Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Cau holky, tak my se meli vracet domu az v nedeli ale bohuzel. vcera jsme se ubytovali v hotelu, auto dali do hlidane garaze. sli na plaz se koupat. prijdeme manzel jde pro veci jeste do auta a prilitne s tim ze nam rozbili okynko. nastesti nevzali tasku zezadu, kde mel notas i s flashkou s firemnima vecma. Ukradli "nastesti" jen muj kindle. coz me teda stve ☹ no takze sme vse pobalili a jeli z Cannes ve Francii nonstop domu do Brna, 1370 km a 15 hod. stridali sme se v rizeni ale tim ze celej den sme trajdali a jezdili tak sme se tesili na vecer do postele a prd. jeste v 11 sem byla na policajtech a resila s nima papiry na pojistovnu. hotel nam vratil penize tak aspon ze tak. ale celou cestu sme jeli bez okynka jen s bublinkovou folii takze to byla fakt akcni jizda. no nic no, holt nam to nekdo tezce nepral..... ale sme celi, az na male skody se nic nestalo tak sme radi
Hodim fotky k sobě na zeď ;)
Ahoj holky, v 10:30 jdu na to. Ted sem se v 5 probudila ze sna. Prijela sem k babicce otevru dvere ze dvora a v obyvaku sedi u tv deda, tak jak sedaval. Rikam dedo co tu delas (umrel kdyz sem byla 8tt s dcerou, vedel ze bude pradedou) a on byl sem u zubarky spravila mi zub tak uz neboli. Koukala sem na nej jak na svatej obrazek a rikam ale dedo tys prece umrel a on mi odpovida tak proto mam jen par kousku ve skrini a sou mi maly, ani prstynek nepretahnu pres prsty. pak odesel do kuchyne ja stala jak oparena a vzbudila se.
Tak moc mi chybi ☹ umrel moc brzo (bylo mu 70, ale i tak moc brzo). Byl v nemocnici mel rakovinu a ja se za nim odhodlavala jit, jenze sem si rikala nepudu pac bych mu tam brecela. A kdyz uz sem se teda rozhodla ze pujdu tak druhej den umrel ☹cdodnes si to vycitam ze sem se s nim nerozloucila kdyz sem mela tu moznost ☹ ale par dni po pohrbu zase sen, s tim ze deda se prisel rozloucit. sedeli sme na opustene lavicce a povidali si....
je 5 a ja rvu jak zelva a rikam si ze prisel aby mi dal vedet ze se to treba uz povede a ze na nas da pozor.....
@hribek 😢 je mi to moc líto,normálně jsi mě rozbrečela...mně děda umřel v 87 a viděla jsem ho na Vánoce a on pak zemřel na den přesně,co malý slaví 23.1. narozky... :( A babička teda umřela teď,v 92 letech,ale po smrti dědy už to nebyla ona,pak prodělala operaci a měla Alzheimera,a poslední tři roky ani nevěděla,kdo jsme :( Tety se o ní staraly fakt dobre,střídaly se,ale poslední dva měsíce byla v LDN a už nevnimala :( Já ji viděla teda naposled před 2 lety a teď vlastně jsem ji nechtěně zahlidla v rakvi,strašný :( Taky si říkám,že už to nikdy nebude takový. Akorát my bydlíme 120km od nich,tak jsme tam jezdili já nevím 6x za rok? V létě jsem tam trávila prázdniny.
A určitě děda na tebe dává pozor a přinese vám štěstí 🙂 držím palečky!
A my se jdem zase válet 🙂
@sonisek dekuju moc. Ja se probudila uplne a prijemnym pocitem ze sem ho videla ale pak mi secvaklo co je dnes za den aa ze to mozna neco znamenalo a pul hodky sem nebyla schopna prestat brecet. Psala sem to mamce byl o jeji tata a ona brecela taky. Pry ae ji zdalo neco podobnyho aniz by vedela ze jdu na transfer dnes. Tak snad to mame ponisteny😉 40min zpet mi embryjko zavedli a cekam na manzela az me vyzvedne. Dame obed a ja pak dom zehlit
@hribek Ahojky...tak to je jasna zprava od dedy....ted to vyjde. Moc drzim palce,deda na vas vsechny dohledne zeshora. Drzim moc palce. A snad je teda neprijemny zazitek z dovci zapomenut. Je to desne,ale jak se rika....hlavne,ze jste vy v pohode.
@sonisek Vy si uzivejte poradne dovolenou. Koukala jsem na fotky a mate tam paradne. Poradne se zrelaxujte, treba CAR uz nebude treba 😁
Jinak ja dnes volala na genetiku, vysledky uz mame,pristi ctvrtek tam jdeme. A dalsi utery na utz a po dalsi ms se jde na to. Pritel si ted ze mne dela srandu, ze mi vyroste knir....jak se mazu tim testosteronem 😂 Ale zase se nam tak pekne porovnal vztah. Oslavili jsme 8. vyroci vztahu a je nam zase tak pekne. Tak uz by to chtelo, at to vyjde 😊 Dneska jsem byla u kadernice,smikla vlasy asi o 30 cm, tak jsem pripravena na leto a na vsechno, co prijde 😁
Ahoj holky, tak jdu se pochlubit, na konci dubna jsem vazila 95kg ☹, pote jsem s manzelem nabehla k nutricni poradkyni, zmerila nas, udelala stravovaci plan, nyni 2,5mesice po jsem na vaze 88kg! jsem tak stastna, snad to pujde porad dolu, rada bych se dostala na 75. 🙂
Já nemůžu spát...večer jsme usnuli už v půl 10,po celodenním výletě na lodi jsme byli K.O. a já teda červená,auau..
@hribek Super zprava s vahou 👍 Ja se snazim dokopat svoji mamku k premysleni o trochu jinem stravovani....preci jen stareho psa.....ale aby aspon neco lehce pozmenila, neco pridala, neco ubrala. Ale mam pocit,ze ani nechce. Sice ai porad stezuje, ale nehne prstem. A to by ji ta vaha mela jit dolu radsi i zdravotne. Holt nekdo si pomoct ani poradit nenecha. Ja ji rikam, ze ji mam aspon jako priklad, jak nechci dopadnout 😂 Ale pro kazdeho, kdo se trochu snazi, at pohybem nebo jidelnickem a nevymlouva se,mam jen slova chvaly 😉
@veeev dekuju. Me prvni mesic zhubnout moc neslo. Pak sem se nejak dokopala ke behani a precvaklo mi neco v hlave a slo to samo. Kamoska co to jede semnou ma dole 2x tolik ale ta neujizdi sem tam jako ja.ale zase si rikam ze kdyz si sem tam dam bude to lepai nez kdybych si to pak dala najednou....
Ahojky,no dovca super. Teď se valime a nic neděláme,po o jsme si dali na pokoji šlofíka 😂 A před chvilkou jsme vylezli z moře,ale zase fouká a vlny jsou pěkný,ale dá se to. Sluníčko pere o sto šest. A bolí mi břicho,mám ho prizahly 😀 Záda mě už tolik nebolí,ale opálená jsem pěkně. Je pěkně vidět kontrast bílé kůže pod plavkama 😂😂 zítra si taky dáme leharo a v pondělí ještě máme výlet na želvy a v úterý dom,z hotelu v 6:30 a v Praze budem v 11. A ve středu do práce. To bude šílenyyyyyyyy 😂😂😂
Už se těším domu na nějaký naše jídlo,neříkám že tu vaří špatně,někdy kombinace na zabití,ale...ale musím se pochválit,že tolik zeleniny co tu jim,jsem snad nesnedla za poslední půl rok😂😂😂 Tak když se tu člověk cpe,tak tak..Přivítala bych tu víc jinýho ovoce,k obědu a veceri je tu věčně jen meloun. Jednou jsem zažila jablka a broskve. Zelenina pořád cibule,paprika,rajčata,okurky,zelí,občas řepa. I muzi říkám ať si dává zeleninu,ale papriku nechce,ji jen červenou,tady mají jen zelenou 😂😂 a jak to tu mají pěkné nakrájené na proužky slabý,to bych doma taky jedla,kdyby mi to někdo takhle naservíroval 😂😂😂
A dneska jsem 30dc a MS nikde,tak zda to ještě dostanu tady...teď dvakrát teda jsem to měla po 37 dnech,tak uvidíme. Nebo že by vyšlo snažení minulý měsíc i když bez IUI,ale s pomocí Clostiku a Ovitrelle...uvidíme 😂 ale nevěřím stejně 😂
ahoj holky, asi vás nedočtu...vrátili jsme se v sobotu z chorvatska, Cesta trošičku náročnější, tlačilo mě břicho a bylo mi blivno. Hned první den jsem chytila zánět močáku, na který vůbec netrpím, takže jsou si tam kupovala jakýsi přípravek (600Kč jen tak mimochodem) a bez koupání. Ale jinak jsme si to užili. Ve čt jdu na kontrolu a příští středu na NT. Včera jsem zjistila, že jsem za 14dní 3 kila shodila, ale oblečení mi začíná být přes pupík a prsa malé, teda spíš krajně nepohodlné.
Včera jsme slavili ještě narozeniny našeho prvorozeného a dneska jsem v práci totálně ko....
Co tu nového? Máme nějaké nové "přírůstky"?
@crazy_girl3 drzim palecky at je vse ok!!!
Ja dneska tyden po ket
Moc pěknej jen ať sílí dál ✊✊✊
@hribek no parááááda, držím palečky

@sonisek Tak tu rezervu v kufrech mate na zpatecni cestu a suvenyry 😊