Kdy je nejlepší čas na testování?
Ahoj je tu někdo kdo čeká na testování. ?❤️
@luciere holka držím vám palce ať brzo objevíte //
Moc vám to přeju❤️
@marie180398 ahoj je dekuju, ses hodna. Toho zítřejšího rana ani nedospim. Ale priznam se uz moc nedoufam, jen mozna malej cervicek hloda jestli.. možná..
Manzel se ptal jestli jsem zkoušela. Chtela jsem ale i přesto nee☺️
@luciere zázraky se občas dějí třeba budeš mít to štěstí. Já u svého 2 ket měla čárku až 12 den. A kolikaty pokus mas ?
@marie180398 uz je to 7 transfet a zase nic, negativni. Štěstí se nam vyhyba obloukem
@luciere to je mi moc líto. Ale nevzdavej to musíš věřit. Říká se ze pomáhá když na to přestaneš myslet vím ze se to těžko dela ale myslím si ze to mi tentokrat pomohlo.
@marie180398 je pravda ze zed nevim proc jsem na to myslela hodne
@marie180398 no každopádně ale pokračujeme dal..
@luciere kolik vás ještě embryí ?
@marie180398 uz žádné, takze od znovu a bez pojišťovny. My mame darovana vajicka
@luciere ahaaa to je mi líto ale věřím ze se ti to povede❤️
Mi měli jen 3 a už taky žádné nemáme
@marie180398 ahoj tak jak krev?
@luciere ahoj je pozitivní 1398❤️
@marie180398 parada, krasna hodnota blahopreju❤️
@luciere děkuji moc ❤️ Doufám ze můj zázrak zůstane semnou nikdy jsem takovou hodnotu neměla.
@marie180398 neboj už zůstane
@luciere děkuji za podporu ❤️
Moc gratuluju a preji at se drziiii ❤️
A ty Luci hodne sil, musi to vyjit. My mame posledni embryo tedka. Tak uvidime kdy si pro nej pujdeme.
@petra2211 Ahoj taky jsem měla řízeny ket
Tak jestli se tomu rika rizeny 🤷♀️ Poslala mi recept na Estrofem a od 1. Dne ms mam brat 1-1-1 25. Jdu na kontrolu. 😇
@petra2211 tak ti moc přeju aby ti to vyšlo ❤️
Dekuji ☺️
Ahoj🙂 přikládám svou první zkušenost. A chtela bych,získat od vás pár rad. Dnes jsem 18.den po transferu. Vyšly mi krásné tři pozitivní testy. ( teď už vím, že se z nich nemam hned radovat 😔) . Včera jsem dostala menstruaci a gynekolog mi řekl, ze je to ztraceno :( , že hladina hcg je jen 196 a to je málo. Mohu se, zeptat jak se postupuje dále? Co jste udělali jinak , při dalších pokusech ?
@nikollie ahoj maš všechna vyšetření genetika imunologie hematologie ?
@marie180398 ano

@petra2211 hm to bohuzel uz moc nevidim no. Ja zkusim jeste zitra to mam správně testovat.