icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

crazy_girl3
7. pro 2017

@hanimili to víš, že pořád čekám a doufám!!

evelinask
8. pro 2017

Ahoj holky. Jsem 11 den po ket. Nejdřív vše vypadalo dobře. Už 6 den jsem měla slabě vidět druhou čárku, 7 den byla vidět opravdu krásně. Pak jsem testovala včera a dnes a čárka je slabší než ten 7 den. Máte někdo podobnou zkušenost? Myslíte že už je to ztracené a jedná se o biochemicke těhu ,nebo mám ještě nějakou šanci? Na krev jdu v pondělí..od rána brečím jak želva...

antoaneta
8. pro 2017

@hanimili jé ten večírek ti taky závidím, aspoň dojdeš na jiný myšlenky. No s tou menstruací nevím, přijde mi to, že už je to dlouho po vysazení. Nevím jaký má teda vliv ten estroferm, ten jsem nikdy nebrala, ale mě teda řekli, že po vysazení utrogestanu, nejpozději do 2, 3 dnů, dorazí ms. A taky dorazila. A vážně nemůžeš být těhotná, ms nejde, špatně ti je...obětuj ještě jeden test a jinak bych si tam raděj zavolala. Ať se ti to zbytečně neprotahuje a neoddaluje.
Při prvním IVF jsem to v tuto dobu už druhý den dostala, sice jen špinila, ale ms se rozjela. Teď zatím...... ťukám na čelo, třeba je to dobrý znamení... ale děsí mě ta varianta, co napsala
@sonisek, jako že to nedostanu, půjdu na krev, a ta bude přesto negativní a já to dostanu pak. Že mě to do té doby bude udržovat v plané naději, že jako se třeba povedlo, jen mi to ten domácí test neukázal. @sonisek jééé ty pečeš a nechceš napéct i mě? 😀 taky peču a moc a moc ráda, ale letos s tím našim načasováním, nemám ani ťuk. Pokud by se povedlo, tak ani mít nebudu, něco snad někde koupím, ale pokud se to nepovede, tak si myslím, že abych zahnala slzavé údolí, nadělám milion5 těst a budu péct, od rána, do rána.

@crazy_girl3 klííííd, já fakt myslím, že je to dobrý, že si tam prostě jen ten mimísek pořád dělá místo, špinění, i menses, může být v těhu ještě i třetí měsíc. A kdo ví, jestli ne i později.

antoaneta
8. pro 2017

@evelinask ahoooj! Já jsem dnes taky 11tý den po et! Jupí! Někdo kdo je úplně stejně na tom jako já! A moc bych si přála napsat ti něco pozitivního, ale nevím. Každá jsme jiná, každá jsme měly jinou stimulaci, máme jiné tělo, které jinak reaguje, každému jinak stoupá hcg. Někomu se // objeví brzy, někomu zas ne. To co jsi napsala je možné, že se mohlo něco pokazit, ale je taky možné, že ty // čárky nemusely ani těhotenství znamenat. Zvlášť pokud si třeba neměla prodlouženou kultivaci. Ještě 6tý den, i ten 7mý jsi mohla mít v těle pozůstatky hormonů, které celý test mohly zkreslit. A pak ty slábnoucí // mohly ukazovat, že už je jich v těle míň a míň, že jsi čistá. Ale těch důvodů proč tak, může být víc....použila jsi pořád stejný druh testu? některý mohl být špatný...., apod. hele, já vím, že se to lehce řekne ale zkus se tím netrápit a hlavně neplakej. Pořád není nic ztraceno. Třeba prostě test to ukáže ještě až později, nebo až krev? Já ještě netestovala, jsem nalomená na zítřek. Jinak oficiálně mám testovat až 14tý den, v pondělí, pak mám přijít na krev.
Budu na tebe myslet a přát si pro nás obě ať to vyjde. A kdo ví? Třeba jo, a potkáme se s pupíkama, pak v porodnici, a pak s kočárkama, když jsme takhle nastejno...😅

hanimili
8. pro 2017

@antoaneta dnes rano se dostavila v plné parádě😉

evelinask
8. pro 2017

@antoaneta jeee ahoooj . Strašně moc děkuji za odpověď. Já už se trochu uklidnila a teda ještě pořád doufám, že třeba ten test 7 den byl nějak extra citlivý a teď se ty čárky ukazují jak mají. Jinak pořád testují stejnou značkou, jen dnes jsem byla koupit mamatest a třeba v neděli ještě testnu ten.Kdo ví, ale tonouci se stébla chytá. Teď si nadávám že sem vůbec tak brzy testovala a zbytečně se předem těšila...ja absolvovala ked na hormonech ale nic co by zvyšovalo hladinu HCG. Zaváděli 5-6 denní blastocystu. Byla vyšetřena na preimplantacni genetice, já ještě v září absolvovala odstranění endometrialni cysty , takže jsem udělala vše co šlo pro úspěšný ket ale příroda si stejně udělá po svém...budu ti moc moc držet palečky ať máš zítra krásný pozitivní testik, to budeš mít ten nejkrásnější dáreček pod stromeček 😍

evelinask
8. pro 2017

@antoaneta jinak jsem byla strašně drzá a koukla jsem ti na fotečky na profilu 😇 ....tobě to tam taaaak sluší s tím těhu bříškem 😍

sonisek
autor
11. pro 2017

Ahojky,tak jak to tady vypadá? Nějaká tehule??

Včera nám napadl sníh a dneska nikde nic...to byla krása!

avalon07
11. pro 2017

Ahoj holky. Ja se testovala 2 dny pred planovanou menstruací a jsou tam //☺

hribek
11. pro 2017

Ahoj holky, před chvilkou mi telefonovala vrchni sestra ze ji dosly výsledky PGS, jedno embryjko je pry vhodny k transferu a o tom druhym nam rekne geneticka, tak uvidíme, ale jsem rada ze aspoň to jedno je v poradku a snad bude vhodna i sliznice a do tech vanoc to stihneme... zítra me ceka UTZ jestli sliznice spravne roste.
@avalon07 gratuluju!

pipinka
11. pro 2017

ahoj holky, zítra transfer, jsem z toho strašně nervozní

daphney
11. pro 2017

@pipinka já byla dnes na ket. Noboj zvládneš to a pak se ti uleví😉

hribek
11. pro 2017

@pipinka drzim pesti, me to ceka snad za tyden 🙂 to budes mit super darecek pod stromek 🙂
@daphney taky drzim pesti!

antoaneta
11. pro 2017

@hanimili ta mrcha si dala teda na čas, tak snad se ti kompletně uleví, tělo trochu pročistí, bude čas a energie na přípravu vánoc a klid a pohoda na rozmyšlení co kdy a jak dál....
@evelinask tak co? nějaká změna? hlavně k pozitivnímu, rýsují se //? Držím palce...a moc děkuji za kompliment!!! Těhu bříško dělá každou ženu krásnou, a je fakt, že jsem se i tak krásně cítila, a proto asi i krásná připadala. Taky budeš! A já doufám, že si takové focení ještě zopakuji😉
@avalon07 gratuluji! Ať vydrží! kolikátý si den po ET?
@hribek tfuj tfuj, ať je sliznice jako peřinka a už připravená, budu na tebe myslet a super zpráva! ...minimálně jedno jistý!
@pipinka klííd, bude to dobrý, a určitě to bude tvůj šťastný den!
@daphney přeji velkou trpělivost a výdrž do testování! Držím palce!

antoaneta
11. pro 2017

Holky, které jste byly se mnou, podporovaly mě, radily ....dnes jsem byla na krvi a .....ono to vyšlo! Odpoledne volali a doslova řekli - že test mám pozitivní, že ten výsledek je jednoznačný, že mám hodně vysoké hodnoty hcg. Holky, tak ono se to asi fakt povedlo a jsem těhotná! Pssst, nechci moc křičet, jsem pověrčivá a bojím se všeho zlého ale nejradši bych to zakřičela do všech stran, nemůžu tomu pořád věřit, i když jako teď jak mi je, jak se cítím, tak už v tom ty těhu příznaky vidím, ale nějak to pořád nemůžu vstřebat. Asi si koupím těhotenský test a počurám si ho 😅
Ve čtvrtek mám jít na další odběry. Prosím dál za Vaši upřímnou podporu a palečky, ať úspěšně a jen a jen ve zdraví pokračujeme dál......Děkuji
Tuto radost a vše dobré přeji i já Vám babulky.....❤

daphney
11. pro 2017

@antoaneta to je super zpráva 😻 jen tak dál!!! Teď už bude jen a jen lépe 🎄 koukám, že bydlíš v Břeclavi. Mám tam část rodiny a miluji to tam. Je tam tak krásně... Budeš mít s kočárkem spousty krásných míst na prochajdy

pipinka
11. pro 2017

@hribek i tobě držím palce a věřím že budeme mít krásné vánoce obě

antoaneta
11. pro 2017

@daphney děkuji moc, snad bude jen a jen dobře. Děkuji. Nejsem přímo z Břeclavi, je to mé okresní město, bydlím mimo v malé vesnici,ale jezdím tam, poměrně často, na nákupy a tak, kousek bydlí i má sestra.... ale máš pravdu je tu u nás krásně, příroda, vinohrady.....jak pojedu do Břeclavi, asi tento víkend, budu tam pozdravovat, a ve své oblíbené kavárně si na tebe vzpomenu a dám si na tebe zákusek😉

hanimili
11. pro 2017

@antoaneta gratuluji myslela jsem dnes na tebe❤

antoaneta
11. pro 2017

@hanimili seš zlatíčko, děkuji moc, určitě proto se to povedlo😉děkuji!

sonisek
autor
11. pro 2017

@antoaneta moc gratuluji 👏

sonisek
autor
11. pro 2017

@hribek to bude určitě bojovník 🙂 drž palce! ;)

antoaneta
11. pro 2017

@sonisek a já moc děkuji👏 a přeji ti jen a jen vše dobré

hribek
11. pro 2017

@pipinka snad jo 🙂 dekuju
@antoaneta parada gratuluju!!! budu drzet palce dal!
@sonisek snad bude 🙂 dam vedet co zítra na utz

hribek
12. pro 2017

ahoj holky, takze dnes utz, sliznice 9,38mm, tudiz vse ok, a 21 nastup na transfer. jupiii. 1 embryo je normalni nalez a je doporucene k transferu a 2. embryo - profil je nehomogenni se suspenzni mozaikou parcialniho zisku chromozomu... no pred transferem mame schuzku s embryolozkou, ktera nam to vysvetli. kazdopadne ted budem zavadet jen to jedno zdravy a uvidime jestli budem zamrazovat i to druhy nebo ne ale spis pocitam s tim ze nam to nedoporuci

pipinka
12. pro 2017

a je to za mnou 🙂 ted jen čekat a doufat

avalon07
12. pro 2017

@hribek Ja si dala jedno a jsou tam //. Na konci prosince jdu na první UZ snad bude vše ok.

avalon07
12. pro 2017

@antoaneta Dekuji moc. Na ET jsem byla 27.11. Takže nějaký 16.den.

hribek
12. pro 2017

@pipinka tak ted uz jen odpocivat! 🙂
@avalon07 super, tak snad te budem postupne nasledovat vsechny 🙂

daphney
12. pro 2017

@pipinka budeme mít společné testování 🙂

Strana