icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

nita1984
6. kvě 2018

@sonisek Plzeňská centra neznám, ale držím palce. Jj, je to super, ale tím, že už jsem to zažila, v prvním cyklu mrazili taky 7, tak už jsem skeptická. Nic to neznamená. Jen strašně moc peněz.

sonisek
autor
6. kvě 2018

@nita1984 a ty chodíš kam?

nita1984
6. kvě 2018

@sonisek první IVF jsme měli v Podolí, ale nechtěli řešit moje opakované biochemické a ZT, tak jsme přešli do Iscare a jsem maximálně spokojená. Přišlo se na drobný problém v mojí imunitě, který jsme přeléčili, tak uvidíme jak to dopadne tentokrát

sonisek
autor
6. kvě 2018

@nita1984 mně de facto na nic nepřišli....a manžel má blbý spermiogram,tak nevím proč embrya nevydrží a proč se ve mě neudrží... :(

nita1984
6. kvě 2018

@sonisek delali ti vyšetření na imunologii, genetiku, trombofilni mutace?

sonisek
autor
6. kvě 2018

@nita1984 imuno,genetiku vše mamem oba dva...trombofilni mutace nevím? To se nedělá v rámci imuna třeba? Se budu muset podívat do těch všech papíru.

nita1984
6. kvě 2018

@sonisek ty mají často vliv na potracení, ale to asi nebude tvůj problém, když u vás nevydrží embrya. Jinak se dělají v ramci genetiky, ale nedělají je vždycky

hribek
6. kvě 2018

@sonisek nam mutace delali v ramci genetiky a nebo hematologie, ted uz nevim

sonisek
autor
6. kvě 2018

Tak jsem prozkoumala papíry a ty mutace nám dělali na genetice. Já jsem ok. Manzovi našli nějakou variantu genu od cystické fibrózy,ale mně ne,takže to je v pohodě. To jen kdybych to měla taky,tak je šance,že to naše dítě bude mít.

sonisek
autor
6. kvě 2018

@hribek už máš malou doma?

hribek
6. kvě 2018

@sonisek jj a vzdycky nez se adaptuje zpet na domaci prostredi tak je veselo. navic ji zacina puberta takova ta pred tou klasickou a je to fakt super. evidentne mame doma individualitu 😀 jako je super ze je sebevedoma, ale nekdy je na muj vkus az moc.

veeev
6. kvě 2018

@sonisek Tak to me moc mrzi. Jak je mozne, ze to mame vzdy stejne....2. IVF, vzdy jen jedno embryo, zadny mrazacek a nevyslo to. Proste na podzim je to jasne. Ja cekam na ta dvojcata a tobe to tim padem musi taky vyjit 😊

veeev
6. kvě 2018

@nita1984 Drzim moc palce 😉

veeev
6. kvě 2018

Holky, jsme tu vazne nejaka prokleta skupina. Ale to znamena, ze se vse musi jednou obratit. Takze verme v rok 2018 🤗

sonisek
autor
7. kvě 2018

@veeev já už jsem taky říkala,že jestli se dostaneme na větší počet než 1 embryo,tak si nechám zavést 2 😂😂😂

sonisek
autor
7. kvě 2018

Tak já už čekám na výsledek z krve,tak kolem půl 9 by mělo být jasno. Tak jsem šla ven se projít a čerpat energii ze sluníčka 🙂 A vtipná ta sestra,jak se vždycky ptá,nekrvacite? Test jste si nedělala? Já myslela,že je normální,že když se berou nějaké hormony vaginálně,tak to menses brzdí,nebo ne?

nita1984
7. kvě 2018

@sonisek není to pravda, já třeba klidně dostanu MS i přes utrogestan.

sonisek
autor
7. kvě 2018

@nita1984 akorát si moc nejsem jistá,kdy bych to měla dostat ...OPU se bere jako ovulace,takže cca 13.den?

veeev
7. kvě 2018

@sonisek My u 3. IVF zkusíme prý zavést cca 3 denní embrya, protože v té fázi začínají odcházet, tak prý by jim u mě mohlo být lépe 🙂 V tu dobu je jich víc, takže určitě jdu do dvou. Já vždycky chtěla dvojčata. A hlavně, nemusela bych tohle absolvovat znovu a mělo bych to všechno jedním vrzem 🙂
A jinak, já to při obou IVF dostala dřív, než jsem šla na krev a než jsem vysadila Utrogestan. U 1. IVF to bylo o 2 dny a u 2. IVF to bylo dokonce o 5 dní dřív ☹
Tak se drž, užívej si krásného počasí....a pokud krev dopadne blbě, tak si říkej, že si aspoň můžeme užít nádherného léta se vším všudy 🙂

nita1984
7. kvě 2018

@sonisek jj, tak bych to cca počítala

sonisek
autor
7. kvě 2018

Samozřejmě negativní,ale člověk je na to připravený. Jedu domů,uvařím a umyju okna 😂

sonisek
autor
7. kvě 2018

Já si taky říkám,bude léto,nemusím být na neschopence ;)

A dr.mi říká,chcete pokračovat,jako další pokus? Tak jsem řekla,že kdyžtak po létě. Možná teda půjdem jinam.

sonisek
autor
8. kvě 2018

Holky, tak jsem si myslela, že jsem včera dostala menses, protože v poledne jsem. Ela jasnou krev na papíře. Pak ještě jednou a až doteď nic. Čím by to mohlo být? Já už se radovala, že aspoň ta ms přijde v pohodě.

sonisek
autor
9. kvě 2018

Holky,tak jedu zase do práce...sice dnes taková kratší směna,ale na rozjížďku dobrý 😀

avalon07
9. kvě 2018

@veeev Holky nejste. Zacinala jsem v teto skupine take a v patek zacinam 28.tyden. Takze hlavu vzhuru!!!! Ja myslela, ze se to taky nepovede a povedlo z KETu z posledniho vajicka. Snad jsem vam vsem dodala alespon kapicku pozitivni energie a mysleni.

sonisek
autor
9. kvě 2018

Tak jsem dnes rovnou volala do nového centra,tak 13.6. jdeme na první konzultaci. Prý si mám vzít doporučení od gynekologa,ale asi ho už nemám? Když jsem ho dala v Natu...kdyžtak si zajdu na gyndu,protože moje gyndarka a IVF centrum jsou v jedné ulici :D

crazy_girl3
10. kvě 2018

@sonisek jsem žádné doporučení neměla. podle mě to třeba není

luccak
10. kvě 2018

Zdravím holčiny.... jsem též po druhém pokusu - nezadařilo se.... 13.4. ET a za 14 dní na testu jedna čárka, s lehkým krvácením a následně menzes... teď jsem necelý týden po konci menzes, kdy opět krvácím... se z toho pos.... Měla jste to některá též? se mi tam asi udělala cysta... budu muset na gyndu.... A co teď jinak? budete sebe a partnera/manžela fedrovat vitamíny, bylinky?? aby se zadařil třetí pokus.... Při prvním jsem měla jen jedno embryjko a při druhém byly tři - jedno zavedeno a zbylé nepřežily čtvrtý den, takže na KET nic.... jsou to starosti, ale musíme to vydržet.... držíme si palečky...

sonisek
autor
10. kvě 2018

@luccak tak koukám,že to už jsme tady tři se stejným problémem...2 pokusy,jedno embryo,nic k zamrazeni :( Já třeba v pondělí lehce krvácela,ale nerozjelo se...a včera jsem začala znova krvácet a to už se rozjelo,ale břicho mi bolí fest,že jsem si ráno v půl 6 brala prášek :( My teda měníme i CAR,tak snad tam to půjde lepe,slyším na to poslední dobou lepší ohlasy než tam kde jsme byli doposud.

veeev
10. kvě 2018

@avalon07 Jeee, tak to moc gratuluju 😍 A kolik jsi mela celkem ET/KET? To vis, ze verime,ze to jednou vyjde. Jen je docela deprimujici, ze pokazde nezustane ni do mrazaku. Ale ono se povede 😉

Strana