icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

crazy_girl3
14. zář 2018

@hribek to by mohlo, tak jsem to měla s Jiříkem. Teď jsem si to užívala a bylo mi zle atd..však víš...tak že by holčička?? 🙂

hribek
14. zář 2018

@crazy_girl3 no s malou mi bylo fakt blbe, prvni tri mesice, sem byla na piskotech a caji. ted muzu sportovat pracovat delat vse a je mi ok az na obcasnou migrenu. bricho sem mela u male zaobleny, ted vyliza spis do spicky tak uvidime 🙂 a pohlavi jeste nevite? nebo sem to tady prehlidla?

crazy_girl3
14. zář 2018

@hribek nepřehlídla. Nevíme a chceme se nechat překvapit 🙂 ale když vidím ty mimi oblečky, tak mě to úplně láká kupovat už nějakou barvu 🙂

veeev
14. zář 2018

Holky dekuju. Folikul tam je, tak cekam na odber. Ale rikala dr.,ze mezi delohou a vajecnikem mam krecove zily a moc se ji to nelibi, tak se bojim. Pry to muze dost krvacet. Je tady dnes navic sileny naval. 7 zenskych na odbery,z toho 3 nativy. A dalsi tu uz cekaji na doktory. Silene. Tak snad nebude folikul prazdny a vse bude v pohode 😊

veeev
14. zář 2018

@crazy_girl3 A klobouk dolu, ze to vydrzite,ze si to nenechate rict. Ja bych to nevydrzela 😂

sonisek
autor
14. zář 2018

@veeev tak držím palce,ať to vyjde! To mají teda natresk,ufuf.

Já bych se taky chtěla nechat překvapit,ale nevím zda to pak vydržím. Malýho jsem věděla,že bude kluk. Jsem i sama tenkrát ve 20tt poznala na utz 😂

Teď v těch Malých láskach jak byl ten pár,že za první dítě dali 40tis a podruhý otěhotněla hned bez doktorů... Mazec,ale tak to občas bývá

veeev
14. zář 2018

Tak je bohuzel prazdny 😢

sonisek
autor
14. zář 2018

@veeev :( to je škoda :( a jaký to bylo?

sonisek
autor
14. zář 2018

@veeev tak se můžeš těšit na lázně ;)

veeev
14. zář 2018

@sonisek Bylo to hodne neprijemne. Ale nic,co by se nedalo vydrzet. Jen proste citis to pichnuti jehly do delohy. A sestra jeste tlaci na bricho, aby posunula nejak ty vajecniky. Jeste se mi tam vic stoural, protoze jsem tam mela nejake male. Ale nikde nic. Nastesti jsem nekrvacela. Jak mi to rekl, tak jsem vystrelila pryc, nejak jsem to nemohla vydychat a rozbulela se tam. Jeste ze byl pritel se mnou,tak me uklidnil. A kdyz jsem odchazeli, tak mi volali na telefon, ze tam mam fakturu za jehlu. Tak jsem se tam jeste musela vratit. Jako nativ super....ohledne hormonu a penez. Ale bohuzel pro mne asi ne. Proste mi ty vajecniky nefunguji jak maji. Premyslim, ze bych podstoupila i drilling. Ale ted potrebuju trochu oddych. A ty lazne zkusim pres tu novou gynekolozku. Jdu tam zacatkem rijna, tak snad. Asi vazne potrebuju vypnout. Nejak to prestavam davat jako driv.

hribek
14. zář 2018

@veeev brouku to je mi lito. Zkus ty lazne. Das se do kopy psychicky i fyzicky a pak se to urcite povede. Neuvazovali ste treba o darcovskych vajickach?

veeev
14. zář 2018

@hribek Zkusim. Akorat kdyz mi je daji az po novem roce, tak to nebudu moct kvuli praci 😕 Uz ani neverim, ze by se nam mohlo podarit prirozene. Jedine co me drzi nad vodou je vek, rikam si, ze jsem jeste mlada a mam jeste spoustu let pred sebou. To vis ze se bavime i o darcich....asi bychom nejdriv zkusili spermie (i kvuli penezum) a kdyby ani to nevyslo, tak vajicko. Ale na to si davame jeste cas...jeste zkusime par pokusu s nasima. To bude az predposledni varianta. Posledni varianta by uz byla pak jen adopce.

crazy_girl3
14. zář 2018

@veeev to mě mrzí, držela jsem všechno co mám :( Tak asi jsou ti ty lázně přány, aby sis odpočinula

hribek
14. zář 2018

@veeev verim ze to pujde. ja sem rikala manzelovi ze tohle je posledni pokus, on sice mysli ze vychladnu a pudem jeste pripadne zkouset prirozene (kdyby nahodou to ted nevyslo, verim ze vyjde) ale ja jsem uz proti tomu. ne po fyzicke strance ale psychicke, nebyla bych schopna to uz podstoupit znova, kazda kontrola je pro me psychicky narocna a sem vyklepana jestli je srdicko nebo ne. takze pokud by tohle nevyslo tak zacnem uvazovat o adopci pripadne bohuzel by zustala jedinacek ale to se mi nechce. lasku i prostredky na zaopatreni mame takze neni co resit

veeev
14. zář 2018

@hribek Presne. Ja o tom dneska uvazovala, jak to maji ti chlapi v tomhle jednodussi. Na pritelovi jsem videla dneska, jak je nervozni. Ale co vsechno musime absolvovat i psychicky je absolutne nekde jinde. Ja tam porad volam,jak jsme dopadli, ja curam a koukam na test, jak to vypada. Ja dostavam ms po pokusu....je to fakt na budku a ani se nedivim, ze nektere pary tohle vsechno rozdeli. Takze jak to tak vidim, tak muzeme tady vsechny dekovat za to, jake mame doma chlapy a krasne vztahy. Aspon ze tak..... Ale u tebe chapu, ze kazda kontrola te stresuje, kdyz mas za sebou co mas. Ja tohle nedokazu posoudit. Ja aspon doufam, ze jednou ty // uvidim. Ale pokud ne, tak bez deti bych nezustala a klidne sla do adopce. A pritel taky.

veeev
14. zář 2018

@crazy_girl3 Asi jo. Uvidime, jak to dopadne. Ale minimalne do konce roku chci mit klid. Dam si pohov a pak uvidime co dal.

crazy_girl3
14. zář 2018

@veeev jako jo, mají to mnohem jednodušší v tomto, ale věřím, že i pro ně je to zátěž. Zase ale ten pocit, když v tobě ten človíček žije, skáče, kope...to je nádhera a nechtěla bych o to přijít..ono každé má něco

@hribek vyjde to. My jsme toho sice neabsolvovali tolik, nicméně jsme si řekli od začátku, že tohle je jediný pokud, který absolvujeme. Takže jak kdyby tělo vědělo, že tohle je fakt poslední možnost a chytlo se jí...to nic nemění na tom, že jsem nervní jak pes, aby i příští velký uz dopadl dobře!!! Ale stejně, Jiříkovi je 5 a zase se děsím jiných věcí, co by se mu mohli stát...a tohle je jiné, protože to je už dítě, které máš, znáš...před rokem se nám na dovolené u moře ztratil. Hledali jsme ho s personálem asi hodinu..jako řeknu vám, že to zoufalství, který jsem v tu chvíli zažívala bylo absolutně nepopsatelný a obrovský, takovýhle strach a bezmoc...nedovedu si představit co prožívají rodiče, když to dítě nenajdou. U nás to naštěstí dopadlo dobře..

hribek
14. zář 2018

@veeev
@crazy_girl3 chlapi to maji v necem jednodussi. Naopla zas ta bezmocnost kdyz vidi partnerku se trapit a nemoct ji pomoct. Musi byt na budku taky. Ono psychicky je narocny ty navstevy u dr ale i to ze kazdej mesic koukas na blbej papirek a nic tam neni. Snad se nam to vsem podari. Mala sama od sebe zacala posledni mesic vykladat ze si k vanocum preje sestricku a ze ji urcite dostane.... tak snad se ji to splni tajne doufam teda v brasku....
Holky sem moc rada ze vas tu mam. Ze si muzem takhle vylit srdicka.
@sonisek

crazy_girl3
14. zář 2018

@hribek já jsem taky moc ráda, hlavně jsou tu všechny holky super. Ona většina lidi v okolí nemá ani páru, co se děje a jen ti "vyčítají", proč nemáš dítě....A navíc ten, resp. ta, která si tímhle čekáním a bezmocí neprošla, tak nepochopí, co se v tobě odehrává....

veeev
14. zář 2018

To je pravda....vzdycky se me pritel pta, kam pisu. Tak mu pokazde hlasim, ze si vylevam srdicko, abych ho tim nezatezovala 😁 Ale vy aspon dite uz mate, ale u mne ty dotazy okoli (vsichni vedi,ze deti miluju)....uz jsem premyslela,ze budu odpovidat, ze dite mit nemuzeme. S tim ale nesouhlasi pritel. Tak rikam, ze zatim jeste ne,ze nejdriv dodelame barak. Ale nevim, co budu povidat, az ho pristi rok dodelame. Asi ze si jeste chceme uzivat.

crazy_girl3
14. zář 2018

@veeev já jsem to říkala třeba. Po letech snažení a otázek všech okolo, kdy bude sourozenec a že ho musíme pořídít, aby Jiřík nebyl sám, jsem říkala, že mít nemůžeme už, tak každej pak už byl potichu a neptal se a byl klid...

hribek
14. zář 2018

@veeev ja to stejny, resp. ze mam zdravotni problemy, vetsinou dotycna sklopila oci omluvila se a uz sme se o tom nebavily. ani me jich nebylo lito, co je komu do toho jestli mam dite nebo ne. uz sem na ty otazky byla alergicka a zacala sem odpovidat i pomerne neprijemne.

veeev
14. zář 2018

@crazy_girl3
@hribek
Kdyz me prijde drsne rict,ze nemuzeme mit deti. To je fakt takovy brutalni verdikt i pro mne. A uz vidim, ze kdyz reknu, ze mam zdravotni problemy, tak spousta lidi v mem okoli by se pidila co ze za problemy to jsou. Lidi jsou bohuzel nechutne zvedavi. Tak zatim tvrdim,ze jeste je cas. Mozna to pak zacnu tvrdit. Vek bude rust, tak at mam od nich klid.

crazy_girl3
14. zář 2018

@veeev on je to i spíš takový menší šok pro ty zvědavce a většina se aspoň trochu chytila za nos

sonisek
autor
15. zář 2018

Ahojky 🙂 Hezky víkend přeji.
My s malým teď travime oběd,pekla jsem sekanou a kaši,a vývar z kuřecího,tak jsme si dali 🙂 A po jedny hodině jdem ven,pojedem se podívat na pouť za Plzeň.
Vcera jsme šli večer se projít s jedním manželovo znamym a ona má vždycky takový hlody,no nasmali jsme se. A on pak taky jestli plánujeme společný dítě? A že už je na čase atd. Tak jsme řekli,že jo. A víc jsme se nebavili.

crazy_girl3
15. zář 2018

@sonisek já teď douklízela binec po obědě. Dělala jsem svíčkovou a vývar. Děcko ohrnulo nosánek samozřejmě :D :D

veeev
16. zář 2018

Krasny vecer devcata....ten vikend utekl ani nevim jak. My jsme makali na zahrade, tak uz mame napustene jezirko, dodelavali jsme kuny k plotu, ja zase vykoupila zahradnictvi, grilovali se znamyma a dneska dopo jsem byla s kamoskou nakupovat. Tak jsem si aspon poradne uzila trimesicni Verunku. To je tak vesely dite, to snad ani neni mozny. Tak ted se akorat chystam do postele a vzhuru do noveho tydne. Dobrou noc vsem a at mate super tyden 😙

crazy_girl3
17. zář 2018

@veeev krásné pondělí holky. Víkend byl fakt hned pryč, uteče to strašně rychle. My měli návštěvy, kolotoče, trochu něco doma podělat. V sobotu jsem vyrazila na nákupy, že koupím něco pěkného prckovi a ono není nikde nic v neutrálních barvách!!!!! :(

crazy_girl3
17. zář 2018

Holky, nehodí se vám některé utroš? Mám ho skoro 50 tablet a je mi líto ho vyhodit. Vyzvednutý v červenci

veeev
17. zář 2018

@crazy_girl3 My s tou kamoskou koukali i po detskem obleceni a moc pekne meli v HM. I takove neutralni barvy...bezove apod. Kupovala malymu rifle. Ale ten uz je dvoulety. Ale to je tak prdacky ty maly riflicky 😁

Strana