icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

sonisek
autor
28. lis 2017

@veeev jj, jdeme na imuno...ale nez pak budou vysledky...a jestli bude chtit delat ster ovulacniho hlenu, tak to je taky jeste pak pomalu na pulku ledna, takze vysledky v unoru, buhvi...to bude na dlouho...

brambora28
28. lis 2017

Hezký večer holky. Hlásím, že jsi zítra na punkci. Stimulovala jsem Gonalem, pak přidala Ovitrelle, aby foliky nepraskly a včera v noci píchla Decapeptyl. Zítra 9:30 nástup a 10:30 bych měla jít. Na včerejší kontrole cca 20 folikulu velikosti 15-18mm a možná ještě nějaké malé.
Ze začátku mě bolela hlava, pak od třetího dne hrozný výtok - teda zvýšený sektret a úplná nechuť k jídlu a poslední 4 dny jsem ráda, že jsem ráda 😀 bolí mě už i ledviny, bolí mě to při čůrání, při delším sezení.. No ať už to jde ven 🙂
Tak na nás zítra myslete ať je vše OK. Jo a embrya nám následně půjdou na PGD, takže transfer až po genetice 😉

veeev
28. lis 2017

@sonisek My mame mit vysledky pak za tri tydny. To budeme zase spolu cekat na vysledky,jak tak koukam 🙂

veeev
28. lis 2017

@brambora28 Drzim pesti,to vypada na pekny pocet 🙂 Tak hlavne at je ti pak lip a neboli nic 🙂

sonisek
autor
28. lis 2017

@brambora28 tak at mas hodne vajicek a co nejvice se jich oplodni 🙂

@veeev tak aspon budem spolucekatelky :D no jsem na to zvedavá....

petruska23
28. lis 2017

Já zatím pořád čekám na výsledky PGD a zatím nic...posilalo se to 19 října😉
Doufám, že to nedopadne jako minule, to jsme čekali asi 10 týdnů😖

brambora28
28. lis 2017

@petruska23 Ahoj. No tak to doufám, že to tak dlouho trvat nebude, to by mi fakt hráblo. A vyšetřuje se embryo na nějakou konkrétní vadu?

hribek
28. lis 2017

Ahoj holky, my dneska hodili malou do skoly, stavili se pro kamosku a vyrazili na nakupy do Primarku, nakoupili jsme spoustu darku predevsim mekousu 🙂 ale myslim ze budou mit decka radost, dali jsme si snidani a bylo to moc fajn. Zitra darky pobalim a budu pist dort, babca ma v pondeli 75 let a v sobotu to slavime.
Ve ctvrtek dobiram prasky a budu cekat na MS, ktera doufam prijde co nejdriv, aby se stihl transfer jeste pred vanocema, pokud ne, tak by byl az na konci ledna ☹
@veeev zanet mocaku je pekne na prd, mela jsem ho jednou a myslela jsem ze umru, ale atb to spravily a od te doby uz mam klid
@crazy_girl3 krasny testiky !
@lili_2 parada gratuluju!!!!
@brrbrr to me moc mrzi ☹
@petruska23 ja cekam na PGS, mely by byt snad nekdy koncem pristiho tydne, davali mi to 31.10. na vysetreni a minuly tyden dr rikal ze snad do 14 dni to budou uz mit, ze na to maji 30 dni, ale nevim jak je to u PGD
@brambora28 jo no ty bolesti pred punkci jsou, po punkci jsem je mela pak jeste tyden ale pak to uz odeznelo, tak drzim at to zitra vyjde

renda1231
28. lis 2017

holky omlouvám se že se vám sem pletu ale potřebuju poradit byla jsem na ivf před 16 měsíci miminko se nám zadařilo a ted jdeme na další vložení zmraženého emb a dnes mi dal pregnyl at si píchnu a já vůbec nevím do břicha nebo stehna mám ted děsný okno moc prosím o radu děkuji a všem vám držím palce zadaří se jednou to výjde nám to vyšlo po 10 pokusu takže nehažte flintu do žita

sonisek
autor
28. lis 2017

@renda1231 do břicha 🙂 tak hodně zdaru 🙂

hanimili
28. lis 2017

Ahojky holky já mám dnes 8den po IVF.
Po punkci ze 3 vajíček zůstalo jen jedno blastocysta 5AA.
Tak věřím že když už to takhle dopadlo tak se to udrží,nechci do pondělka testovat kdyz jdu na krev ❤

crazy_girl3
29. lis 2017

Dnes je můj oficiální testovací den, ale ranní čárka pro mě nebyl překvapením..za chvíli jdu volat 🙂

sonisek
autor
29. lis 2017

@crazy_girl3 takže oficielně můžeme gratulovat,to je paráda 😍👏❤

sonisek
autor
29. lis 2017

@hanimili to jsi dobrá,když to vydržíš 🙂 tak určitě to vyjde ;)

sonisek
autor
29. lis 2017

Já jedu do práce,odpoledne máme ve družině divadlo,tak se jdeme podívat. Ani nevím,co ten malej tam hraje 🙂 neřekl mi to 😀

hanimili
29. lis 2017

@sonisek
No teď už jooo pac dnes mám 1 ranní nevolnost to už vypadá nadějně 👶❤

crazy_girl3
29. lis 2017

@sonisek Asi jo, už tomu začínám věřit, že je to pravda. Jdu na UTZ až 18.12.

@hanimili držím pěsti! Mě se v prvním těhu nevolnosti vyhnuly, tak snad mě teď nepotkají...

Jediný, co zatím pociťuju, tak že mi je pořád zima. Do té doby jsem chodila pořád polonahá a byla jsem strašně přehřátá, sprchovala jsem se skoro studenou vodou..teď ležím pod dekou, vodu na sebe dávám pomale vařící...a muž mi řekl, že to bude chlapeček, že mi to teď hrozně sluší 🙂 ale to je asi tím štěstí, co cítím. I v práci mi všichni říkají, že se pořád usmívám :D :D

sonisek
autor
29. lis 2017

@crazy_girl3 jen se smej,to je správné 🙂 A hlavně,když neví proč 😀

Já zas chodím neustále na záchod,tak jestli jsem ještě pristydla...manžel říká,co když se to povedlo teď? Dnes bych měla být 22dc,no uvidí se,ale to by musela být hodně velká náhoda.
Já musím zatukat,že s malým mi de facto taky nic nebylo,jen jsem asi 2x omdlela...ve vedru...a jinak nic extra...až na konci to pálení záhy bylo teda šílený,každý jídlo jsem zajímala s Rennie 😀

sonisek
autor
29. lis 2017

@hribek doufám,že ti ten transfer vyjde ještě na prosinec ;) než zase ještě čekat...to jste hezky pokoupili ;)

crazy_girl3
29. lis 2017

@sonisek jj, pálení žáhy jsem měla taky! A strašně žravou!! a v těch 40 stupních tenkrát hrozně oteklý nohy, bolavý záda a takový ty klasický běžný věci, jinak jsem naštěstí byla v pohodě 🙂 a stejně mě na konci potkala preeklampsie

sonisek
autor
29. lis 2017

@crazy_girl3 já když byla ten 10tt,tak taky byla vedra...a rodila jsem koncem ledna a nějak na začátku napadl sníh a já šla z obchodu a spadla jsem,jak pod sněhem to bylo namrznute...a zachraňovala jsem hlavně mandarinky,který se mi rozutekly 😀 na to nezapomenu doteď...

brambora28
29. lis 2017

Hezký večer holky. Mám to za sebou 🙂 Dnes už byly bolesti opravdu šílené a hlavně se začínaly dost podobat menstruačním a ty já mám teda hrozné. Odebrali 19 vajíček. Po punkci mi bylo dost zle, měla jsem hrozne bolesti, mimo čípku mi dávali ještě infúzi s analgetiky, takže místo 2h jsem byla na pokoji asi 3.. Taky se mi dost točila hlava.. Po příjezdu domů jsem spala, teď už je líp ale vše je dost citlivé, nafouklé břicho a bolestivé.. snad nepřijde hyperstimulacni syndrom..
Zítra si budu volat jak se embryjka vyvíjí, tak doufám, že dobře 🙂

petruska23
29. lis 2017

@brambora28 tak hlavně, že už to máš za sebou. To je super počet. Držím palce, aby jich bylo co nejvíce krásných🙏❤

luciebx
29. lis 2017

@crazy_girl3 mě taky byla furt zima. Furt sem spala atd. Gratulace

crazy_girl3
30. lis 2017

@luciebx jj, únava mě opět dostihla, to je šílený. A dopovat se kofeinem teď nějak moc nemůžu :(

@brambora28 to je pěkný počet. Mě břicho taky dost bolelo, ale spíš jsem měla pocit, že jsem šíleně nafouklá. Fakt hodně pij!!

brambora28
30. lis 2017

Ahoj holky 🙂 Dnes už je mi lépe. Volala jsem na embryjka a mame jich 15 😄 Tak jsem tuze ráda 🙂

luciebx
30. lis 2017

@crazy_girl3 ja dam kafe rano

brambora28
30. lis 2017

No a dnešní den jsem trávila tvořením, už je mi líp a zítra do práce 😉

crazy_girl3
30. lis 2017

@brambora28 to je parádní počet!!! Věnce máš nádherné, já na to nemám šikovný ruce :(

Strana