Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Ahoj holky. Tak my jsme cely vikend makali....dneska trpim. Boli me silene svaly....ruce,nohy 😁 Kopali jsme svody, pripravovali vse na zahradni domek,vozili pisek,sterk a ja jeste sazela nejaky novy stromky a kytky. Jsem vyrizena 😂 Ale v nedeli jsme byli na hrncirskych trzich, tak jsem si udelala radost a koupila jsem si 6 novych hrnecku. A taky jsem narazila v zahradnictvi na velke slevy,tak jsem tam nechala snad pulku vyplaty 😁
@crazy_girl3 Mas to krasne. Ani mi nedochazi, ze to tak leti a za chvili nam sem soupnes fotecku miminka. A uz vite vlastne,co to bude? Nebo se nechavate prekvapit?
@veeev děkuju. Já ho fakt miluju a když jsem ho viděla stát v té chodbě, tak jsem si říkala, že fakt asi budeme mít mimčo nebo co :D :D ale mrně už kope jak o život, je to skvělý pocit. Navíc bude toho potřeba dokoupit ještě docela dost a příští měsíc už pomalu začnu kupovat vánoce, ať to mám letos pro jistotu trochu s předstihem, kdyby cokoliv....pohlaví nevíme, bude překvápko 🙂 Já jsem přesvědčená a klukovi, muž o holčičce, ale jméno asi nevymyslíme, nejsme schopni se nad ničím domluvit :D :D Ale letí to šíleně. A to maj zrovna krásné věci i v LIDLu.....au moje peněženka
My taky makáme na zahradě. Plánujeme velikou rekonstrukci zahrady včetně nového bazénu, tak se pomalu připravujeme.
Ty hrnečky s tím kolem jsou fantastické!!!!
Jak ti dopadly ty lázně?
@veeev paradni hrnecky! At se domek podari. Hned bych neco delala na zahrade ale cokoli udelam tchyne zdrbe ze je spatne tak se neangazuju....
@crazy_girl3 no prednost sem mohla ze... priste tuknu. Neni to na me jeste videt taksem to nechala byt...
@crazy_girl3 Ja si vzdycky tipuju pohlavi a nevim proc, ale tebe tipuju na holcicku. Tak uvidime,jestli se trefim. Je super, ze kope, ze se takhle hlasi o pozornost 😁
My jdeme zitra k doktorce,tak napisu zitra. Ja doufam, ze po trech neuspesnych pokusech nebude mit problem mi ty lazne napsat. Strasne se tesim. Jela bych tam hned. Ale ani ne tak kvuli tomu naslednemu delani mimina, ale proste si oddychnout a uzivat si te pece 😁 Jsem se ted zase pekne uklidnila a deti me nejak nerozhodi. Ted to vnimam tak, ze mam spousta casu a nejak to dopadne. Mozna me zamestnava i ta prace na zahrade. My si prave postavili (teda nechali postavit) domek a na zahrade si delame vse sami. Sice nam to trva uz 4 roky, ale pristi rok bude uz hotovo 😉 Ted nas ceka jeste parkovaci stani, srovnat pulku zahrady, dodelat jezirko s vodopadem (jen male okrasne, ale pujde do nej i vlezt ve dvou a schladit se) a postavit zahradni domek. A pristi rok zahradni posezeni s grilem a pak bude ten spravny cas treba na mimco 😊 Vy si budete delat rekonstrukci zahrady sami? Nebo budete mit firmu?
Z tech hrnecku mam desnou radost. Ty s kolem maji na sobe tri obrazky, jeden je s chlapeckem, kolem a pejskem a druhy s holcickou,kolem a slunickem 😂 Tak mame rozdelene, ci je ktery 😁
@hribek na mě to v té době taky vidět nebylo a vlastně ani teď moc není, jak jsem silnější, ale na druhou stranu tam nebudu sedět s těma ostatníma nemocnýma...teď se mi to fakt nehodí...
@veeev my jsme koupili od manželovo rodičů starý dům, který byl fakt zanedbaný, ale skrz nějaké rodinné záležitosti jsme ho museli vzít a manžel to celé rekonstruuje úplně sám. Je pravda, že je vážně abnormálně šikovný. Děláme to už 6let a dům už je jakž takž hotový uvnitř. Zbývá nám velký dětský pokoj, který bychom chtěli mít do jara hotový, Jiřík má zatím jen takový menší, ale samotnému mu stačí. Na jaro plánujeme fasádu. A teď se pouštíme do zahrady. Čeká nás prohloubení studny (kopáním), garážové stání, vykopat sklep na zahradě a nad tím pergolu na posezení s venkovní kuchyňkou a bazén. Zahradní chatku už jsme udělali.
Posílám nějaké fotky od nás. Jsou to teda starší fotky, teď už je hotový komplet plti, který taky není a předzahrádka, stejně jako všude dlažby atd, ale v mobilu foto nemám...práce je za náma fakt hodně. Každá místnost se oťukala na cihlu, vybraly podlahy, tahala nová elektřina a topení...
@crazy_girl3 mate to moc pekny! tak at vam to vse jde od ruky. My bydlime s manzelovyma rodicama. Maji dum vedle babicky a tak jsme si probourali podkrovi, na strane rodicu ma mala pokojicek a na strane babicky je obyvak s kuchyni koupelna a loznice. Babicce je 85 tak casem po ni bysme meli jit do domu my a opravili bysme si ho. Ale jistotu nemame. Tchyne to na nas neprepsala a zatim se k tomu nema. Vztahy sou tak nejak smutny .-( snazime se pomahat, preci jen jsou starsi, uctu k nim jeste mame, ale tchyne je dirigent a nedela to dobrotu, ja v hodne vecech ustoupim ale uz sem se naucila nenechat si s..t na hlavu... babicka v baraku bydli sama a pryc nepujde a nam je blby ji odtamtud vystehovat do volnyho pokoje. Treba moje babicka to je uplnej opak, ta sama s dedem rekla ze strejdovi uvolni 3+1 v dome a pujdou dolu do garsonky v prizemi ze uz vic nepotrebujou.... vse je o lidech, tak si rikam ze na kazdyho jednou prijde, ze to jak se chovame my se nam jednou v dobrym vrati...
@hribek no my to máme "podobně". Manžel tady bydlel, ale do baráku se neinvestovali peníze nikdy. Otec byl od 50ti v ID, máti zadlužená, kam se podívá, ale už jsou roky rozvedení, nicméně měli barák napůl, ona ho dostala po svatbě. My jsme měli projekt a chtěli jsme azčít stavět svoje, ale ona začala kopat a hulákat, že tchána vystěhuje a prodá to a kdesi. No muž je takovej citlivej na tohle a jedinej z pěti dětí se teda otce zastal, matku vyplatil a barák nám zbyl, jenže fakt v zuboženém stavu..já to tenkrát špatně nesla, těšila jsem se na nový domek, který by nás stál to stejné co koupě tohoto...nicméně jsme se do toho pustili, stálo nás to teda strašný peníze už, neskutečně mnoho úsilí, hlavně manžela s tím, že tam máme dědu ( je trochu takový podivín), ale má svůj byteček, takže aspoň takto je to v pohodě. Jen je šílený bordelář, ale opravdu chronický zaskládavač a sběrač věcí...a zbytek sourozenců si pokaždé nezapomene rýpnout, že máme barák zadarmo a jak se nemáme fajn...no bez komentáře toto...teď už jsem ráda že domek máme, je na skvělém místě, konec slepé ulice uprostřed města, až na jednoho idiota máme skvělé sousedy, kdy pořádáme grilovačky na ulici a tak, ale nic není zadarmo no..ale manžel se chtěl o otce postarat, protože je takové trdlo a bůhví, kde by skončil sám. Navíc namželova babička mi před smrtí vykládala, co všechno museli udělat a vytrpět aby po válce ten barák získali, že jsme chtěli, aby zůstal v rodině...takže tak 🙂
@hribek Tak podobne jsem to mela u nasich. Kdyz jsem tam neco delala na zahrade nebo varila, tak kolem toho plno kecu, jak to delam spatne. Tak jsem tam radsi nedelala nic a to jsem v jejich ocich byla zase lina ves. Tak ted docela ziraji,co si vsechno delame sami na baraku 😁
@crazy_girl3 To jste se teda taky nenudili....mate to krasny. A moc hezky baracek. Jak tam vidim ten snih, tak se na nej strasne tesim 😊 Nam nabizeli pritelovo rodice, ze muzeme bydlet u nich. Maji takovou tu "kostku" dum,kde jsou dve bytove jednotky. Ale i kdyz mame dobre vztahy, tak jsme si postavili sami domek,protoze to nikdy nedela dobrotu. Navic ja jsem hrozna drzka a reknu vse narovinu. Obcas rychleji mluvim, nez myslim a obcas je to ode mne krute....i kdyz to vim, tak jsem bohuzel takova. Mame jenom takovou malou chaloupku,jen 4+kk,prizemni. Ale jsme za ni strasne radi. Poslu taky nejake fotecky 😊
@veeev já to právě zase moc neumím takhle někoho kritizovat nebo se s někým hádat...já jsem strašně chtěla bungalov postavit a místo toho máme tohle monstrum :D :D
Meli jsme pozemek samy kamen, tak jsme je vsechny vysbirali a udelali z nich palisady, chodnicky, pritel mi udelal zahradnictvi. Kameny jsem dala i na skalku, proste vsude 😂 Takova kamenna pevnost 😁
@crazy_girl3 A to ja nejsem zase takova "vydra hadava" 😂 Jen se ze vseho hned nestavim na hlavu a hodne veci zlehcuju. Proste si ze vseho nesednu na zadku a nehrotim nic. A pritelova mamca je takova trochu hysterka a placka. Tak obcas ze mne nemuze,protoze ji porad rikam, ze si sama zbytecne komplikuje zivot a proc vsechno resi atd.
@veeev máte krásný domeček takhle nějak jsem si ho představovala taky, takový malý a roztomilý 🙂 i zahrádku máte krásnou, my máme kameny taky všude, mám je ráda. Tam se bude miminku jednou líbit a krásně spinkat 🙂
@crazy_girl3 No kolem nas jsou hrozne velky vily. Tak tam vazne pusobime jako chaloupka. I nam to vsichni rikaji. Ted se domek trochu opticky zvetsi tim garazovym pristreskem, ale porad budeme nejmensi dum v ulici 😂 My mame radi prirodni materialy, takze mame vse ze dreva a kamenu. A navic ty kameny jsou zadarmo 😁 Snad se tam miminovi bude jednou libit a nebude cekat,az nam to zacne padat na hlavu 😂😂
Ahojky, tak tělo funguje a ms dorazila dnes 29dc..aspoň něco pozitivního ...
Jinak teda koukám jaké jste sikulky zahradnice 🙂 My máme klasiku 3+1 v 11ti patraku 😂 v 9.patre,ale jsme spokojeni. Když chceme,můžeme vyrazit relaxovat k jedněm nebo ke druhejm rodičům a pohoda. Já byla zvyklá na baráku od mala a dá se rict,ze mi ta "otrocina" lezla už krkem,všechno se muselo a možná proto jsem teď spokojenejsi takhle. Ale kupoval se byt po starý babe a práce na něm bylo taky hafo a manžel ho předělával de facto sám..švagr s elektrikou a Lukyho děda se stavěním jádra...taky můžu ukázat fotos 🙂
@veeev
@crazy_girl3 ja si kolikrat rikam jestli nejit bydlet do bytu sami a v klidu. jenze zase mala je tu s babickou a dedou ktery ma rada, je to 10min do centra a pritom v klidne casti, bydleni lukrativni, 50m vzdusnou carou je vila tugendhat ALE... ma to svy nevyhody no... manzel ma jeste segru, ta ve svych 40 letech je diky vecnymu se starani jejich matky absolutne mimo realitu, porad se z ni dela chudinka, porad se ji musi neco davat a kupovat protoze prece ona je matka samozivitelka atd... me uz to tak stve, ale to je zas na jiny povidani. kazdopadne tady nepomaha, my tchyni vozime na nakupy, nakupujeme co je potreba spravujeme, ale stejne sme ti spatni a nevdecni ... no jsem zvedava jak to dopadne
@hribek my to máme stejně, všechny ostatní 4 děti jsou chudáci malý, kvůli kterým se tchán může přerazit (nejmladší je 26let nejstarší 35 podnikatel). Rve jim prachy horem spodem a děti na něj doslova serou, to nejde říct jinak prostě..v každé rodině je něco no..Tvoje švagrová je asi něco jako moje bych to tak viděla. Navíc s cigárem v hubě nadává, jak jsou věci na děti drahý a malej (8let, žije s chlapem, dva platy teda, nájem neplatí a má ještě aloše) musí chodit v botech z bazaru a náš malej má adidasky (z výprodeje za 450kč a nevyhulíme denně každej krabku)...My bychom se vlastně mohli s pupíkama nebo kočárkama potkat co?
@sonisek wow, taky jste si teda pěkně mákli.
@veeev já na ty obrovský vily moc nejsem. Jako jo, když má peníze a máš to krásně opravené atd, tak možná jo, ale já sama bych šla do menšího bungalovu se zahradou, klidně někde na vesnici do klidu...
@crazy_girl3 odkud si?jo no s tema sourozencema je to na prd. Ja mam s brachem super vztah. Pomahame nasim vicemene stejne, dokazem se domluvit....
@crazy_girl3
@hribek
S tema rodinnyma prislusnikama je to nekdy boj. Taky mame v rodine par existenci, o kterych se jen zminovat je pro ne skoda. Navic mam tri starsi brachy a bohuzel vztahy takove nijake. Hlasime se k sobe, obcas se vidime,ale ja si se sourozencema predstavuju ten vztah jiny....lepsi. Nekdy me to silene mrzi. Ale bohuzel nemuze byt snaha jen na jedne strane 😕
@sonisek No dobre vy. Kamaradka taky kupovala byt a vsechno z nej slo pryc. Totalka ho vycistili a delali nove dispozice, pricky......takze taktez klobouk dolu. Prace jak na kostele.
@hribek Kuřim, pracuju v Krpoli
@crazy_girl3 no vidis tak super 🙂 ja cerny pole
Holky,tak jdu akorat z Podoli. Doktorka se dneska vyjimecne snazila. Byla mila, venovala se nam, odpovidala. A vyslo z toho,ze tenhle mesic zkusime nativ. Telo je jeste nabuzene hormonama z pokusu predtim a kupodivu mam i folikul. Coz je s myma vajecnikama pri beznem cyklu vzacnost. Tak si aspon nevycerpame posledni pokus na pojistovnu. Navic pry to jedno vajicko muze mit vetsi silu, nez kdyz je jich vic. Tak uvidime 😁 Nejak jsme tohle s pritelem necekali. Ja chtela jen napsat lazne. Takze zkusime a uvidime. Nic si od toho neslibuju, ale co kdyby to tak melo byt. Navic telo si od pokusu predtim aspon trochu odpocinulo. Budu normalne chodit do prace a na nejake omezovani prdim. Vyhnu se jen tezkym vecem. Treba ani k transferu nedojde....i to se muze stat. A lazne pry predepise gynekolog. A tam jdu na zacatku rijna. Takze bud to klapne nebo na zacatku rijna doufam,ze budou predepsane lazne 😉 Jo, a na tu gynekologii jsem objednana jinam, nez k te me. Jak jsem mela problem se k ni probojovat a objednat,tak me zacali totalne ignorovat a uz se mi neozyvali ani na maila, tak jsem to u nich zabalila 😁

@sonisek no hele asi určo to nevyšlo to IUI (jen tajně doufala no)... jelikož minulý týden jsem byla na školení i s rauty a vínem, tak jsem si dělala test a negativní a o víkend se rozjelo krvácení i když slabé než obvyklá menzes... takže teď počkáme jak zaberou prášky na manžela což je tak dva tři měsíce a pak jdeme do IVF....