štěstí!! ;)
@veeev pejska z útulku nee :( Chceme malý štěňátko.
Tak já byla i dnes v práci,zítra taky ale jen na kratouckou 3 hoďky,ale i to jim pomůže a mně taky,hodina k hodině...