Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Tak ms dorazila vecer :( Člověk vždycky doufá....
Holky,v poho 🙂 Můj sen je alespoň tento rok otěhotnět 🙂 Tak času dost 😀
Tak s malým hrajeme dneska hry,co dostal na Vánoce. Já do toho vařím,peru,teď si jdu chvíli číst...zajdem nakoupit. Pohodička 🙂 A zítra zas škola a já jdu do práce až ve čtvrtek 🙂
@crazy_girl3 dekuju moc! Jj az ted si uvedomuju co vse se mohli stat😕 a je mi z toho do breku. Mela nad sebou hodne straznejch andelu😕
@hribek Přesně! U mě je prostě bezpečnost v autě nade vše. Nikdy bych nekoupila sedačku v tescu za 1000 kč, za auto jsme raději dali víc peněz, ale v bezpečnosti je na špičce, pásáme se i do školky dvě ulice bočníma cestama...prostě zdraví máš jen jedno!
Krasny vecer damy 🙂
@pipinka Moc moc gratuluji,je to super 😉
@hribek Testik je krasny,hned ten novy rok bude lepsi 🙂 A mamce posilam prani brzkeho uzdraveni. Nejhorsi je,ze si clovek dava sam pozor,jezdi bezpecne a stejne se najde nejaky pitomec,ktery to zkazi. Vzdyt to znam z nedavna...auto vem cert,hlavne ze je clovek ok 😉
@sonisek Je to hrozny...clovek porad doufa,jestli ten zazrak nahodou neprijde.....u mne je to to same. Doufam v novorocni zazrak...snad se nam letos povede 🙂 Kdy vubec mas to imuno? Ja budu teprve kolem 20teho volat,jestli uz jsou vysledky.
Dobre ranko. Tak dneska sem si volala do caru a kontrola bude 22.1.je to za dlouho ale mela bych tou dobou byt uz 7+co tak aspon uz by mohlo neco byt videt.
Jsem v praci a jdu gruntovat at je tu poradek
@hribek jejda, tak to máš čekání...ale to uteče 🙂
Tak my imuno za sebou, ale vědět více budeme až z výsledků. Jsem objednaná na 5.2. a uvidíme více. Paní doktorka byla příjemná, povídala si s námi, pohodička 🙂 A pak nám vzali krev, spermio...tam už s ním teda nechodím, lepší když je tam sám :D :D A pak jsme šli cournout po obchoďáku, koupili jsme si kalhoty, jeli na nudle a domů 🙂 Takový pohodový den 🙂
Jasný,do práce je lepší chodit,aspoň člověk na to tolik nemyslí...
Já pomalu přemýšlím,že udělám malýmu k narozkám dort,než ho nechat dělat..vloni jsem mu nechala udelat a byl teda mnamkozni! Ale zkusila bych udělat něco na styl kinder apod.
Nemáte tip na nějaký dobrý korpus a krém?
@sonisek Ahoj, já dělám dorty, občas 🙂 jestli chceš, pošlu ti recept na čokoládový korpus. Krém já dělám vždy z Mascarpone a šlehačky, případně přidám tvaroh 😉 A ty ovocné promazavan ovocným rozvarem 🙂
@brambora28 juuu,super...tak pošli prosím 🙂 Jsem přemýšlela udělat něco na styl schwarzwaldu,s tresnema a tak 🙂 mňamky. A z mascarpone a šlehačky jak? Já dorty nedělám,nemám na to talent 😀 Ale tohle bych zkusit chtěla no...

@sonisek dekuju, ale myslim ze se najdou holky ktery na tom byly hur nez ja, ja uz aspon ditko mam. Ale verim ze letos se to povedem nam vsem, at uz driv nebo pozdeji.