Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@veeev krasnej dortik, ty jsi ale sikovna 🙂
Ja taky pecu buchtu, az vychladne dam na ni zakysanku...a delala jsem jablecny nepeceny dort., Zitra prijde manzelův tata s manzelkou. Meli prijet i nasi, bracha uz dneska, ale jsou vsichni nemocny. Slavime spolu narozky, tak at mame nejaky mnamky.
Holky,komu tady nevyšlo ivf a měli jste v dalším cyklu větší problémy kolem ovulky? Já v ut myslela,ze budu mít zánět mocaku...do toho byla určitě ovulka...včera jsem si vzala Ibalgin a dobrý. Dneska supr,jsem 18 dc a odpo byl sex a od tý doby zas mě bolí břicho :( jestli nevíte někdo?
Já to sem zkopcila... Nevím,zda si vzít Ibalgin...
holky, jste šikovné. Já vůbec nepeču. max bábovku nebo perník. Muž ani já to nejíme a syn jen "suchý" buchty a to jeden dva kousky
@crazy_girl3 tak to my zase máme rádi sladký 🙂 Peču aspoň jednou týdně...občas suchý jako perník,babovka..někdy něco "lepšího" s krémem a tak. Ale ne s máslovýma...a hlavně dělám lehký buchty na přípravu...včera jsem právě rano dělala jablečný nepeceny dort a odpolko normalne těsto,na to nandat vanilkový puding,uvareny,a dat péct...po vychladnutí dat nahoru dvě zakysanky s vanilk.cukrem a posypat Grankem. Mnamka...
No a podle toho taky vypadam 🙂 Když my rádi snidame buchty...ale obcas nějaký Corn flaky,malej kuličky do mlika,ovesny kaše,rohliky s něčím...
Jinak hezkou neděli přeji 🙂 tady je chladno,ted tu něco poletovalo...a Budem čekat na manželovo tátu na návštěvu...
Holky, tak čárka je slabší jak včera. V noci mě hrozně bolely prsa a je teda pravda, že jsem byla 3x čůrat v noci, ale i tak nic moc pocit... :(
@crazy_girl3 je to mozny ze je to zredeny, delalas ve stejnou dobu? zkus zitra srovnat se vcerejsim, rika se ze to sili ob dva dny.
@hribek jj delam...no nějak to dopadne no 😯
@crazy_girl3 tak udělej zítra ráno ;)
@crazy_girl3 to nemůže dopadnout jinak, než dobře, vždyť už ses radovala....jinou možnost si ani nepřipouštěj! Pokud si měla zase mamatest, tak obzvlášť...slyšela jsem na ně jen negativní reakce. Prý zkreslují a jsou velmi nepřesné... Věřím že další dny tu budeme číst zase jen pozitivní zprávy!🍀 Potřebujeme je!
Tak ráno budu dělat testík a pak podle výsledků budu volat do CAR, sice tam mám volat až ve středu, ale protože od středy nemám mít auto tak volat budu už v pondělí. Holky nevíte jestli výsledků hCG říkají na počkání a nebo si budu muset zavolat?
Jinak holky, já jsem plná tak zvláštních pocitů, natěšená, nervózní, tak trochu nesvá... V pátek jsem si volala na výsledky embryologie (třepal se mi hlas i ruka, srdce mi chtělo snad vyskočit, jak mi tlouklo) no a z mých 3 vajíček, zůstaly 2 !!! Pan doktor mi řekl, že jsou krásná, čtyřbuněčná a že jestli můžu, tak mám přijet odpoledne na transfer. Tím mě teda pořádně zaskočil, po punkci jsme totiž mluvili o prodloužené kultivaci. Nebyla jsem schopna tak rychle reagovat, byla jsem v práci a nebyla jsem vůbec na to připravená, psychicky. Ptala jsem se zda teda zítra, jako v sobotu a cosi říkal, že by se to muselo připravit, nepochopila jsem. Asi se jim v sobotu nechtělo? A že teda v pondělí, že bude ta prodloužená kultivace. Asi jsem mu musela připadat jako blázen, několikrát jsem se ptala, jako jestli teda není problém, jestli do té doby vydrží. A on že jako jo, proč by nevydrželi, že není důvod, že vydrží, přitom ale řekl, že bude aspoň možnost je sledovat jak se jim daří. Tak nechápu. A zase řekl, že teda v pondělí a že proč by nevydržely. Tak nevím. Snad to bude tedy pravda. Co vy myslíte? (nerozumím tomu a mám strach, jestli jsem se nerozhodla špatně a neměla hned jet, minule jsem totiž po prodloužené kultivaci měla v 1.IVF 8 vajíček, z toho 4 zůstaly, a když jsem došla na transfer, tak mi v car oznámili, že už jsou jen 2, obě zavedeny a nepodařilo se) No nicméně zítra teda jdu na 12 hodinu. Snad uslyším jen a jen dobré zprávy a transfer bude úspěšný a výsledek pak taky. Řekl mi že doporučuje zavést obě, ale záleží na nás. Moc si přeji aby se to povedlo ale zároveň mě přepadá i myšlenka, co kdyby se chytly obě? Moc si to nedovedu představit (dvojčátka) a bojím se že bych to nezvládla. Zároveň ale v případě jednoho, bych nedokázala říct, aby druhé vyhodily. A ani se nechci rouhat, myslet hned na to že se to povede a hned dvě, chci být pokorná, ale ty myšlenky, které mě přepadají, nevím co s nimi.
@antoaneta pokud to má miminko vydržet a je bojovník, tak do dneška určitě vydrželo! Aspoň ti tam případně dají to v lepší kondici!! Budu na tebe strašně moc myslet! Já jsem striktně chtěla jedno, byť nám taky zbyly dvě, ale jelikož jednoho mrňouse už doma máme, tak jsem si říkala, že dvojčata (vědomě) by byla docela sebevražda. Pan doktor ale teda byl poměrně pomatený....přece když máte PK, tak ti ho tam nemoh chtít dát hned!
Jinak holky, děkuji za podporu. Dneska ráno test docela pěkný, tak snad to včera bylo jen nějaké zaškobrtnutí. Dneska koupím ty dr max, ty jsou prý dobré a spolehlivé a je pravda, že čárku mi ukázaly brzy
@lili_2 drzim palecky, dej vedet!
@antoaneta ta prodlouzena kultivace aspon ukaze jestli ta embrya maji silu vydrzet, pokud vydrzi verim ze jsou to ty nej z nej! neboj vse bude ok.
@crazy_girl3 no super, treba to byl vadnej test!
@hribek třeba. nebo fakt hodně naředěná moč...snad to bude jen lepší. Dneska mě pálila ráno žáha pěkně a byl mi trochu špatně, tak SNAD je to z toho 🙂 I když už se pomalu začínám koukat, jak to oznámíme rodině 🙂
@crazy_girl3 no vam to vyjde jako peknej darecek pod stromecek 🙂 ja uz se tesim az bude tak 21. tesne pred vanocema, budem zdobit stromek, vanocni nalada a treba bude i transfer. behem 10 dni by mely snad byt vysledky tak doufam ze aspon jedno bude transferu schopny
@hribek no právě! Chtěla bych to teda nějak originálně, ale né kýčovitě podat. I když se mě teď pořád všichni ptají, jestli nejsem těhotná. Ségra s tím prudila celej víkend, tak jsem jí "nadala", ať toho nechá a něco v tom smyslu, že mimino chci a ví, že to nejde, tak ať mi to pořád nepřipomíná...no tak dala pokoj...ten měsíc bude fakt fuška :D
@crazy_girl3 ono má určitě kouzlo to neříkat...my jsme to v rodině tajili až do 15.tt (do konce 1. trimestru). A v širší rodině se to dozvěděli až teď v sobotu - ve 27.tt. Byla to docela sranda 😀
@pxtulka je pravda, že já jsem poměrně prostorově výraznější, tak mě to nebude dlouho poznat. Ba naopak mě teď pořád všichni chválí, že jsem zhubla :D
@brrbrr tak jak to u tebe vypadá?
@crazy_girl3 taky nejsem zrovna hubená a první člověk to sám od sebe poznal asi ve 24.tt 😀 Ale je fakt že hodně záleží na tom co si obleču 🙂 Držím palce ať je všechno jak má být 🙂
@pxtulka děkuju! ve čt bych měla jít na krev, tak snad až mi to tam konečně potvrdí, tak se budu naplno radovat 🙂
s dnešním testem...asi to bude pravda....holky, vy jste na tom kdo jak? Nikdo netestoval?
@antoaneta jak se cítíš?

@brrbrr to by mohlo být ono!! Mě je dnes taky trochu blivno a zase tlačí břicho, tak si snad mimi dělá místečko. 12tý den po KET už to musí být vidět. Budu na tebe myslet!!