icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

hribek
1. led 2018

@sonisek dekuju, ale myslim ze se najdou holky ktery na tom byly hur nez ja, ja uz aspon ditko mam. Ale verim ze letos se to povedem nam vsem, at uz driv nebo pozdeji.

sonisek
autor
2. led 2018

Tak ms dorazila vecer :( Člověk vždycky doufá....

pipinka
2. led 2018

@sonisek ale ne😢to me moc mrzi

hribek
2. led 2018

@sonisek to me mrzi 😕

sonisek
autor
2. led 2018

Holky,v poho 🙂 Můj sen je alespoň tento rok otěhotnět 🙂 Tak času dost 😀

sonisek
autor
2. led 2018

Tak s malým hrajeme dneska hry,co dostal na Vánoce. Já do toho vařím,peru,teď si jdu chvíli číst...zajdem nakoupit. Pohodička 🙂 A zítra zas škola a já jdu do práce až ve čtvrtek 🙂

hribek
2. led 2018

Me se dneska udelalo zle. Mamka jela do prace a mela nehodu. Narazila do ni pani z protismeru. Auto na odpis. Mamka trochu otresena. Ma narazeny lehce rameno ale celkove je v poradku.

handulkak
2. led 2018

@hribek tak hlavně, ze je v pořádku!

pipinka
2. led 2018

@hribek jejda, hlavně že je maminka v pořádku

pipinka
2. led 2018

Ahoj holk,jsem po kontrole .dnes jsme 5+5 a srdicko krasne bije.dostali jsme prukazku a mame hodne odpocivat

hribek
2. led 2018

@pipinka krasa gratuluju!

pipinka
2. led 2018

@hribek děkuji snad bude vše v pořádku

luciebx
2. led 2018

@pipinka super. Krasa

hribek
2. led 2018

U me dneska takto

pipinka
2. led 2018

@hribek parada

crazy_girl3
2. led 2018

@sonisek to mě mrzí :(

@hribek sakra, to je hrůza! A mě se každej diví, proč jsem šílela, že nový auto chci bezpečný..on i malej ťukanec je nebezpečnej, tak proč zbytečně riskovat! Maminka ať je brzo fit a tobě obrovitánsky gratuluju!!!!

@pipinka Nádhera! Vážně se šetři!

hribek
2. led 2018

@crazy_girl3 dekuju moc! Jj az ted si uvedomuju co vse se mohli stat😕 a je mi z toho do breku. Mela nad sebou hodne straznejch andelu😕

crazy_girl3
2. led 2018

@hribek Přesně! U mě je prostě bezpečnost v autě nade vše. Nikdy bych nekoupila sedačku v tescu za 1000 kč, za auto jsme raději dali víc peněz, ale v bezpečnosti je na špičce, pásáme se i do školky dvě ulice bočníma cestama...prostě zdraví máš jen jedno!

sonisek
autor
2. led 2018

@hribek tak hlavně,když mamce se nestalo nic vážného!! Hrůza co se stejně děje na silnicích :(

@pipinka moc gratuluji 🙂 Krásné zprávy! Ten pěkně odpočívej ;)

veeev
2. led 2018

Krasny vecer damy 🙂

@pipinka Moc moc gratuluji,je to super 😉

@hribek Testik je krasny,hned ten novy rok bude lepsi 🙂 A mamce posilam prani brzkeho uzdraveni. Nejhorsi je,ze si clovek dava sam pozor,jezdi bezpecne a stejne se najde nejaky pitomec,ktery to zkazi. Vzdyt to znam z nedavna...auto vem cert,hlavne ze je clovek ok 😉

@sonisek Je to hrozny...clovek porad doufa,jestli ten zazrak nahodou neprijde.....u mne je to to same. Doufam v novorocni zazrak...snad se nam letos povede 🙂 Kdy vubec mas to imuno? Ja budu teprve kolem 20teho volat,jestli uz jsou vysledky.

sonisek
autor
2. led 2018

@veeev my jdeme zítra na imuno v 9 🙂 Tak jsem zvědavá...
Určitě nám to letos vyjde ;)

veeev
2. led 2018

@sonisek No jsem zvedava,co nam z tech vysledku vlastne zjisti,reknou a budou dal delat. Ale porad verim,ze ten rok 2018 bude zlomovy 🙂 Dnes jsem si prepisovala diar a zaskrtavala si kdo kdy ma svatek a u tech nasich oblibenych jmen se vzdycky na chvili zastavila 😍

hribek
3. led 2018

Dobre ranko. Tak dneska sem si volala do caru a kontrola bude 22.1.je to za dlouho ale mela bych tou dobou byt uz 7+co tak aspon uz by mohlo neco byt videt.
Jsem v praci a jdu gruntovat at je tu poradek

luciebx
3. led 2018

@hribek já taky měla první utz později aby se případně vyloučili zda srdíčko je nebo není atd. Určitě bude vše v pořádku

sticker
sonisek
autor
3. led 2018

@hribek jejda, tak to máš čekání...ale to uteče 🙂

Tak my imuno za sebou, ale vědět více budeme až z výsledků. Jsem objednaná na 5.2. a uvidíme více. Paní doktorka byla příjemná, povídala si s námi, pohodička 🙂 A pak nám vzali krev, spermio...tam už s ním teda nechodím, lepší když je tam sám :D :D A pak jsme šli cournout po obchoďáku, koupili jsme si kalhoty, jeli na nudle a domů 🙂 Takový pohodový den 🙂

hribek
3. led 2018

@luciebx
@sonisek jj ono to utece, dodelavam dilnu abysme s kamoskou mohly zacit pracovat takze ty dny pomalu ale jiste utikaji. nejsem doma abych myslela jen na tehotenstvi coz je dobre 🙂 bych se zblaznila 😀

sonisek
autor
3. led 2018

Jasný,do práce je lepší chodit,aspoň člověk na to tolik nemyslí...
Já pomalu přemýšlím,že udělám malýmu k narozkám dort,než ho nechat dělat..vloni jsem mu nechala udelat a byl teda mnamkozni! Ale zkusila bych udělat něco na styl kinder apod.
Nemáte tip na nějaký dobrý korpus a krém?

brambora28
3. led 2018

@sonisek Ahoj, já dělám dorty, občas 🙂 jestli chceš, pošlu ti recept na čokoládový korpus. Krém já dělám vždy z Mascarpone a šlehačky, případně přidám tvaroh 😉 A ty ovocné promazavan ovocným rozvarem 🙂

sonisek
autor
3. led 2018

@brambora28 juuu,super...tak pošli prosím 🙂 Jsem přemýšlela udělat něco na styl schwarzwaldu,s tresnema a tak 🙂 mňamky. A z mascarpone a šlehačky jak? Já dorty nedělám,nemám na to talent 😀 Ale tohle bych zkusit chtěla no...

sonisek
autor
3. led 2018

Jakože skloubit 2 dorty dohromady...dokola naskládat trubičky nebo ten KitKat...a nahoru dat třeba ty vajíčka s lentilkami...🙂 představy dobrý,ale jaká bude realita 😀 Uvidíme 20.1. 😂

Strana