Kdy je nejlepší čas na testování?
Ahoj je tu někdo kdo čeká na testování. ?❤️
@luciere co je ten medrol ?
@marie180398 to jsou kortikoidy na potlačení imunity. Jo zapomela jsem jeste na infuze intralipidu tyden pred a tyden po Ket a pak az s pozitivnim tt. To je taky na potlaceni imunity. To je kvuli tem zvysenym NKT buňkám
@luciere tyjo zkusila jsem test jen tak s legrace a koukej mužů tomu věřit
@marie180398 ta čárka jde blbě vidět ale je tam 😂
@marie180398 ja ji tam VIDÍM doprdele me se chce normalne stestim brečet. Tise gratuluji, a nemela si doufam ovitrel nebo co to tady holky kolikrat pisou, dela pozitivni testy. Ja uprim e nevim na co ten lek je a ctu to tady často. Jeee gratuluji
@marie180398 a co ze te napadlo se ted testovat???
@luciere nevím 😂 A nene nic takového jsem neměla. A asi to psaní stebou mě nějak nakoplo a děkuji ❤️
@marie180398 tak to je proste uzasna zprava super. No tak to jsem rada ze jsem ti dodala odvahu jit čůrat🤣🤣. Mooooc ti to preju
@luciere děkuji taky ti moc přeju dve čárky dej mi pak vědět prosím já ti dam taky
@marie180398 jo urcite dam, ja ale jeste s dovolenim pockam😁 ja jsem tak brzo nikdy //nemela i kdyz jsem tehu byla.
Neni na tom svete hned hezčejc?..
@luciere jeee ale test zatím není vyhráno nooo pořad se bojím ale snažím se myslet pozitivně a kdy budeš asi tak testit ? A mas embryjka po genetice ?
@marie180398 to mas pravdu zatim neni vyhrano, obe to známe. Ne nemame je po genetice vy jo? Ja premyslim nad pondeli/úterý
@luciere jojo mám pravé kvůli těm ZT
Jeee tak hodně štěstí 🥰 já se hrozně bojím. Necítím se vůbec nijak divně, jinak. V pondělí mám jít na krev.
@petra2211 taky jdu v pondělí na krev. A už jsi testovala ?
@marie180398 nene, nemam nejak odvahu. Vypada to, ze testovat nebudu a pockam na krev. 😇
@marie180398 ahoj, tak co krev, ja zkousela test včera a nic, ale nehroutim se. Treba bylo jeste brzo
@luciere ahoj jdu až další pondělí ještě nevím ale test sílí tak uvidím
@luciere a tobě moc přeju //❤️
@marie180398 dekuju, no uvidime..
@marie180398 ahoj dnes 10 den a negativni. Dnes jsem na kapackach intralipidu a sestra mi rekla ze je to jeste brzo na testovani, ale ja mam jiny názor. Správně mam testovat ted v sobotu.... ty 2 dny to uz asi nezmeni
@luciere tak nestracej naději vím moc dobře jaký to je. A věř ze jednou se to povest musí moc ti to přeju ❤️
Já mám sice pozitivní test ale mám hroznej strach bojím se ZT😭
@marie180398 jo jednou to musi vyjít, ale uz by mohlo no. Ne neboj mas ted i ten clexan tak uz by se mohlo udrzet💓
@luciere doufám❤️Přeju ti moc aby jsi ještě našla // 😘a odkud jsi ?
@marie180398 od Olomouce. Moc sanci tomu uz nedavam, ale děkuji. A ty jsi odkud?
@luciere já kousek od Brna.
Ahoj holky tak já dnes negativní tak to už asi tak bude že? Achjo.
Máme ještě jedno embryo pak bysme museli do dalšího IVF

@marie180398 estrofem2mg 1x1x1,Medrol4mg1x1, progesteron2x0x2, clexan 1x1 a beru Pregnafolin vytaminy