icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

sonisek
autor
22. črc 2018

A vrátili se mi dnes domu dítko 😍😍 ten mě objímal už ve dveřích 🙂 od zítřka má tady v Plzni příměstský tábor,od soboty mám týden volno,tak jedem všichni 3 na 4 dní k Třeboni a od 5.8. frčí na 14 dní na Tábor.

crazy_girl3
23. črc 2018

@hribek čárka je krásná!!!! Ty se cítíš jak? Já po tom druhém pokusu jsem se od začátku cítila úplně jinak, že jakoby jsem vnitřně cítila, že to bude ok. ve čt jsem byla na kontrole, 12+2, mimčo si tam hovělo s opřenýma nožičkama, pak paleček v puse...krása. Ve středu jdu na screening, tak snad bude taky vše ok. Pak začnu přemýšlet, kdy to řeknu v práci

luciebx
23. črc 2018

@crazy_girl3 krasny fotecky

crazy_girl3
23. črc 2018

@luciebx děkuju 🙂 už to vypadá jako miminko ❤

hribek
23. črc 2018

@sonisek fraxiparine sou injekce do bricha vecer, pak picham rano agolutin do zadku. estrofem pilulky 1-1-1 oralne a 1-0-1 vaginalne. a jeste kazdej tyden na subcuvii to je 5ml velka do zadku nakej ten protein... ted cekam az mi da malickova vedet jak dal. do 6.8. je na dovolene, rekla mi ze mam pockat do pozitivniho testu a pak se musi udelat znova odbery a dle toho injekce dal nebo ne...tak zkousim volat do iscare ale nikdo mi to nebere

@crazy_girl3 ja ti nevim, citim se tak nejak klidne. netesim se proste si rikam ze uvidim.... po jidle mi byva blbe ☹ jsem unavena kolem 3 si musim jit chvili lehnout... 🙂

crazy_girl3
23. črc 2018

@hribek já jsem byla asi 4 týdny smrtelně unavená. vůbec jsem nefungovala. teď je to tak o 50% lepší, ale stejně přijdu z práce a musím aspon v křesle na 15 min zadřímnout. zle mi je pořád :( ale jakoby vnitřně jsem klidnější než předtím. to jsem tak nějak asi cítila, že to nebude ok

hribek
23. črc 2018

@crazy_girl3 jj vnitrne sem klidna, uvidime az se bude blizit utz. ted sem ok. testy silily. krom te unavy a obcasne bolesti bricha funguju normalne. jim vse coc driv, na vaze ubytky takze super. a gratulacec k utz vypada prcek krasne!

Ted sem volala do Iscare, Malickova je na dovci, v CARu mi odbery bez zadanky neudelaji, tak sem psala mail mymu dr v Unice co a jak, pac nevim jak akutne ty injekce potrebuju... do iscare se nejsem schopna dovolat, furt obsazeno...☹

luciebx
23. črc 2018
veeev
23. črc 2018

@crazy_girl3 No to je parada 😊👍

veeev
23. črc 2018

Ja ted mela na vikend na navsteve 17 letou neter.....povim vam,ze to bylo nejake narocne 😂 Zlaty maly miminka 🤣

veeev
23. črc 2018

@hribek Ty jo, ty toho mas taky mraky na aplikaci 😕 Ale tak dulezite je,ze to bude fungovat 😁

hribek
23. črc 2018

@veeev jo no 🙂hlavne at to funguje 🙂 no s tema pubertakama taky si rikam zlatejch 7 let 🙂

sonisek
autor
23. črc 2018

@veeev tak to mně stačí synovec-12 let,neter-11let ...to jsou kecy a jak začínají být hnusní :( pak mám synovce,kterýmu je 19let,ale ten je prostě jinej- má Aspergeruv syndrom,je prostě jinej...teď dokonce ho zbavili svéprávnosti :( Ale když byl malej a fakt se nevědělo,že něco má,tak jsem pohlavkama nešetřila :( 😂

Jinak holky hlavně ať je vše ok a dotahnete to do zdárného konce. Kamarádka taky jak je tehu,která 2x potratila v 9tt kvůli Štítný žláze,tak zatím se drží 🙂 Takže letos good a věřím,že se do Vánoc taky dočkáme.

A říkám manželovi,že vlastně ani teď nic nezobeme a on,že bychom měli...tak ten Selzink jsem začla ode dneška taky brát 😂😂😂

veeev
23. črc 2018

@hribek Vzpamatovavam se z toho vikendu jeste ted. Zkousim to vyjezdit na trenazeru, venku je silene dusno, behat nejdu 😁

@sonisek Taky verim letosku a kouzelne osmicce ✊😍 A myslim, ze tim Selzinkem minimalne nic nezkazite. Zitra jdu na utz a na kontrolu, tak mam pripraveno par dotazu. Pak poreferuju 😉

veeev
23. črc 2018

@sonisek Nejhorsi je,ze neter nic nebavi,nema o nic zajem, vsechno a vsichni ji nudi..... 😮

sonisek
autor
23. črc 2018

@veeev a úplně nejhorší je,že jak je teď doba tabletu,telefonu,tak děti nic jiného neba...malýho taky kolikrát ženu,ať si hraje s Legem...neustále chtěl Lego ( narozeniny,svátek,Vánoce,za výzo...) A teď to tu pomalu leží...anebo že si něco postaví,mašinky apod a jestli si to může natočit na tablet 😂😂 a co jde,tak ho vyháním ven. Nejhorší je,že člověk přijde z práce a taky by si rád odpočinul no...
A v Recku taky byla jedna rodinka,měli kluka 9 let a holka 16 let a ta byla neustále na telefonu,občas v moři,občas v bazénu,ale vypadala taky furt znuděná

veeev
24. črc 2018

@sonisek No, a my se do toho tady zeneme po hlave dobrovolne 😂😂😂 Ne,verim,ze to je hodne procenty vychovou. A my si ty deti vychovame exkluzivne 😁

veeev
24. črc 2018

Nevim, jak je to mozne,ale ja jsem pokazde v tom Podoli nervozni. A po tech milionech navstevach bych uz nemela hnout brvou. Ale clovek si rika,co zase bude, jak bude....mam tu s sebou apousty otazek na papirku, tak snad si o me nerekne, ze jsem hysterka 😅

veeev
24. črc 2018

Tak jsem to asi tusila...udelala se mi cca 2 cm velka cysta. Ted cekaji,co s tim. Jestli praskne nebo ji budou muset pichnout. Mam tam skocit pristi tyden, az to dostanu na kontrolu a pak se uvidi. Povidal o dlouhem protokolu,ale minule mi doktorka rikala, ze ten pro mne vzhledem k polycystickym vajecnikum neni vhodny. Tak nevim a jsem z toho zase pekne otravena a na nervy 😞

crazy_girl3
24. črc 2018

@veeev 2cm není žádná tragédie ne? těch já měla povícero a řešily se až nad 5cm. Ten dlouhý protokol je jen o týden delší ne? Já ho měla taky. Hlavně ať to k něčemu je, vydržet se dá všechno...když jsi tak otrávená, tak zkus konzultaci v jiném centru, hm?

veeev
24. črc 2018

@crazy_girl3 Oni cekaji, jestli praskne nebo ji pichnou. Ale uz zase neco dalsiho. Uz si snad ani nepamatuju, kdy to bylo bez problemu. A ten dlouhy protokol se kvuli polycystickym vajecnikum nedoporucuje kvuli hyperstimulaku. Doktorka mi ho nedoporucila a dnes doktor o nem mluvil. Tak uz vlastne nevim. Pokud bych si mela polezet tyden v nemocnici s vedomim, ze ze mne vydoluji nejake mrazacky, tak mi to je snad i jedno. Jen jsem z toho zase rozhozena. Ja se srovnam, ale den to potrva. Jako vzdy......jeste tomu jednomu pokusu dam sanci v Podoli a kdyby se nepovedlo, tak to zkusime asi jinde.

veeev
Autor odpověď smazal
crazy_girl3
24. črc 2018

@veeev aha takto..to je šílený teda...budu držet pěsti, ať to konečně všechno dobře dopadne

crazy_girl3
25. črc 2018

tak jsem byla u Vlašína na NT. Ultrazvuk byl v pořádku, zítra budou výsledky krve, snad budou taky v pořádku. Tak se mi zase kus ulevilo. Prý vidí zdravé miminko 🙂
Holky, žádala jste některá VZP o proplacení toho NT poštou?

hribek
25. črc 2018

@crazy_girl3 super! Ja si zadala pred tema 7 rokama s malou normalne to proplati.doneses ucet neco vyplnis a nevom.jestli hotove nebo na ucet...

crazy_girl3
25. črc 2018

@hribek já jsem to chtěla právě posílat poštou. Zkusím to nějak

hribek
25. črc 2018

@crazy_girl3 aha tak na netu budou mit urcite info co a jak

crazy_girl3
26. črc 2018

tak holky, dnes volali info z Prenatalu a i krev je negativní. Riziko 1/50 000...já tomu fakt snad začnu věřit, že budeme mít miminko ❤

hribek
27. črc 2018

@crazy_girl3 parada gratulace!!!

sonisek
autor
27. črc 2018

@crazy_girl3 skvělé zprávy! Teď už to bude určitě v pořádku! 🙂

Strana