icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

veeev
27. pro 2017

@hribek No wau....desne zavidim a zaroven strasne moc gratuluju 😘 To budes rodit na me narozeniny 😉

hribek
28. pro 2017

@veeev dekuju moc, verim ze se brzo dockas taky!!! moc moc drzim palce. vychazi mi to nejak 9.9. to mas narozky? manzelova teta mela takto narozky, bohuzel rakovina byla silnejsi ☹ v 50 umrela

veeev
28. pro 2017

@hribek Já je mám 11.9., to vydržíš 😉 Ty nemoci jsou hrůza...ale na to vůbec nemysli, teď je důvod slavit 🙂 Nám se to zase natahuje tím imunem. Výsledky by měly být na konci ledna / začátku února, ale to akorát budu mít po MS, takže další termín vidím až na březen s tím, jestli s náma něco nebudou ještě dělat. Ale počkám si a kdyby vyšel březen, tak si holt nadělím dárek pod stromeček příští rok 😍

sonisek
autor
28. pro 2017

9.9. je super den,měl narozky můj děda,můj bejvalej,a několik známých je 9.9. 🙂

My jdem 3.1. na imuno,tak jsem zvědavá...ale je fakt,že poslední dobou jsem na Mimi nějak nemyslela a když jsem viděla dnes,jak jezdí s kocarkama v té brecce,nic moc 😀 Já jsem dneska 24 DC,tak cca 4-6 dní a bude tu ms.

Jinak tyhle Vánoce máme prolenoseny,paráda 🙂 Jen v pondělí jsme byli u našich a jinak jsme doma. Malyho si vzal táta 26.a zatím nevím,kdy ho vrátí. Já jsem krapet nachcipana a včera jsem to teda prolezela u televize.

hribek
28. pro 2017

@veeev to utece jako nic neboj, je to chvilka co jsem volala poprve do CARu na konzultaci a ted je po vanocich a jsou //. verim ze po tom imuno vam to vyjde a budes mit darecek k vanocum 🙂

crazy_girl3
28. pro 2017

@hribek nádhera, moc moc gratuluju!!

veeev
28. pro 2017

@sonisek To září je super datum 🙂 I přítel má narozeniny v září.

@hribek No snad to uteče...začali jsme to v CAR řešit v květnu, tak snad se do roka dočkáme // 🙂

hribek
28. pro 2017

@sonisek my jsme kazdej den nekde byli, v pul 4 sem dojela s malou od babicky, cekal me kos pradla, ten sem ted dozehlila, udelala salat na veceri a sem hotova, do toho mala (6,5r.) chce byt celej den semnou, no padam celkem na hubu. Manzel stehuje sestrenici do vidne, tak prijede az vecer...

hribek
28. pro 2017

@veeev urcite jo! My meli jednodussi situaci, vse je v poradku, jen manzel ma 75% spermii s poskozenou hlavickou, takze asi bylo potreba "jen" vybrat tu zdravou a zavrtat ji do vajicka.

pipinka
28. pro 2017

Holky prosim spineni po ET hnědé je to špatně nebo to tak ma byt?dnes jsem 16.den po ET

hribek
28. pro 2017

@pipinka hnedy myslim nevadi, nemela by to byt cervena krev

pipinka
28. pro 2017

@hribek moc dekuji.zitra koupim ascorutin a z postele se nehnu.verim ze to mrnousek zvladne.a co tvuj testik pochlub se😉.me dnes vysel takto....a prdim na to.nebudu se stresovat,co se ma stát,stane se a verim ze broucek je v poradku

hribek
28. pro 2017

@pipinka no parada! to bude dobry, hodne odpočívej 🙂
ja dnes takto, jsem dnes 7.den po

pipinka
28. pro 2017

Tak holky dnes 16.den po ET a hodnota HCG 5121,9😍

hribek
28. pro 2017

@pipinka super! to je dost 🙂 nejsou tam dvojcatka?

pipinka
28. pro 2017

@hribek jejda to nevim.zavadeli jen jedno😉 je hodnota mc vysoka?

hribek
28. pro 2017

@pipinka asi ne, ted jsem koukala na nejakou tabulku 🙂 ale je to dobry 🙂

pipinka
28. pro 2017

@hribek hlavne aby prcek byl tam kde ma byt😉mohu poprosit odkaz na tabulku?

pipinka
29. pro 2017

ahoj kočky, dnes na utz vše v pořádku. dnes jsme 5+3😍

pipinka
30. pro 2017

Vcera plno radosti,vecer mirne krvaceni,v noci taktéž a ted rano jen par kapek.bohuzel ze me vylitl kzs cehosi....obavam se ze je po😭😭😭a zase 6.ty tyden. S gynekologem jsem mluvila,dbam jeho rad,odpocivam a beru leky

hribek
30. pro 2017

Mate nejaky osvedceny tehu testy? ja asi wondfo a benu, driv byvaly dobry dr.max, ale ted sou docela nic moc, rano jsem si delala 10 a takova svetla carka, ktera odpovidala testu co mam ze 6.dne, ted jsem zkousela benu 25 a carka krasna...

hribek
30. pro 2017
pipinka
30. pro 2017

@hribek krasny testik.ja testy jedine od dr.maxe zatim vzdy ukazovaly jak maji

sonisek
autor
31. pro 2017

@pipinka jak to u tebe vypadá? Myslis,že by mohlo být po? To snad ne :(

@hribek krásný testik máš ❤️

Holky,přeji vám hezkého Silvestra 🙂 My jsme po obědě a pojedeme k manzelovo tátovi a pak k mojí segre domu. Malej se vrátil včera s třema taskama krámu z Vánoc,co dostal že strany táty,mazec 😀

pipinka
31. pro 2017

@sonisek ahojky, vše se uklidnilo. už jen malinko zašpiním. dnes ze mě vylítl kusanec, volala jsem hned do nemocnice, a řekli mi, že se to stává že dokud masivně nekrvácím že je to dobré. mohla to být jen nějaká sraženinka nebo hematom

také přeji krásného silvestra všem

hribek
31. pro 2017

@sonisek
@pipinka krasneho silvestra vam i ostatnim, my byli dneska na navsteve u babicky, brachy a nasich a pred chvili jsme dojeli. jsem ko, takze uz jen prasky a odpocinek. dala jsem si zmrzku, cesnekovy jednohubky a koukame na cirque de soleil a mame pohodicku.
Tak at je ten 2018 uspesnej a plnej zdravych deti a spokojenych rodicu!!!!

pipinka
1. led 2018

Hezky Novy rok vam vsem a at se vsechny konecne dockame toho miminka

hribek
1. led 2018

Dobre ranko v novem roce 😊 Dneska 11den po ket. Uz at je ctvrtek a volam do Caru.

sonisek
autor
1. led 2018

@hribek krásný testiky 🙂 U tebe jsem věřila,že to vyjde ;) Po tom,co sis prožila,tak je to nádhera 🙂

Holky a do nového roku hlavně hodně zdravicka a ať je pro nás tento rok lepší 🙂

Já dneska 28dc a čekala jsem,že mrška dorazí a zatím nic...No snad přijde do středy,než půjdem na imuno...

Strana