Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Já vím, že to pro něj taky není lehký, ale my holky to prostě prožíváme jinak. On to asi těžko chápe, když v něho nepadají kusy vlastního dítěte... :(
Toho mýho to taky štvalo,vím to,a reakce taky nebyly dle mého gusta...ale teď už je to v pohode...
Tak jsem dodělala doma výzdobu a jedu do Moře Lega juknout,jestli něco vyberu,ještě Lego žádné nemám a říkala jsem si,že kupovat nebudu,ale nedá mi to...možná koupím i manželovi 😀
@sonisek můj muž má asi i vzhledem ke své práci to ovládání emocí a vyrovnávání se s věcma trochu jinak...
Já budu muset nakoupit vánoční dárky. Rodina měla dostat fotku, tu nedostanou, tak jsem v háji a musím něco vymyslet. Nemám navíc nic manželovi, domluvili jsme se, že mimi máme pod stromeček, že si nic jiného kupovat nebudeme, ale teď by to nějakou drobnost chtělo
@crazy_girl3 tak co,už je trochu lépe?
Já mám tento týden hodně pracovní,ale od soboty mám týden volno,tak jsem ráda. Už máme stromeček na balkoně,tak jsme říkali,že bychom ho mohli už v pátek ozdobit,at si ho užijeme. Většinou jsme zdobili až 24.dopol nebo 23. večer.
S malým jsem ráno snídala a básnil,co asi mu ten Ježíšek přinese...a já říkám,mně asi nic nepřinese ...a on,že co když budu mít pod stromečkem letenky 😀 haaaa haaa 😀 Nevím,jak na to přišel,protože tohoto bych se od muze na 100% nedockala,to vím 😀 Jako napadla mě myšlenka,něco zarezervovat,zaplatit zálohu...ale radši ne...muž by nejradši k moři bez malyho,aby to byla dovca a my si to mohli užít...mně by to bylo líto,že malý nepojede...pro mě dilema a tak raději k moři nechci a stačí mi si vyjet spolu na prodloužený víkend...
@sonisek ale jo. Včera jsem byla na revizi, takže mimi je 100% pryč, tak jsem se tímhle s tím asi i psychicky trochu srovnala. Šla jsem teda hned dneska do práce, abych se doma nezbláznila.
Já zjišťuju, že letos s tímhle vším Vánoce vůbec nedávám. Mám nakoupeno jen dětem a sem tam někomu. Manželovi nemám vůbec nic. Jenže se mi nechce nad tím vůbec přemýšlet, natož jít někam nakupovat... :(
My jezdíme teda na všechny dovolený jen s malým. My si zase ani jeden nedovedeme představit, že bysme jeli sami. Konečně máme třeba týden za celý rok, že se sami sobě všichni můžeme věnovat, tak jsme za to rádi. Já bych si dovedla představit možná tak nějaký víkend jen sami dva bez malého, ale jakože třeba týden u moře ne. Ale vím, že spousta lidí tak jezdí
Ahoj holky, jsem s manželem na sluzebce v rakousku, jsme tady az do zítra a pak nas ceka 800km zpet domu. ve čtvrtek jdu na 9 na genetiku a uvidim kdy me daji na transfer, to se dovim az zítra kolem poledne.
Jak si zavadim utrogestan tak se mi asi podarilo zavest si nejakou nečistotu ☹ strasne me to dole pali, mela sem doma gynopevaryl tak snad se mi to do stredy zlepsi ☹
chtěla jsem se ještě zeptat, mam si ve čtvrtek zavadet utros před tim zákrokem?
@sonisek Ahojky,ja mam docela nestihacku. V praci je toho dost,jeste nejaky ten uklid,spousty navstev....ale aspon clovek nemysli na ty prtata 🙂 Ve Ct jdeme na tu imuno,tak jsem zvedava 🙂 Byla u mne kamoska s malym na navsteve a vzhledem k tomu,jak je rozmazleny a nevychovany,tak me ty deti nejak presly 🙂 Ne,delam si srandu,ale pomohlo mi to se od toho absolutne odprostit 🙂 Sice to po tom nepovedenem pokusu trvalo,ale ted je mi hezky...uzivam si vseho s chuti a nemyslim na to,co nas ceka 🙂
ahoj holky, přiznejte se která máte testovat kolem štědrého dne? já mám testovat na štědrý den a už dnes mám test pozitivní. přepadá mě otázka, jít ke svému gynekologovi zítra nebo se objednat do centra?
@pipinka parada gratuluju!!! me rekli ze je jedno jestli pudu k nim nebo ke sve gyndr...
@sonisek tak transfer kolem 10, vzdycky je mi na op.sale strasna zima 🙂 10min sem si polezela a pak sla domu. druhy embryo je nakonec taky normalni nalez, je tam u 16. chromozomu lehce zvysena krivka pry, ale je to tak nepatrny, ze mi geneticka rekla ze pokud nevyjde tohle co mam, tak doporuci i to druhy k transferu, riziko vady je tam 4-5%. takze nakonec jsme nechali zamrazit
@hribek No super,tak ho tam pekne dopec....at je to ten nejlepsi bojovnik 🙂
@pipinka Gratuluju,to jsou hned lepsi vanoce 🙂
Jinak my imuno za sebou. Nic ale nevime. Vysledky budou za mesic az mesic a pul ☹ Takze dalsi pokus stihneme nejdrive v breznu. Pokud budou nejak neco event. lecit,tak dele. Ale aspon nas pripravi tak,ze ten druhy pokus uz bude uspesny 🙂 Rikala jsem pritelovi,ze ten breznovy pokus by byl fajn....to bychom mohli mit pristi rok krasne vanoce 🙂
@pipinka no muzes ale je to zbytecny, na utz nic neuvidi, max ti vemou krev na hcg, to tak za dalsich 14 dni utz, spis si tam zavolej a objednej se ..
@veeev nam ty vysledky trvali 3 mesice ☹ ale utece to jako voda, treba si te zacnou pripravovat a imunita bude ok a rovnou to spustite. u nas neni zadnej problem, spis teda u manzela 70% spermii se spatnou hlavickou, tak verim ze tim ze se vybralo nejlepsi z nejlepsich tak uz to dotahneme do konce
@pipinka no myslim ze by ti max vzali krev, ze zkusenosti vim ze tam takhle brzo neni co videt ☹ a jak se citis ty? nejaky priznaky?
no asi normalne, jen me hrozne pali zaha, tak to beru jako dobry znameni, ikdyz vim ze to nic neznamena 😀 testovat mam 4.1. to bude 14 dni, ale myslim ze uz na silvestra neodolam 🙂 10 den uz by neco mohlo byt videt 🙂
Holky,šťastné a veselé 🙂 a příští rok ať je úspěšnější než ten loňský ;)
Ahoj holky, jakpak se všechny máte? Přeji krásné, pohodové a ničím nerešené svátky.🎄
Jdu na vás s velkou prosbou... jsem dnes 15 den po ketu dvou blastocyst a Nevím si rady s těhotenským testem. Pozitivní, následně negativní a zase pozitivní. Nesetkal se s tím někdo? Všechny stejná značka a ranní moč. Moc děkuji za odpověď.

@crazy_girl3 moc me to mrzi drzela jsem ti moc pesti ☹ chlap by te mel podrzet, na druhou stranu tezko rict jak se s tim smutkem vyporadaval on. ja vim ze u nas kdyz jsem potratila tak ja se z toho chtela vymluvit a chlap o tom mluvit moc nechtel. kazdej to resi jinak ☹