icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

sonisek
autor
28. srp 2018

Holky,asi to bude znít divné,ale ja nezvracela ani nepamatuju,od středu sto pro ne....taky třeba nepiju,protože se bojím,že mi bude blbě...kolikrát mi třeba bylo soufl,ale přečkala jsem colou,matovM čajem...tak mám strach co bude,jestli budu těhotná,protože první bylo ok,tak snad i druhé tehu by mohlo být bez...a i malej,je mu 9 a zvracel 2x 😂

hribek
28. srp 2018

@sonisek ja nezvracela v zadnym tehotenstvi.. jen mi bylo zle ale ven to neslo. ted me trapi migreny, tak bych dala cokoli za to to vymenit za zvraceni... musim se dr zeptat co s tim, vcera mi malickova rekla ze bych nemela brat ani paralen ze to redi krev... k tem fraxiparinum. no ale dneska sem si musela dat pac by mi jinak praskla

veeev
28. srp 2018

@sonisek Jee,ja se toho nazvracela behem nemoci, z kocoviny, a bohuzel kvuli pitomemu zaludku i jen tak. A nebo kdyz jsem jako mala jako to prase snedla krupicovou kasi a zajedla to melounem 😂 Tak se bojim, jak to jednou budu snaset 😥

luccak
28. srp 2018

@veeev to bylo kvůli hormonům, už nevím jak mu vyšly zda málo či hodně testosteronu... tak na úpravu víš... a tehdy mu vyšlo díky tomu normozosperime či jak prostě norma... tak to zkouší znovu..

veeev
29. srp 2018

@luccak Aha, tak to vyslo zase mne, ze mam malo testosteronu. Jsme si to rozdelili s pritelem 😂 Davali mi nejakou masticku.

hribek
29. srp 2018

Ahoj holky, tak sem doma po kontrole. Prcek odpovida 9+6tt (na fotce sice 9+4) ale dr jeste premerovala lip a nakonec odpovida tak jak ma. Srdicko je a dokonce se hybal a maval rukama. Kontrola z 4tydny. Za 3jdu na screening.

sonisek
autor
29. srp 2018

@hribek skvělé zprávy 😍😎

veeev
29. srp 2018

@hribek Krasne zpravy 😍 Dopadne to vsechno dobre,uvidis 😉

sonisek
autor
29. srp 2018

Nekoukate na Malé lásky? 🙂

veeev
29. srp 2018

@sonisek Pritel mi to zakazal a prepnul. Ze na to ted koukat nemam a ze bych zase bulela 😂

luciebx
29. srp 2018

@hribek super. Krásná fotka

kolapav
30. srp 2018

Ahoj holky, prosím nezbylo vám některé Bravelle? Děkuji.

crazy_girl3
30. srp 2018

@hribek to je miláček!!! Super zprávy!!!

@sonisek já koukám, minulou sérii jsem hystericky prořvala, že už nikdy nebudu mít další mimčo, teď jsem se koukala v klidu. Vždycky teda žasnu nad těma lidma co tam jsou...micméně jsem oznámila manželovi, že chci rodit v Plzni u té blonďaté baculaté asistentky, tu miluju už z první série, taková moje krevní skupina 🙂

kolapav
30. srp 2018

Ahoj, prosím nezbylo vám některé Bravelle? Děkuji.

kolapav
30. srp 2018

@hribek to jsou super zprávy moc krásná fotečka 😀 hodně 🍀🍀🍀🍀🍀

sonisek
autor
30. srp 2018

@crazy_girl3 jo ta bloncka je super 🙂 Já co si slyším tady názory od plzeňských lidí,tak prý realita je jiná,že před kamerou se ti zaměstnanci chovají jinak,ale nevím no :( já si spíš myslím,že oni ty kamery pak i vypustí z hlavy,že tam vůbec jsou? Ale netuším. A hlavně co člověk,to jiný názor.

crazy_girl3
30. srp 2018

@sonisek jako určitě se chovají jinak, když jsou natáčení. Jako upřímně jsem je při včerejším dílu s feťáckým tatínkem litovala, že nemůžou ani říct, že to je blbec :D :D ale všechno je hrozně o lidech. Já jsem ležela v brněnské porodnici zaráz se známou, byla jsem maximálně spokojené s personálem a přístupem a ona denně dávala příspěvky na FB, jaky tam jsou krávy sestry a doktorky, jak se chovají hnusně a jsou nasrané a ke mě vždycky přišla usměvavá sestřička, tak nevím no...

hribek
30. srp 2018

@crazy_girl3
@kolapav
@luciebx
@veeev
@sonisek holky dekuju mam celkou radost ikdyz to je teprv zacatek

veeev
31. srp 2018

Holky, desne se bojim, ze prijde ms. Od vcera me boli podbrisek presne jako pred ms a vcera jsem slaboulince spinila. Takove svetle ruzove. Na ms je jeste tyden cas, ale minuly mesic jsem to dostala o 8 dni dele a pak jenom desne slabe na 3 dny. Do toho navic ty hormony, takze buhvi, co se v telu deje 😓

sonisek
autor
31. srp 2018

@veeev tak světle růžové může být i k tehu ;) Kolik jsi teď od ET? Tak zkus test ;)

sonisek
autor
31. srp 2018

@veeev já věřím,že to dobře dopadne!!! Sakra,už musí ;)

sonisek
autor
31. srp 2018

Já jdu až na odpol,tak jsem byla nakoupit a jdu cistit křečky 🙂 A koupila jsem si včera knížku od Hartla Prvok,Šampon,Tečka a Karel,a opět super knížka,četla bych pořád,ale musím taky něco dělat. A po dlouhý době jsem si koupila i Marianne,kvůli těm kuponkum,tak snad taky něco z toho přečtu.

veeev
31. srp 2018

@sonisek No uvidime. Test nechci delat, rekli jsme si s pritelem v nedeli a asi si chce taky uchovat nadeji co nejdele a rikal, ze to vydrzime do nedele. Tak drzim 😊 Uvidime. Nezmenim vysledek, tak nez by vazne ms prisla,tak zatim muzu doufat. Dnes jsem 11 den po ET.

veeev
31. srp 2018

@sonisek Hartl je fajn. Tuhle knizku jsem cetla. Jeste nejake jine od nej,ale ted si nevybavim nazev. Ja ted naposledy cetla od Bryndzy Divka v ledu a mazec. Tu jsem prelouskala za par dni. Mam tu od nej dalsi...Nocni lov. A do toho sr nemuzu nejak zacist. Pritom se cte super, ale hlava si porad putuje od knizky pryc.

sonisek
autor
31. srp 2018

@veeev jo tak Bryndza je super,já už mám přečtené tři a Do posledního dechu mám rozectenou.Temne hlubiny jsem měla u moře,ta je taky dobrá. Řekla bych ale,že Dívka v ledu byla nejlepší. Já mám od Hartla Okamžiky štěstí a Malý pražský erotikon jsem měla půjčený z knihovny. A v říjnu mu vyjde nová knížka.

sonisek
autor
31. srp 2018

@veeev tak čekejte,čekejte ;) A chci vidět test s // 🙂

veeev
31. srp 2018

@sonisek Pokusime se o // Uz jen dva dny 😊

veeev
31. srp 2018

@sonisek Ja ten Nocni lov musim docist a vratit do knihovny 😁 Tak se tomu ted povenuji. Dneska citim, ze potrebuju jen relax. Vcera jsem trochu delala na zahrade a necitim se uplne fajn. Takze zavesim houpaci sit a budu cist 😊 A jinak ta holcina, jak se mnou byla na odberech (ona byla na nativu), tak ji to bohuzel nevyslo 😕

sonisek
autor
31. srp 2018

@veeev jej to je škoda,že to nevyšlo :( tak se zacti a moc nad tím nepřemýšlej....ale vím jaký to je,když tohle každej říká ...

sonisek
autor
31. srp 2018

Já nevěděla,co si mám dneska uvařit,tak jsme se domluvili s kamarádkou a zajdeme na oběd 🙂

Strana