Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Tak jsem prozkoumala papíry a ty mutace nám dělali na genetice. Já jsem ok. Manzovi našli nějakou variantu genu od cystické fibrózy,ale mně ne,takže to je v pohodě. To jen kdybych to měla taky,tak je šance,že to naše dítě bude mít.
Holky, jsme tu vazne nejaka prokleta skupina. Ale to znamena, ze se vse musi jednou obratit. Takze verme v rok 2018 🤗
Tak já už čekám na výsledek z krve,tak kolem půl 9 by mělo být jasno. Tak jsem šla ven se projít a čerpat energii ze sluníčka 🙂 A vtipná ta sestra,jak se vždycky ptá,nekrvacite? Test jste si nedělala? Já myslela,že je normální,že když se berou nějaké hormony vaginálně,tak to menses brzdí,nebo ne?
@sonisek My u 3. IVF zkusíme prý zavést cca 3 denní embrya, protože v té fázi začínají odcházet, tak prý by jim u mě mohlo být lépe 🙂 V tu dobu je jich víc, takže určitě jdu do dvou. Já vždycky chtěla dvojčata. A hlavně, nemusela bych tohle absolvovat znovu a mělo bych to všechno jedním vrzem 🙂
A jinak, já to při obou IVF dostala dřív, než jsem šla na krev a než jsem vysadila Utrogestan. U 1. IVF to bylo o 2 dny a u 2. IVF to bylo dokonce o 5 dní dřív ☹
Tak se drž, užívej si krásného počasí....a pokud krev dopadne blbě, tak si říkej, že si aspoň můžeme užít nádherného léta se vším všudy 🙂
Samozřejmě negativní,ale člověk je na to připravený. Jedu domů,uvařím a umyju okna 😂
Já si taky říkám,bude léto,nemusím být na neschopence ;)
A dr.mi říká,chcete pokračovat,jako další pokus? Tak jsem řekla,že kdyžtak po létě. Možná teda půjdem jinam.
Holky, tak jsem si myslela, že jsem včera dostala menses, protože v poledne jsem. Ela jasnou krev na papíře. Pak ještě jednou a až doteď nic. Čím by to mohlo být? Já už se radovala, že aspoň ta ms přijde v pohodě.
Holky,tak jedu zase do práce...sice dnes taková kratší směna,ale na rozjížďku dobrý 😀
Tak jsem dnes rovnou volala do nového centra,tak 13.6. jdeme na první konzultaci. Prý si mám vzít doporučení od gynekologa,ale asi ho už nemám? Když jsem ho dala v Natu...kdyžtak si zajdu na gyndu,protože moje gyndarka a IVF centrum jsou v jedné ulici :D
@sonisek jsem žádné doporučení neměla. podle mě to třeba není
Zdravím holčiny.... jsem též po druhém pokusu - nezadařilo se.... 13.4. ET a za 14 dní na testu jedna čárka, s lehkým krvácením a následně menzes... teď jsem necelý týden po konci menzes, kdy opět krvácím... se z toho pos.... Měla jste to některá též? se mi tam asi udělala cysta... budu muset na gyndu.... A co teď jinak? budete sebe a partnera/manžela fedrovat vitamíny, bylinky?? aby se zadařil třetí pokus.... Při prvním jsem měla jen jedno embryjko a při druhém byly tři - jedno zavedeno a zbylé nepřežily čtvrtý den, takže na KET nic.... jsou to starosti, ale musíme to vydržet.... držíme si palečky...
@luccak tak koukám,že to už jsme tady tři se stejným problémem...2 pokusy,jedno embryo,nic k zamrazeni :( Já třeba v pondělí lehce krvácela,ale nerozjelo se...a včera jsem začala znova krvácet a to už se rozjelo,ale břicho mi bolí fest,že jsem si ráno v půl 6 brala prášek :( My teda měníme i CAR,tak snad tam to půjde lepe,slyším na to poslední dobou lepší ohlasy než tam kde jsme byli doposud.

@sonisek Plzeňská centra neznám, ale držím palce. Jj, je to super, ale tím, že už jsem to zažila, v prvním cyklu mrazili taky 7, tak už jsem skeptická. Nic to neznamená. Jen strašně moc peněz.