Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@lili_2 No wauuuu.... tak to moc gratuluju, protože to je jasné. Držím moc moc palce, ať je vše v pořádku 😍 My měli taky ICSI, prodlouženou kultivaci, kultivaci pod kamerou jsme mít nemohli, protože měli ten přístroj rozbitý a embryoglue jsme nedali, protože nám doktorka říkala, že to moc význam nedá (možná toho teď lituju ☹ ). Ale uvidíme, co další pokus, až udělají imuno, jestli tam není nějaký další trabl.
@lili_2 Moc gratuluji 🙂 Jinak já myslím, že mě ještě nějaký léky čekají, ale teď mám právě jen ten Gonal 🙂
@brambora28 já měla Gonal a Cetrotide jsem píchala až od 5.dne píchání...a 36h před odběrem jsem si jen píchal 2x Ovitrelle. Takže určitě ještě něco dostaneš ;)
tak holky, ruky byly nedočkavé..včera 6.den po ET jsem udělala test. po zaschnutí duch, ale téměř neviditelný. Dneska další test a pěkně viditelný duch, tak se modlím, aby to tak pokračovalo dál....
Jinak my jsme měli PICSI, AH, PK. 19 folikulů, odebráno 12, oplodněny 4 a zůstaly 2. Nic navíc jsme neměli. Vůbec jsem nechtěla ani doufat, že by nám to hned napoprvé vyšlo, protože já zrovna moc štěstí nemívám...
Před i po OPU mě vaječníky bolely šíleně, sex bych nedala, bylo to fakt šílený...ale cca při tom transferu se to už uklidnilo a bylo mi dobře
@crazy_girl3 no paráda 🙂 to je krása číst takové zprávy 🙂
@crazy_girl3 právě jsi mi dodala spoustu naděje. A doufám že budeme mít stejný výsledek jako ty 🙂
@crazy_girl3
@lili_2 holky super, konecne tu ctu krasny zpravy tak vam drzim palecky at jde vse tak jak ma....
@lili_2
@crazy_girl3 No holky žasnu, tak brzy! A strašně moc gratuluji! a přeji ať dušíky sílí a brzy Vám to potvrdí i doktoři. Je to tak krásné, číst pozitivní zprávy a že to funguje, ale taky tak trošku závidím, ale jen hezky, nebojte!
Všechny doufáme a čekáme. Pořád na něco. Já třeba teď na výsledek kultivace. Raději bych čekala na test. Tak by bylo aspoň jasný, že bylo co k zavedení. Dnes jsem totiž byla na OPU, až na ty návaly na zvracení a bolest břicha co přetrvává, vše dopadlo dobře. I přes přetrvávající rýmu (už slabší) mi narkózu udělali. Takže o.k. až na ty výsledky. Mám jen 3 vajíčka. Došlo i na slzy, neudržela jsem se. Snad to ale budou bojovníčci a nevzdají to. Prodloužená kultivace ukáže víc. V pátek si mám volat pro verdikt.
@crazy_girl3 jo no clovek porad na neco ceka, na opu, na kultivaci, na transfer, na //, pak na kontroly, srdicko, kopance.... 😀 ale musime verit ze bude vse v poradku 🙂
Tak holky ja nevim,ale asi maji dozvuk jeste hormony....po ET jsem to dostala o 2 dny driv a ted jsem to dostala o 4 dny driv. Tak jako aspon,ze to prichazi driv a ne pozdeji. To bych musela cekat na vse dyl. Ale mit to po 25 dnech,kdyz predtim MS trvala tyden....mazec ☹ Mam z vas radost // Uz to tady vazne chtelo nejake pozitivni zpravy,at my negativni muzeme dal verit 🙂
@veeev Já jsem vždycky byla raději, když jsem to dostala o nějaký den dřív, než třeba týden zpoždění, to čekání je vždycky naprosto hrozný, naděje a nikde nic....teď čekáš na další transfer nebo jak to máš?
Jinak já jsem dneska měla test zase výraznější, tak naděje roste...
@veeev tak hlavne,ze tělo funguje 🙂 Ale škoda,viď...určitě jako já věříš,že naděje na přirozené početí někde vzadu je...
@crazy_girl3 to tak ráda čtu,že čárka sili!! Jen tak dál 🙂
@crazy_girl3 to jsou super zprávy že čárka sílí 🙂 Kdy jdeš na krev?
@sonisek holky, šance je vždycky..je spousta holek, co prostě nemohli a pak se absolutně nečekaně zadařilo...prostě naděje opravdu umírá poslední..ale horší je to čekání...u mě ty poslední 4 roky byly fakt trápení každej měsíc
@pxtulky no ofiko mám dělat test teprve příští středu, takže na krev v čt. Doufám, že do té doby bude dálnice a vše dobře dopadne
@sonisek krásný, užij si volno. Já mám dneska totální KOPR a myslím jen na mimi, nemůžu v práci nic dělat :D ještě že to nikdo nepozná :D :D :D
@crazy_girl3 já stejně byla na cestě,tak se tam jedu podívat,najím se,nakoupím a pojedu pak domu
@crazy_girl3 jooo KOPR v práci znám. Mám to od KET taky. Člověku úplně ulítávají myšlenky a nedokáže se soustředit 🙂 U mě v práci si toho už půl roku nikdo nevšiml že nejsem nijak extra produktivní 😀
@sonisek udělej si pěkný den jen pro sebe. To je taky potřeba!!! Já bych vypadla hned někam
@pxtulka já jsem ráda, když je hodně práce, že nemám čas na to myslet, navíc super kolektiv, že se nasmějeme, tak mám myšlenky chvilku zaměstnané, to je super...jinak stejně furt čumím do blba, maluju si růžovou budoucnost a projíždím koně :D :D
@crazy_girl3 To víš, že to bude dobré 🙂 Mám z toho radost 🙂 Teď jdeme s partnerem na imunologii před druhým transferem, aby se zjistilo, co event. udělat lépe 🙂
@sonisek Přesně, říkala jsem si, že jsem nadopovaná hormonama, tak by se ta potvora ovulace mohla dostavit...a asi nic. Začíná mě dost bolet břicho, tak snad se zase nebudu trápit týden...
To jsi na Boleváku? Věřím, že to je relax....já byla včera běhat a parádně si vyčistila hlavu. Akorát jsem pak doběhla a zjistila, že teda MS přišla.
@veeev no běhání mi teda bude fakt chybět. I když někdo chodí, tak dělat takový extrém se asi budu bát...ale ten pocit, jak vběhneš do lesa, jen tvoje myšlenky...to je krása
Ahojky tak sliznici mam krasnou 9,5mm. Akorat nejsou vysledky budou az za 14dni. Nasadili mi utros a veru dal estrofem. Transfer pokud bude vse ok tak pred vanocema nekdy kolem 21. Tak snad bude vse ok. Nevolnosti mam asi z toho estrofemu ze mi dali vyspkou davku
@hribek mě bylo celkově vždycky špatně z nasazení nových léků. Když jsem si začala píchat, tak mi bylo pár dnů zle a když jsem nasadila estroferm, tak taky. vždycky cca 4 dny a pak už to bylo dobré. Teď taky doufám, že mi bude zle, z jinýho důvodu... 🙂

@antoaneta To asi nechceme žádná se s tím trápit sama, proto ta skupina 🙂 Partner sice něco vyslechne, ale nemůžu ho odrovnat vším, co se probírá tady, to by asi nefungovalo 😂
@sonisek Jojo, měla jsem dost bolestivé vaječníky, i při čůrání to bolelo a sex byl taky lehce bolestivý. Ale zvládli jsme to několikrát, když bylo cca období ovulace a teď v neděli to mám dostat....tak uvidíme 🙂 Už mě zase bolí prsa, ale ne tak jako při stimulaci. Tak si myslím, že to dostanu, protože prsa mě většinou bolí před MS.