Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
A taky doporucovala poslat embrya na genetiku, ale tu PGT-A. Ale pokud by jich bylo vic. Pokud by zas vyslo jedno, dve,tak to by radsi zavedla a neriskovala dalsi zatizeni mrazenim a testovanim.
@veeev tak to sou super zpravy! drzim palce na dalsi pokus. a Imuno ste delali?
@crazy_girl3 jj snad jo. nejak se z toho extra neraduju, funguju normalne. manzel to jeste nevi... ma presne za tyden narozky tak uvidime jak mu to oznamim. nejradeji bych mu dala fotku z utz, tak snad to vydrzim a pak mu ji dam jako opozdenej darek
Já byla v kině s kámoškou na Mamma Mia a moc se mi to líbilo. Slzela jsem půlku filmu,ale já jsem prostě cita 🙂
Zdravím holčiny.... to jsou krásné zprávy, jen tak dál ohledně miminek v bříšku, ať je jak mááááá.... mě teď čeká dovolená v Řecku, tak uvidíme zda se zadaří... i když v tom vedru, komu by se chtělo po slunečném dni sexovat 🙂 no uvidíme.... jinak já chodím k Apolináři a ten ohledně IVF přes prázdniny nejede, mám pak přijít ke konci srpna a začneme třetí kolo... a nevím zda si neříct o nový hormonální profil či nějaké další vyšetření... imuno mám, genetiku také (nic nenašli)... budeme doufat v lepší výsledky... jo a četla jsem článek, že v Gennetu dělají vyšetření spermií (další z možných) - viz článek....https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=461444&...
Znáte? nebo má partner za sebou??? děkuji a držím nám všem palce 🙂
@hribek Jojo, imuno mame taky. Nasli protilatky proti spermiim,ale ty jsme prelecili Medrolem. Ted by to pry melo byt ok. Ale to uz bylo.pred druhym IVF, takze ted bychom meli mit vsechna vysetreni za sebou. Bohuzel nikdo nedokaze rict,proc ta embrya tak odchazi.
Jsi dobra, ze to takhle pred manzelem udrzis. Ja bych to asi nezvladla 😁
@sonisek Jojo,optimalne cerstvym ovocem a zeleninou. Takze dnes budu kupovat cerny rybiz,jak pises. Je toho tam mraky. Jeste chci mrknout na Acerolu. Je to nejaka barbadoska tresen a tam je snad nejvice vitaminu C co existuje. Tak bych koupila nejake tablety 😉
@luccak Tak vitej....v srpnu najizdim na treti kolo. Akorat v Podoli 😊 Tak drzim moc palce.
Ten clanek je zajimavy. Mozna do Gennetu zkusim zavolat, protoze pritel mel prvni spermiogram delany u nich, tak jestli to nahodou nezjistovali. Nebo se zeptam doktora pristi tyden v Podoli. Pritel ma horsi spermiogram a i kdyz se oplodni treba 6 vajicek, tak vsechny (az na jedno) vzdy odejdou,takze nemame zadne mrazacky. Zatim nezjistili,kde je zakopany pes 🤔
@luccak ty jo, tak si dovcu uzijte 🙂 My se z Recka vratili v utery a bylo to boziiii. A jak po horkem dni sexovat? :D My nejvic teda sexovali odpoledne po obede a ze jsme i pak chvili spali na pokoji, pac bylo venku desny vedro a chodili ven zas az tak po pul paty 🙂 Tak hurá na snaženíčko 🙂
@veeev mám od pondělí dovču, tak jedině tam taky callnu až přiletíme... jako stálo by to za vyšetření... u nás má manža oligo, a to vyšlo víckrát... jen jednou měl normál... taky nám vydrželo skoro vždy jedno embryo, ale jaké kvality, že? když se neudrží.... nebo zda i chyba ve mě a v mých vajíčkách?? stárnu... 34... i když si připadám na 25 🙂
@sonisek Joooo děkujeme, no tak zkusím navrhnout 🙂 akorát že jedou s námi kámoši (pár co má 4.letou holku), snad nebudou hned vedle za zdííí. Si dělali už prdel, že malá Miška bude říkat, mamí, co ten strejda tetě dělá? že tak křičí 🙂 no trocha pobavení.... Ale loni, co jsme byli u moře, tak jsme měli sex jen jednou, prostě v tom vedru se nechtělo ani jednomu....buď spálení, či znavení mořem... tak si budu držet palce 🙂 pa holky
@luccak Pritel ma taky oligo. Jednou mel i normo, ale hranicni a jednou mel uplne nejakou tragedii, tak mu to lita nahoru dolu. Ted mu davkuju Kotvicnik, Macu, Selen x Zinek a kyselinu listovou a ted mu pridam taky vitamin C. Ja beru Drmek, listovku a taky ten Selen x Zinek (a jeste mazu Testimem na predpis na nedostatek testosteronu) a piju Kontryhelovy caj. Ted jsem si objednala tu Acerolu (stavu a prasek). Stavu zkusim prvne na takovy detox (obsahuje 651% doporucene denni davky vitaminu C) a pak ten prasek (ten ma 300% DDD vitaminu C). Tak snad to zabere. Me je 32 (za chvili), tak taky nevim, co se deje, ze embrya nevydrzi. Uz bychom meli mit vse podchycene, tak snad bude treti pokus lepsi.
Tak já se přiznám,že poslední cca 2 měsíce nebereme snad nic,občas zobnu listovku,ale taky ne pravidelně...si říkáme,že když to vyjde i přes IVF,tak to snad vyjde i bez podpůrných prostředků no...kdyby člověk aspoň věděl,že to má fakt vliv...
Já jsem na odpoledni,tak mi to tu moc nebaví. Ségra psala,jestli nechceme přijít k rybníku,no tak nic...
My tomu musime trochu pomoct vzhledem k partnerovu spermiu a mym polycystickym vajecnikum. Aby z nas vubec neco vydolovali 😁
Holky,včera sranda,jsem si zkusila zavést ten kalíšek,ač už ms nemám,ale mazec. Jsem asi na potřetí ho tam dostala a pak hrozně divnej pocit a začla jsem jancit,že jo nevyndam a už jsem se viděla ve spitale,jak mi to rvou ven 😂😂😂 ale dobrý,nějak jsem to ven dostala,ale nevím jak to vyndám s tou krvi 😂😂😂

@sonisek A jinak mi na te genetice radila vzhledem k tomu, ze se nam nedrzi embrya, at se takzvane predavkuji vitaminem C, ze to na to muze mit vliv. Ale doporucovala fakt z ovoce a zeleniny. Odstavit rybiz apod. Takze najizdim na ovocno zeleninovy mesic 😁