Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@sonisek no nic moc o tom neni psano, jen tohle:
Deficit MBL zvyšuje u postižených pacientů vnímavost k respiračním infekcím a způsobuje vyšší náchylnost k některým dalším infekčním, autoimunitním a alergickým onemocněním, případně zhoršuje jejich průběh. Projevy imunodeficitu jsou častější u dětí, u dospělých je většinou kompenzován jinými mechanismy imunitního systému.
Dr mi rikala ze sem mohla mivat horsi prubeh nemoci jako mala, ale nevim .... Zitra ji mam volat jestli mam nejaky dotazy, a pokud ne, posle mi erecepty a v Unice se pak budu domlouvat s dr kdy bude KET.
Holky,co chodíte do práce,kdy vstavate a kdy jste doma? Jen tak zkoumám....já vstávám s malým v 5:45 a doma jsme v 16:45 😯 jako šílený a mne se pak tak nic nechce :( včera jsme jeli na kole k rybníkům,ale dnes teda valendo doma... Tak jsem aspoň vytrela,sklidíme myčku at mám pocit něcodelani 😀
A jsem rozhodnuta,že pojedem v červenci na nějaký last ... Malý bude u táty skoro 3 týdny,tak týden dáme voraz...tak snad to klapne...
@danaet Je, ja taky brala Medrol. Pry jsem vytvarela protilatky proti partnerovym spermiim. A prelecenim by to melo byt v pohode. Tak uvidime. Ted zase budu muset mazat Testimem,chybi mi testosteron. Porad neco. Ale na podzim je jasny, ze nam urcite vyjdou ta dvojcatka 🙂 A tobe drzim pesti k tomu synackovi. Musi to vyjit 🙂 My se teda snazime cca 3 roky, to je oproti tvym 8 letum prd, tak drzim moc palce 👍
@sonisek Ahoj...s tim vstavanim a prijezdem domu....ja vstavam nejdele v 5:30 a domu prijizdime kolem 18:15. Je to silene. Jen do prace to mam cca hodinu ctvrt. Doma pak jeste nejaky sport (beh nebo trenazer na kolo),poklidit,uvarit a vecer padnu ve 23 hod do postele uplne vyrizena 🙂
@sonisek já vstávám taky tak 5,45, doma kolem 16, pracuju jen na 6 hodin, ale včas jsem z práce nešla ani nepamatuju. Pak ještě doma většinou čumím do pC :(
tak ja nastesti zavru v praci dvere a nemusim nic doma resit, to je zase vyhoda :D Ale zase u nas jsem jedna, ktera umi poradne s jednim programem na faktury plus sefik, a jak jsem byla pri druhem pokusu na neschopence, tak jsem mu akorat z domova zadala asi pet faktur, abych mu ulehcila praci na konci mesice, ale dneska jsem to zvladla jeste tam.
A ja mam patek, sobota i nedele volno, nasi jedou na vikend pryc a my tam jedeme hlidat barak 🙂 Snad nebudou moc bourky a lejt, at muzem do bazenu. Jedu s malym, berem jeste neter a manzilek prijede po odpoledni zitra.
@sonisek ja ted chodim pondeli a ctvrtek pict chleba, tak v pondeli stavam po 5 a ctvrtky pred 5. je to docela nezvyk. ted do toho mame i postriky vinne revy a jablek. ted jede chlap na tyden do recka na lod a je to cely na me, jeste ze mi bracha s kamosem pomuzou, strika se reva a je to z kopecka do kopecka tak na 2-3 hodky obden. tak aspon kila jdou dolu rychleji.
dr mi psala ze fraxiparin od KET a Subcuvia budu brat tyden po ketu kazdej tyden
@veeev jj ja vnitrne vedela ze je neco spatne a ze by se to melo ukazat a sem stastna ze se to ukazalo, aspon se maji dr od ceho odpichnout.
@veeev já mám medrol preventivně, protože jsem vytvářela protilátky na směs cizích spermií. Což je paradox, protože na trofoblast ok, na manželovy spermie ok a beru medrol na směs cizích spermií. Ale co už :D třeba se to tak dává preventivně, pro případ, že by se nakonec rozvinula imunita i na to ostatní. Děkuji moc, snad už se povede. Dneska se mi zdálo, že jsem těhotná :D, už na to moc myslím asi. Já to tak neberu. Někoho deptá, že se mu to nedaří 1 měsíc, někoho půl roku, někoho x let. Každá to má jinak nastaveno a na čas v tom nejde hledět. Stres je to v každém případě a neberu to tak, že mám na to větší nárok, když se nám nedaří 8 let. Miminko přeju všem, kteří po něm touží a těší se na něj, dají mu lásku a péči a vychovají z něj dobrého člověka. Držím pěsti, ať ta mast působí dobře a na podzim teda obří dálnice s dvojčátky 🙂
Ahojky, tak já dneska 27dc a čekám na příchod ms,břicho poboliva,jednou vlevo,jednou vpravo. No kéž bych to nedostala,ale to se asi nestane 😀
O víkendu jsme hlidalli našim barák,tak to bylo fajn,měli jsme s sebou i neteř,tak se aspoň děti koupaly. A příští víkend nás malej tam zas pojede s mou ségrou. Takže pohodka.
Nevím,jestli jsem psala,že chceme v červenci k moři,na last Minute,a fakt se těším,jen my dva. Malý bude u táty. Tak uvidíme co chytne zajímavého,ale ráda bych Řecko, Španělsko..jinam nevím,mě to moc neláká,ta severní Afrika,Turecko...
@sonisek Ja jsem 25 dc,mam to dostat ve ctvrtek. A uz asi tri dny me desne boli prsa a jsou natekla. Od vcera bolest vajecniku....silena. Dnes bolest bricha jakk pred MS. Taky si rikam, co kdyby nahodou, ale ocekavam, ze to zitra dostanu. Dve kmosky uz maji porod za sebou, tak jdu okouknout zitra mimco a hlavne si ho pomuchlovat. Vcera jsem to trochu obulela, ale dnes uz je to lepsi.....
Tak co vy devcata, jak jste na tom?
@sonisek letí to hrozně. Kdyby první IVF dopadlo dobře, tak už pomalu nastupuju na mateřskou
@sonisek
@crazy_girl3 Taky jsem to ted nedavno pocitala,ze pri prvnim IVF bych mela cca mesic do porodu, pri druhem bych koncila prvni trimestr. No....nesmime o tom takhle premyslet. Ono se zadari 😉 Ja si dneska byla v porodnici pochovat kamaradky holcicku. No je to bobik. Silene jsem tam vsem zavidela,ale uz je to moje hormonalni rozpolozeni lepsi nez vcera (asi to bude tim, ze jsem to uz dostala) 😑
Ahoj holky tak po dnešním utz sliznice přes 10 mm a v pondělí jdu na KET, pokud se embryjko rozmrazí.
@danaet budu držet pěsti!!
Díky holky 🙂
Ket cyklus antikoncepcí u mne nezačínal ani jednou. Od 1 DC mám medrol. A od 3 DC estrofem 1-1-1 + náplast Climara (tu po týdnu vždy měním za novou). A od zítřka, když už mám dorostlou sliznici, začínám brát utrogestan 2-2-2. Loni byl KET téměř identický, až na to, že jsem neměla climaru.
@hribek mě nasadili estrofem jenom a po utz sliznici agolutin, prednison a listovku
Vidím, že všude je to trošku jiné. Ale tak to je v pořádku. Každá jsme jiná a na každou taky bude platit něco jiného. Hlavně jak to vyjde.
Ahojky při neděli,u mě teda pracovní,ale zachvilku jdu domů. MS zatím nepřišla,tak nevím co ji zas zdrželo :( Už jsem zas 33.den. Tak douzivejte víkend ;)
Holky, jak jste si užili víkend? Já jsem slavila 30, tak jsem utahaná jak kotě. Za chvíli jdu na první kontrolu, tak moc doufám, že bude všechno v pořádku
@crazy_girl3 drzim palecky!! a dodatecne vsechno nej! si mladice 🙂
ja mela honicku. chlap byl s kamosema na lodi v recku a veskera prace padla na me, delame znamymu postriky vinohradu a jezdila sem obden, tahala postrikovac a nachodila snad 50tis kroku, do toho pro malou do skoly a ze skoly, 2x tydne jeste rano brigada a vecr sem padala na hubu.... ale dala sem to a sem pysna ze sem vse zvladla s minimem pomoci 😀
@hribek děkuju. Mě přijde, že už je to nějak moc, ale co už, mladší nebudu a navíc je prý člověk tak starý, na kolik se cítí, v mém případě tedy tak 16 :D :D

@hribek tak jsem to zkoušela hledat a nějak nevím,co to je 🙂 To jsou stejné věci,na co dr.prijdou. Hlavně,aby léčba zabrala! ;)