icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

sonisek
autor
12. únor 2018

@brrbrr to mě mrzí :( tak jen směle dál ;)

veeev
19. únor 2018

Ahoj holky....tak dnes navsteva Podoli. Vajecniky vypadaji dobre (zadna cysta), takze cekam na MS a v breznu dalsi pokus. Zvysili mi davky na stimulaci....Ovaleap, tak uvidime. Snad to tim imunem podchytili. Jsem docela v klidu, jak uz vim, do ceho jdu, ale zaroven jsem lehce nervozni....jak to asi vsechno zase dopadne. No, co se ma stat se stane, tak tfuj tfuj 😊✊

sonisek
autor
19. únor 2018

@veeev tak držím palce 🙂 tak už začneš pichat s příchodem ms?

veeev
19. únor 2018

@sonisek Jojo, MS cekam kolem 23.2.,tak uz mam doma pripraveno 😉

sonisek
autor
20. únor 2018

@veeev ty se maaaaas 🙂

A já vůbec nevím,zda ve čtvrtek budu moci jet do centra,protože mi malej lehnul a má hnusný kašel a horečky. Měl jet dnes k babi,tak nikam nejede. A samotneho se mi ho tu nechat nechce. Kdyby byl zdravý,tak jo,to je pohoda,ale s tím kašlem.

veeev
20. únor 2018

@sonisek No hlavne, abys to nechytla od nej. To je mozna lepsi to odlozit o ten mesic. Ja jsem si asi totalni upravou jidelnicku rozhodila cyklus, takze minuly mesic 5 dni zpozdeni a tenhle mesic jsem to dostala dnes....o 3 dny driv. No, takze zitra zacinam s injekcema. Jsem z toho nejaka nesva...asi se zase bojim, jak to dopadne.

crazy_girl3
20. únor 2018

@veeev myslím na tebe! Já bych na jednu stranu chtěla další KET, hrozně chci mimi, ale na druhou stranu se bojím, že to zase nevyjde a psychicky na to ještě asi nejsem připravená :(

sonisek
autor
20. únor 2018

Tak jsem se preobjednala a jdu za 14 dní...čekala jsem,že bude volno až za mesic.,tak aspoň že tak...

@veeev a co jsi změnila na jídelníčku?
@crazy_girl3 neboj,to vyjde 🙂 musíme myslet pozitivne

veeev
22. únor 2018

@crazy_girl3 Já se taky bojím, že to nevyjde....ale říkám si co kdyby. Hlavně by bylo strašně fajn, kdyby se jim podařilo získat něco na zamražení....minule zbylo jen jedno, co nevyšlo, tak teď když to máme podchycené i z imuna, tak snad 🙂 Musíme tomu věřit, že to jednou vyjde. Ale asi je opravdu lepší jít do dalšího pokusu, až se psychika trochu srovná....věřím, že i to má na to hrozně velký vliv 👍

@sonisek Tak to je paráda, dva týdny utečou jako nic 😉 Já teď držela takový 30denní program - Whole 30 se to jmenuje. A vlastně vynecháš všechen cukr, mléčné výrobky, obiloviny a luštěniny (takže můžeš jen maso, ovoce, zeleninu, vejce, oříšky a zdravé tuky).....je to takové složitější. Ale hodně to prý pomáhá na různé věci....jednou z nich jsou i ty moje proklaté polycystické vaječníky, tak uvidíme (ty prý zhoršuje také hodně cukr). Ale vyhovuje mi to, takže se vlastně takhle stravuju dál, akorát výjimečně poruším. A tajně doufám 😉 Navíc jsem začala měnit drogerii za eko a bio......snažím se vyvarovat všecho, co to jen jde. Vím, že to nejde se vším, ale aspoň částečně 😅

sonisek
autor
22. únor 2018

@veeev jak jde píchánícko? Já se na další těším,když vím,do čeho jdu a že to není vlastně tak strašný 🙂

crazy_girl3
23. únor 2018

@sonisek viď? Švagrvá před 5t lety popisovala IVF jako něco šíleného a druhé kvůli tomu mít nechce, e to bylo hrozné. Já když na to zpětně koukám, tak to zas taková šílenost není...Nevím no...Až na ten špatný konec z nás. Ale u nich to vše vyšlo na poprvé, tak nevím no...klidně bych do tebe napíchala kamion jehel, jen kdyby to vyšlo :(

veeev
23. únor 2018

@sonisek Pichanicko jde v pohode....nejak to je vic v klidu nez napoprve. Dokonce jsem na prvni injekci malem zapomnela 😂 V pondeli jdu na utz, tak pak napisu, jak reaguju 😉

@crazy_girl3 Ja to taky nevidim jako neco sileneho. Samozrejme to neni nic prijemneho,ale da se to v klidu zvladnout. Jedine,ceho bych se klidne vyhla,tak je odber vajicek....to me bolelo bricho jeste pet dni potom. Ale zazila jsem uz horsi bolest.

hribek
23. únor 2018

@veeev
@sonisek
@crazy_girl3 holky moc vam drzim palce at to tentokrat vyjde!!!!

veeev
23. únor 2018

@hribek Dekujeme 😊 Musime se k tobe pridat 😉

hribek
23. únor 2018

@veeev no to teda! 🙂 ale verim ze to ted date!!! ja se ted desim screeningu jestli to vsechno dobre dopadne tak to pujdu zapit.... dzusem 🙂

veeev
23. únor 2018

@hribek Tak si dzusem na tebe taky pripiju 😉 Urcite bude vse v poradku. Doufam, ze nam to vyjde...nevim, jak bych to zvladla, kdyby se to nepovedlo. Asi bych si poridila psa 😂

sonisek
autor
23. únor 2018

@hribek a kdy jdeš na screening? Tak ať je vše v pořádku

teď mi tu říkal kamarád v práci,že jedna holka,co k nám chodí na brigádu,tak je těhotná...ona ve tretaku,je v 8tt a prý s tím klukem ale už není...no mazec...to mi tak naštve,že takovýhle holky jsou těhotný hned :(

sonisek
autor
23. únor 2018

Já se třeba i hrozně děsila té narkózy,ale nakonec taky pohoda,jen kdyby mi napichli dobře žílu...

@veeev tak jsem zvědavá,jak ti to vyjde teďka s vajíčkama..hlavně,ať jich máš dost a případně do mrazácku.

veeev
23. únor 2018

@sonisek To me taky vzdycky zamrzi, kdyz se o nekoho nekdo jen "otre" a je z toho tehotenstvi. Ale ma to tak asi byt....pro nas je to taky nekde pripraveno 😊
Narkozy jsem se taky desila (byla to prvni v zivote),ale nastesti vse ok. Doufam, ze to i ted bude ok. Minule bylo zralych 9 vajicek, tak kdyz ted zvedli hormony,tak snad jich bude vic a hlavne jich vic vydrzi ✊ I kdyz,musim byt pripravena na obe varianty....i tu spatnou. Ale snad na ni nedojde 😆 Ale ja proste nejak verim, ze na mne nekde cekaji dvojcatka 😂

hribek
24. únor 2018

@veeev
@sonisek jdu 6.3. Diky. A nechavate si delat pgs? A prodlouzenou kultivaci? Sice to stalo prachy ale prijde me ze to ma smysl. Verim ze to ted uz dopadne. Uz vite do ceho jdete a telo nebude v takovym soku😉moc moc na vas myslim!

veeev
24. únor 2018

@hribek Urcite budeme mit opet ICSI,prodlouzenou kultivaci a mozna si priplatime i kontinualni monitoring embrii. PGS zatim ne, to prijde na radu kdyztak priste......kdyby to nahodou nevyslo. Ale premyslim,jestli nezkusime i embryoglue. I kdyby to zvysilo sance jen o par procent. Ale teda ty hormony mi ted davaji....zase jsem uplne mimo, "nevyvazena" a bulim u vseho 😂

hribek
24. únor 2018

@veeev me prave rikal doktor, ze je to celkem zbytecny to embryoglue, ze to pomaha tak v 5-10%. ptala jsem se ho na to, abych mela jistotu ze jsem udelala vse. spis mi doporucoval to pgs. a je fakt ze nam to jedno vyslo uplne zdravy a to druhy s malou mozaikou. ted na screening jdu s vetsim klidem ze prcka na ty vyvojovy vady mame vicemene vysetreny a downuv syndrom by mit nemel.
drzim pesti at je tento pokus ten stastnej!

veeev
25. únor 2018

@hribek Nam prave taky pri prvnim pokusu rikala doktorka,ze si mysli,ze je to embryoglue zbytecne. Ale pokud to zvysi sanci byt o par procent,tak to asi zkusime. Ja doufam, ze podchytili vse tim imunem....no, do mesice uvidime 😀
U tebe to vsechno klaplo krasne, takze i screening bude bez chybicky 😉

hribek
25. únor 2018

@veeev snad jo, dam vedet 🙂 budu vas sledovat a drzet palce!!!

veeev
26. únor 2018

Tak hlasim dobre zpravy 😊 Dnes po kontrole sliznice pry krasna a celkem to zatim vypada na 14 folikulu a v patek asi odber. Tak snad to vsechno bude porad super 😍

sonisek
autor
26. únor 2018

@veeev tak to jsou skvělé zprávy 🙂 Na kdy by byl odběr??

Já padla .... Chřipka se přehoupla z malýho na mě... A MS ještě nepřišla,jsem 30dc a většinou 28dc tu je...tak asi se nachlazením zpozdila...

veeev
26. únor 2018

@sonisek Odber by mel byt nejspis v patek. Jeste jdu na kontrolu ve stredu, tak tam se to upresni.
Tak hlavne, at jsi brzy fit 😉 Treba MS ani nedorazi 🤗✊

sonisek
autor
27. únor 2018

@veeev test neg, klasika...jsem nevydrzela a udelala ho a uz doma zadnej nemam 🙂

veeev
27. únor 2018

@sonisek Potvora jedna....taky jsem si delala vzdy nadeje. Ale nez jsem se dostala k testu,tak vzdycky dorazila. Ted se upinam k dalsimu pokusu, protoze mam nafoukle bricho a desne me boli. Tak je to doufam znameni, ze jich tam tech vajicek bude spousty 😉

sonisek
autor
27. únor 2018

@veeev a kdy pichas,večer? Určitě to teď vyjde,věř tomu 🙂

Strana