Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@hribek Já je mám 11.9., to vydržíš 😉 Ty nemoci jsou hrůza...ale na to vůbec nemysli, teď je důvod slavit 🙂 Nám se to zase natahuje tím imunem. Výsledky by měly být na konci ledna / začátku února, ale to akorát budu mít po MS, takže další termín vidím až na březen s tím, jestli s náma něco nebudou ještě dělat. Ale počkám si a kdyby vyšel březen, tak si holt nadělím dárek pod stromeček příští rok 😍
9.9. je super den,měl narozky můj děda,můj bejvalej,a několik známých je 9.9. 🙂
My jdem 3.1. na imuno,tak jsem zvědavá...ale je fakt,že poslední dobou jsem na Mimi nějak nemyslela a když jsem viděla dnes,jak jezdí s kocarkama v té brecce,nic moc 😀 Já jsem dneska 24 DC,tak cca 4-6 dní a bude tu ms.
Jinak tyhle Vánoce máme prolenoseny,paráda 🙂 Jen v pondělí jsme byli u našich a jinak jsme doma. Malyho si vzal táta 26.a zatím nevím,kdy ho vrátí. Já jsem krapet nachcipana a včera jsem to teda prolezela u televize.
@hribek nádhera, moc moc gratuluju!!
@sonisek my jsme kazdej den nekde byli, v pul 4 sem dojela s malou od babicky, cekal me kos pradla, ten sem ted dozehlila, udelala salat na veceri a sem hotova, do toho mala (6,5r.) chce byt celej den semnou, no padam celkem na hubu. Manzel stehuje sestrenici do vidne, tak prijede az vecer...
Holky prosim spineni po ET hnědé je to špatně nebo to tak ma byt?dnes jsem 16.den po ET
Tak holky dnes 16.den po ET a hodnota HCG 5121,9😍
@pipinka je to dokonce tady z MK https://www.modrykonik.cz/forum/jsem-tehotna/hcg-50-1-dle-dr-slabe-pozitivni-muzu-se-radovat-2/
ahoj kočky, dnes na utz vše v pořádku. dnes jsme 5+3😍
Vcera plno radosti,vecer mirne krvaceni,v noci taktéž a ted rano jen par kapek.bohuzel ze me vylitl kzs cehosi....obavam se ze je po😭😭😭a zase 6.ty tyden. S gynekologem jsem mluvila,dbam jeho rad,odpocivam a beru leky
Mate nejaky osvedceny tehu testy? ja asi wondfo a benu, driv byvaly dobry dr.max, ale ted sou docela nic moc, rano jsem si delala 10 a takova svetla carka, ktera odpovidala testu co mam ze 6.dne, ted jsem zkousela benu 25 a carka krasna...
@sonisek
@pipinka krasneho silvestra vam i ostatnim, my byli dneska na navsteve u babicky, brachy a nasich a pred chvili jsme dojeli. jsem ko, takze uz jen prasky a odpocinek. dala jsem si zmrzku, cesnekovy jednohubky a koukame na cirque de soleil a mame pohodicku.
Tak at je ten 2018 uspesnej a plnej zdravych deti a spokojenych rodicu!!!!
Hezky Novy rok vam vsem a at se vsechny konecne dockame toho miminka
@hribek krásný testiky 🙂 U tebe jsem věřila,že to vyjde ;) Po tom,co sis prožila,tak je to nádhera 🙂
Holky a do nového roku hlavně hodně zdravicka a ať je pro nás tento rok lepší 🙂
Já dneska 28dc a čekala jsem,že mrška dorazí a zatím nic...No snad přijde do středy,než půjdem na imuno...

@hribek No wau....desne zavidim a zaroven strasne moc gratuluju 😘 To budes rodit na me narozeniny 😉