icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

antoaneta
27. lis 2017

@crazy_girl3 ty testy jsou krásné, já myslím že už se můžeš pomaličku radovat, tiše a opatrně, ale radovat.
No a jak se mám, holky. Na půl 12 jsem měla dorazit, ve 12 jsem měla jít a nakonec sem přišla na řadu ve 14:10 (ty jo, teď jsem si uvědomila, že v tenhle čas se mi narodil syn❤třeba to bude dobré znamení🍀)...
No ale jinak teda, mám v bříšku jednu prý krásnou blastocystu 1/1, druhou krásnou morulku jsme si nechali nakonec zamrazit. I na klinice jsem se nebyla schopná rozhodnout zda dvě, jak doporučoval embryolog, a nebo jen jednu, jak doporučovala lékařka. Nakonec po pauze na přemýšlení, kterou nám ještě dali, jsme se rozhodli zavést opravdu jen jednu. Ta rizika případných dvojčátek, a obzvlášť v mém případě, nás trochu vyděsila a manžel nakonec rozhodl a já se k němu přidala. Ještě mě to nějakou dobu vrtalo teda hlavou, zda jsem se rozhodla správně a neměla dát fakt dvě, ale teď už celkem dobrý. Cestou domů jsem si dali výbornou pizzu, doma mi manžel na rozhodnutí nalil decku červeného, k tomu pojídám pomelo a čokoládu a trochu odpočívám. Ještě přemýšlím kdy do práce, ale asi se tam otočím na chvilku už zítra a od středy už možná napůl půjdu.

linusha
27. lis 2017

Ahoj holky, hlásím že po kultivaci máme jednu hatchující blastocystu v top kvalitě která už je nyní zamražena a zbylá 3 pokračovala až do konce kultivace ve stádiu mezi morulí a blastocystou. Po rozmluvě z embryoložkou nejsou zamražena, prý by nepřežila následná rozmražení

veeev
27. lis 2017

Holky,tak ja zitra nastup k doktorce..... Rozjel se mi asi zanet mocaku a curam i krev.....to by se z toho clovek picnul. V zivote jsem to nezazila..... A to mame jit ve St na imuno,tak se to asi posune. Tak drzim vsem palce,at je to u vas lepsi,nez u nas. Nejak si to vsechno pekne vyzirame ☹

sonisek
autor
27. lis 2017

@veeev tak ať je to brzo dobre!
No já teď taky trpěla asi s mocakem,dnes už teda zase lepší,ale není to úplně onco...trochu bolení při curani..jsem si říkala,ze kdyby mi zítra nebylo dobre,tak taky naklusu,ale nevím zda k praktické či gyndarce.
Si říkám,ze to tělo je po hormonech rozhuntovany :(

sonisek
autor
27. lis 2017

@crazy_girl3 testy más teda nádherné 🙂 to je moc super 🙂

crazy_girl3
27. lis 2017

@antoaneta to je urcite znamení! !! Já jsem se nešetřila ani chviličku. Říkala jsem si, že pokud se má miminka chytnout a těhotenství má byt v pořádku, tak to musí zvládnout. Do prace bych klidne šla, kdyby tenkrát nebyl svátek.
Budu na tebe moc myslet!!!

@linusha a transfer más teda kdy?

@veeev teda ty si to pěkně vybíráš, to me hrozne mrzí 😯
@sonisek dekuju, je to paráda. Ale pořád mi to nějak nedochazi

linusha
27. lis 2017

@crazy_girl3 uvidí se po genetice, která trvá 2-3 týdny. Pan dr. doporučoval nejdřív v lednu, ale uvidíme. Budeme mít KET 🙂

crazy_girl3
27. lis 2017

@linusha takže jestli dobře chápu, tak máte zamraženo jen jedno a to se případně bude transferovat?

linusha
27. lis 2017

@crazy_girl3 jj, upřímně pro mě je i to jedno v top kvalitě skvělý výsledek. Při minulých kultivacích jsem toto nezažila.

crazy_girl3
27. lis 2017

@linusha tak budu držet palce, ale tohle byl ten bojovník 🙂

sonisek
autor
28. lis 2017

@antoaneta tak ať se bobkovi daří ;)

sonisek
autor
28. lis 2017

@linusha určitě ten jeden bude nejlepší 🙂

sonisek
autor
28. lis 2017

Holky,máte doma tu Albi tužku? Včera kupovala kamarádka synům, 7a 5 let,docela se mi to líbilo,ale nevím jestli to je skoro pro 9ti letého? Jako nevím,co k Vánocům pořádně. Mám tu takové blbosti,jako vitamíny,Nutella dárkovou sadu,ten světelny luk,rukavice...jenže musím vymyslet co k našim pod stromeček...a to se mi ještě ptají druhý prarodiče,co koupit,no moje nervy něco pořád vymyslet...Lega má hafo...koukala jsem na stavebnici Geomag.

crazy_girl3
28. lis 2017

@sonisek já jsem jí koupila našemu čtyřleťákovi. Hrozně ho to v obchodě bavilo, když si to zkoušel a sehnala jsem jí za super cenu, tak jsem jí vzala...Jinak u nás lego a teda hračky bruder. Co třeba Merkur? To je taková stavebnice pro větší a šikovné? Nebomonti systém, to je skládání takových plastových autíček...

sonisek
autor
28. lis 2017

@crazy_girl3 Merkur jsem si říkala taky,ale on moc zručný asi nebude 🙂 Vypsal si Ježíškovi hlavně Lego...ale hledám i něco jinýho no. Na to Monti kouknu,díky 🙂

lili_2
28. lis 2017

ahoj holky tak jsem právě dotelefonovala a už je to ofiko hCG 1410. My čekáme miminko 😀 . Vím, že je to ještě běh na dlouhou trať, ale ten pocit je super. Doufám, že se ke mně brzy připojíte.

sonisek
autor
28. lis 2017

@lili_2 gratulace,krásná hodnota ;)

petruska23
28. lis 2017

@lili_2 krásné zprávy❤ moc gratuluju😘

pxtulka
28. lis 2017

@lili_2 to je super hodnota 🙂 velká gratulace 🙂

crazy_girl3
28. lis 2017

@lili_2 to je teda číslo!! Moc gratuluju!

brrbrr
28. lis 2017

Tak u mě se žádný happy end nekoná 🙂 dneska jsem
testovala,jsem dnes 12den po ket a sněhobílo :( ve čtvrtek ráno jdu na krev,ale myslím ze už je jasno...

sonisek
autor
28. lis 2017

@brrbrr a já myslela,jak vám to už bude hezky vycházet...to je mi líto...

luciebx
28. lis 2017

@lili_2 to je úžasný. Gratulace.

luciebx
28. lis 2017

@brrbrr to je mi líto

sticker
crazy_girl3
28. lis 2017

@brrbrr to mě mrzí, podle toho bolení atd cos psala, tak jsem si říkala, že to vyšlo..Tak třeba to ještě bude dobré. Švagrová dělala 14.tý den a sněhobílo a mládě už má 3 roky, tak snad se bude zázrak konat!

brrbrr
28. lis 2017

@crazy_girl3 Děkuju za útěchu... samozřejmě bych zázrak moc chtěla. Ani nešpinim,břicho mě semtam trochu tlačí a jsem furt unavená.Ale asi je to moje tělo s tich hormonů už tak zblblý že neví co má dělat.... takže velké naděje si nedávám. Zvlášť když vidím, že ty si měla ducha už 6ty den :( ale moc to tobě i @lili_2 přeju 🙂

crazy_girl3
28. lis 2017

@brrbrr chápu, ale pořád malinká naděje je, budu na tebe ve čt moc myslet!

veeev
28. lis 2017

@brrbrr To je mi lito,snad to priste vyjde...a nebo jeste prekvapko z krve 🙂

@lili_2 To je krasa....je to asi uplne jiny pocit mit to potvrzene ofiko 🙂

@sonisek Taky me napadl hned Merkur. To bylo super. Dodneska na to vzpominam 🙂

Jinak ja dnes u doktorky potvrzeny zanet mocovych cest a pry pekne rozjety,takze ATB na 10 dni a na imuno muzeme az 21.12. ☹

sonisek
autor
28. lis 2017

@veeev tak to je skoda, ale hlavne kdyz to zalecis a budes v poradku. Neboj, to utece 🙂 My jdem 3.1. a taky bych uz rada, aby to tu bylo...ale on ten prosinec utece jak nic 🙂

veeev
28. lis 2017

@sonisek Taky jsem si rikala,ze se nejdriv dam poradne do kupy a aspon se nebudeme stresovat pres vanoce. A vy jdete taky na imuno? My stejnak muzeme na dalsi cyklus az v lednu,tak v lednu pred MS uz budeme znat vysledky,tak treba v unoru bude dalsi pokus 🙂

Strana