Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@brrbrr Super zpráva. Moc na tebe myslím, aby vše dopadlo dobře!!
Ahoj devcata.... Tak jsem si uz delala nadeje....5 dni zpozdeni MS (coz ja nemivam), tak jsem si rikala,ze by novorocni zazrak?A ona ta potvora dnes vecer dorazila tak,ze jsem rano sotva vstala. Bylo mi az na zvraceni. Takze na zazraky prestavam verit 🙂 Ale jinak vysledky z imuna uz mame,takze v utery nastup k doktorce a snad se neco noveho dozvim a naplanujeme dalsi pokus 🙂 A do toho moje dve hodne dobre kamaradky,ktere jsou obe tehotne, rekly,ze cekaji holcicku. Potvory 🙂
@sonisek Ty potvory...at uz konecne taky neprijdou. Jsem zvedava na ty vysledky z imuna. Kdy jdes vlastne ty? 🙂
Ja dnes trochu studovala....drzim uz par dni program - Whole30 (stravovani) a ted jsem se docetla,ze ten muj problem s polycystickyma vajecnikama muze i zhorsovat prijem cukru. Takze by mi tenhle stravovaci program mohl pomoci. Asi ho budu drzet delsi dobu 🙂 Nejak me to tenhle cyklus zase semlelo,tak zjistuju kde co 🙂
Tak mam po imunu a vytvarim pry nejake protilatky proti partnerovi. Takze nasazeny kortikoidy (😓) a pak dalsi pokus. Pry ty protilatky budou kortikoidy potlaceny. Tak uvidime. Ale nakonec mi to dobre vyslo, protoze ted mi konci MS a kortikoidy mam brat minimalne tri tydny pred dalsim pokusem,takze jsem uz objednana na utz pred dalsi MS v unoru (coz casove vyjde) a kdyz bude vse ok,tak v breznu jdeme na to 😍
@sonisek Jestli myslis,jak se jmenujou ty kortikoidy,tak je to Medrol. Hned zitra rano je zacinam brat. Musis pak dat vedet,jak jste dopadli vy.
Hrensko je krasne. U nas vitezi vzdy Sumava. Tu milujeme. Radi bychom tam poridili i chatu,ale nejak se nam zatim nic nelibi. Ale nejsme moc planovaci,takze dovolenou nechavame vzdy na posledni chvili podle toho,kam chceme. Uvidime,jestli letos zvitezi opet Cechy nebo more 🙂
Ahojky,tak já jsem z imunologického hlediska ok,manžel ty spermie blbě pohyblivé,nevidí důvod proč by ivf nemělo vyjít. Takže jsem se šla rovnou objednat na konzultaci s výsledky z imuna,tak 22.2. pojedu. Prý ať manžel nenosí mobil v kapse u kalhot...a doporučila bastit Selzink,a vitamín E a kotvičník...tak jako de facto to bere pořád no...to pro nás není nic nového. Takže jsem zvědavá jak to dopadne. Navíc jsem objednala na začátku března víkend ve Varech,sami dva a zrovna budu kolem 11 DC 😀
@sonisek No tak to je ale pozitivni,ze imuno dobry,ne? 🙂 Tak nam ten druhy pokus snad vyjde obema. Hezky u sebe vse mame, ja jdu na utz 19.2. a pak se rozhodne co a jak. Pritel ji taky kotvicnik a zinek se selenem (taky ma horsi spermio). Ja ted teda jen kyselinu listovou a ty jejich kortikoidy. Tak uvidime.....pritel ma v praci kolegu,ktery mel skoro to same a ted uz maji lezouci dvojcatka 🙂 A o mobilu u kalhot jsem cetla....pry ten mobil desne zahriva spermie. Pritel je zase blazen do cyklistiky....to taky nic moc ☹
Jinak preji plodny vikend....snad bude uspesny 🙂
@crazy_girl3
@hribek
@sonisek Děkuju moc za podporu holky. Radši jsem sem teď ani nechodila. Testovat mám až v pátek ráno před odběrem krve v Caru. Doufám že to vydržím. Ta nejistota je hrozná a čekání ještě horší. Samozřejmě se strašně sleduju a už mi z toho hrabe. Pobolívají mě prsa a levá strana břicha jakoby tlačí a občas píchne. Ale ne furt, má to různé intenzity. Jenže minule jsem měla i větší příznaky (žáha, špatně od žaludku) a nebylo to nic nakonec. Sestřička v Caru říkala, že tyhle příznaky vyvolávají hormony které beru, takže nejsou vůbec směrodatné 🙂 Ach jo, to čekání furt na něco mě jednou zabije...
@brrbrr ty jo, jsi dobrá, žes vydržela tak dlouho netestovat!! Dobře to dopadne, musí!!
@crazy_girl3
@veeev Děkuju vám holky,ale bohužel to nepomohlo. Krev je zase negativní. Naštěstí doktor souhlasil, že můžeme zahájit další ket cyklus hned. Takže v pátek jsem po výsledku krve vysadila léky, v sobotu začátek MS a dnes v neděli začínám zas brát estrofem. Máme poslední 4jednodenní embryjka, poslední pokus před další stimulací na druhé IVF.
@brrbrr To mě moc mrzí :(

@petruska23 @hribek No já jdu na transfer zítra v 8:30. Před chvílí jsem volala do caru a Dr. říkal, že 1embryjko vypadá v pohodě,ale další 3 se asi zastaví. A to je noc ze 4teho na 5ty den nejhorší-takze dnes v noci. Tak doufám, že to jedno vydrží,aby vůbec transfer proběhl...