Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@veeev
@crazy_girl3
@pxtulka jo no zacala sem brat ve ctvrtek a do pondelka ok, ale od uterka mi bylo zle od zaludku jak kdyz sem byla v tom, je to neprijemny ale vydrzim, ted sem jeste dostala utros tak to bude jeste zazivnejsi ale co uz, hlavne kdyz to pomuze. sliznici meri aby vedeli kdy by byl nej transfer a jestli to zvladne telo samo nebo je potreba to podporit
@crazy_girl3 mě pobolívá břicho pořád, ale tak 2 dny po ET mě bolelo jako když mám dostastat fakt silné MS.
@linusha určitě ti to dobře dopadne
@sonisek naděje na přirozené oplodnění je a to i kdyby jsi měla výsledky jako já u Ondráška. Byla jsem na laparce a tam mi řekli, že mám neprůchozí vejcovody (jeden úplně od dělohy a druhý na konci kousek od vejačníků), že mám malé vaječníky, že vaječníkový obal byl moc silný a tak mi udělali "oškrab", tak jsem nastoupila do CAR udělali mi všelijaké testy a zjistili, že mám AMH 0,12 tak mě připravovali, že jestli ze mě dostanou vajíčko tak to bude zázrak no a než mi pojišťovna schválila IVF tak jsem otěhotněla a mám doma Ondráška.
@lili_2 mě právě takhle silně bolelo v pondělí, 5tý den po transferu, tak jsem si říkala, že buď se mimčo zahňizďuje nebo je to v háji. NO zatím to vypadá na tu první možnost. Dneska mě břicho taky trochu bolí, ale vím, že se synkem jsem měla docela silný bolesti pár týdnů a gynekolog mi říkal, že je to v pořádku, že se roztahuje děloha
@hribek tak snad to půjde všechno dobře!
@veeev já jsem právě nebyla taky skoro dva měsíce a chybí mi to, ale tohle je důležitější!
@lili_2 tak kultivaci pod kamerou mi ani nenabídli, tak nevím, ale jinak vše co se dá, tak o to jsme si řekli, nevím jestli ICSI, nebo PICSI, ale i nějakou preselekci spermií magnetem, nebo čím to a podle toho zda něco vydrží a jak budou vypadat, tak i AH, a to embryoglue, je dobrý? k čemu?
@sonisek děkuji moc, snad jsou dostatečně silné a ustojí to, už až je zítřek a vím na čem jsem.....a kdepak to si, Bolevák...???, vypadá to tam vážně krásně
@veeev jojo, určitě je to těma hormonama, já to dostávala pak vždycky dřív, a tento měsíc před IVF taky po 25 dnech. Jak říkáš, je to masakr, když mám ms týden a ještě pak špiním.
@crazy_girl3 tfuj tfuj, ať zesiluje a ty jo, ještě za tak dlouho jít na krev. Je to jasný👏 juchů. Tvou nesoustředěnost v práci úplně chápu😉 A šla si po transferu do práce hned? Nebo si byla nějaký den doma?
@hribek ty jo, to máš vážně hezký číslo sliznice a přesto bereš na ni dál léky a jdeš na transfer tak pozdě....jak to tedy má být, kolik je potřeba aby měla a při kolikati se pak už rozpadá.... Já měla na ultrazvuku před OPU 8mm, v den po Opu, mi píchli Agolutin, prý je to taky na to a ode dneška beru Utrogestan 6x denně
@antoaneta já jsem v Plzni a v tomhle rybníku se v létě i koupeme,fakt parádní takhle ve městě 🙂 Je to čisté,ale zároveň tam roste "mor",čistí tu vodu,ale rostlinky jsou fakt nepříjemné,takže daleko neplavu a u kraje,kde stacime,tak jste nejsou.
Já mívám ms taky týden,tak je to otrava...s antiko většinou jen 4 dny,to byla pohoda.
@sonisek aha, tak super tip na výlet. Jojo, už jedno dítko mám, měsíc na to, po neúspěšném IVF. Rovněž o něm mluvíme jako o zázraku, to, že nemáme počítat s tím, že otěhotním přirozeně, jsme slyšeli ze všech stran. Já i manžel. No a chlapeček nám už od té doby trochu povyrostl😉. Rádi bychom mu dopřáli sourozence, i on po něm už začal toužit, ale ten rozdíl věku, už neodpářeme. Ale co. Třeba si k sobě najdou cestu i tak. Teď ještě ale aby bylo s kým. Vím, můžu, vlastně můžeme být rády, že už jedno dítko máme, že? protože některé tu z holek ještě žádné nemají, ale má touha a potřeba mít dítě je stejná jako ta jejich. Absolvuji vše jako ony, stojí mě to nejen peníze a úsilí jako je a stejně tak pláču jako ony při opakovaném nezdaru (píšu, proto, že jsem se setkala už s negativní reakcí a opravdu se nemůžu nikomu omlouvat za to, že už jedno dítě mám..., nebylo zadarmo, nemyslím jen peníze) Vždycky jsem chtěla velkou rodinu, já i manžel jsme ze tří sourozenců, já bych snesla dětí i víc, dostavujeme dům, kde je o pokojíček navíc (třeba zbytečně), pracuji s dětmi, to už něco napovídá, i když teď je to psycho....
No a co ty?....jsem se trochu upsala😅 myslíš že to bude v pohodě, s takovým klučinou a malým drobátkem?
@antoaneta já jsem měla transfer ve středu, celý týden jsem měla home office a tím, že bylo v pátek volno, tak jsem šla do práce až teďka v pondělí, ale nelituju, aspoň tam trochu přijdu na jiné myšlenky.
S tím druhým dítětem to naprosto chápu. Prvního chlapečka máme přirozeně, on pořád mluví o sourozenci a i já vídím, že by parťáka potřeboval. Všichni mi taky říkají, ať jsem ráda, že mám jeho atd atd, ale zrovna ty chápeš, jaká je to strašná touha po dítěti, která mě dohnala až sem....ale nechci si to 10-15 let vyčítat, proč jsem do toho nešla. Vždyť jsi na světě jen proto, abys měla děti ne? Máme velikánský dům, já bych brala děti tři, ale prý budou stačit aspoň dvě...Byť mám teďka naprosto úžasnou práci, ze které se mi bude šíleně těžce odcházet, tak se na prtě šíleně těším....myslím, že to fakt máme hodně podobné 🙂
ahoj holky, tak už máme výsledky PGD, ze 3 embryí nám zbylo jedno které je naprosto v pořádku a je to kluk. v pondělí kontrolní utz
@pipinka bojovník!! Kdy půjde k tobě?
@crazy_girl3 v pondělí jedeme na kontrolní utz a podle toho se uvidí. měla jsem ohss tak musíme čekat až bude vše dobré
@crazy_girl3 Tak koukám, že už si to nevydržela...a tiše gratuluju 🙂 ja se zatim s testem držím.Dnes jsem teprve 8den po Ketu chtela bych to vydržet až aspoň do 12.dne.Pak asi testnu,abych věděla s čím půjdu na krev. Máš nějaké příznaky?
@brrbrr to jsi dobrá, já jsem prostě šíleně nedočkavá a nesnáším čekání...příznaky nemám, jen občas trochu tlačí břicho 🙂
co ty, pociťuješ něco?
@crazy_girl3 krásný testik...moc gratulujeme❤ jen tak daaaal.
@crazy_girl3 parada, doufam ze brzy uvidime vsechny takove testiky!!! jen tak dal, at sili!
@petruska23
@hribek dekuju holky. Jsem stastna, že to nejspíš vyšlo
@crazy_girl3 wau nádhera.... ať to dobře dopadne!!! a kdy si byla na ET?
@luccak děkuju, moc si to přeju! Byla jsem minulou středu.
Holky, doufám, že to všem dopadne dobře a budete se radovat! Strašně to všem přeju!
@crazy_girl3 určitě to vyšlo, věř tomu. držím palečky
@pipinka dekuju moc. Pomalu začínám 😍
@crazy_girl3 ted už bude jen líp a líp. moc se těším až budu mít toho našeho chlapáka u sebe
@pipinka to věřím!!
@crazy_girl3 No taky nemam ráda čekání,ale hrozně se bojim ze tam bude bílo a stejně nebudu nic vědět.Kdyz udělám test 11 nebo 12 den po KET,tak už by tam měl být náznak určitě ne? No mám strašně citlivá prsa, občas mě pálí žáha a břicho mě tak jako tlačí už asi 4dny.Tak nevím :( Asi se moc sleduju...

@crazy_girl3 Přesně...teď jsem sice cca 3 měsíce nebyla (kvůli IUI a ET), takže zase skoro začínám znovu a bolí to jako blázen. Ale na vyčištění hlavy bomba. Teď se tomu zase pověnuju...máme kolem krásné lesy, tak je to o to lepší 🙂
@sonisek Znám, jezdila jsem do Plzně za bráchou, tak jsem kolikrát byla i právě na Boleváku a většinou jsme kolem něho aspoň jeli autem. Než jsem zdrhla od našich, tak jsem se rozhodovala, jestli se odstěhovat do Prahy nebo do Plzně, ale nakonec vyhrála Praha 🙂
@hribek Tak super, hlavně že to běží, jak má. Holt si počkáte na výsledky, ale aspoň že to vypadá na ten prosinec 🙂 Já ani nevěděla, že se nějak měří sliznice 🙂 U nás to vypadá nejspíš na další pokus někdy leden / únor. Ale uvidí se podle výsledků z imuna.